Silver Rocket

Silver Rocket Summer Six Six Six: jde se na věc

Aran 29. 7. 2006

Zásobovací výsadek tentokrát čítal mě, Stryikera a Torra. Odlehčenej bonbón vyrazil po pátý a dorazil před půlnocí. Zásobovací četě velel Stryiker. Já a Torr jsme byli pochopitelně na hrubou práci. Ty vole dyk my jsme jen ty dělníci punk rocku, ne? Poprvý jsem na vlastní kůži zažil ten proslavenej Torrův enti.. enta... entzi... prostě to nadšení při nákupu. Normální člověk (aspoň co já vím) nákupy nesnáší – Torr naopak. Študuje etikety, objevuje nový výrobky, hodnotí slevy... zajímavý.


Dělníci punk rocku vole ne?

Holky a kluci, nakoupili jsme to, jak nejlíp umíme. Je nad slunce jasný, že něčeho bude nesmyslně hodně, něco se naopak vyprodá po půl hodině. To se ale nedá nic dělat. Snažili jsme se.


Posvítíme si na vás

Hitem letošního Točníku by mohla bejt vodka Boris (ano, vybrali jsme to s ohledem na skvělou kapelu stejnýho jména) a Fitty Cola (ano, tenhle nápoj objevil Torr). Zvlášť bych vás chtěl upozornit na Fitty Colu, to je fakt vynikající pití. Ideálně vyváženej SoKol.


Odlehčenej bonbón pojmul všechno

No a jak jsem předeslal, už se to chladí na Točníku. Hrad vypadá krásně. KRÁSNĚ!!! I když třeba sprchne, bude to dobrý, to je nade vší pochybnost! Oproti loňsku to na nás působilo ještě víc útulně... prostě nádhera. Pozdravili jsme medvědy, krajina pod hradbama usínala, po dešti byl vzduch osvěžující a voňavej – zažijete to v sobotu.


Nádvoří Točníku ve tmě, jen oči svítí...

Tak jo, nakonec ještě jedna důležitá věc – fakt se pokoušejte recyklovat kelímky. Koupili jsme jich snad dost, ale kdyby si každej návštěvník SRSS dal já nevím dvě piva (nebo panáky) a na každý (na každej) použil jeden kelímek, tak jsme kelímkově na suchu za chvilku. Recyklujte – DÍKY a těšíme se!!!

A úplně nakonec – stejně jako před rokem – top 5 pro letošní SRS666:
Morrissey – cokoliv (protože to bude pravda a láska)
Daughters – Hell Songs (protože to bude peklo)
Mono – You Are There (protože to bude krása)
The 101 – cokoliv (protože to bude příjemný)
The Clash – London Calling (protože to bude klasika)

Fárplán: www.silver-rocket.org/news…
Návštěvní řád: www.silver-rocket.org/news…
Cesta: www.silver-rocket.org/news…
Emo statement: www.silver-rocket.org/news…
Tuningová odbočka: www.silver-rocket.org/news…
Torrus Tarantulus se ptá: www.silver-rocket.org/news…