Silver Rocket

Silver Rocket Summer Six Six Six: fárplán

Bourek 26. 7. 2006

Na začátek máme ještě jednu velikánskou prosbu: buďte tak hodný a neberte s sebou svoje psy. Krom toho, že si myslíme, že pro jejich citlivý uši nejsou ty megawatty poctivý rockový nadílky zrovna to nejlepší, se nám kombinace vašich miláčků a místních psích šéfiků, potažmo kombinace vašich drobečků a hradních medvědů zdá tak trochu nebezpečná. Jestli to jen trochu jde, nechte psy doma... Děkujeme.


Hlavní brána Točníku 29.7.2006 v 16:53

A teď už konečně k věci. Komplet celej hrad je pro turisty otevřenej do 18:00. Z toho vyplývá, že jestli si ho chcete prohlídnout (a fakt to za to stojí), udělejte si výlet, přijďte odpoledne, chovejte se kulturně, nepadejte z hradeb, pošlete domů pohledy, dejte si limo, a v šest se v tichosti zavře dobře promazaná brána a pokud nebudete zmatenej organizátor, pokoutní šmelinář nebo roztomile nervózní člen(ka) kapely, hybaj ven, sic tě medvěd potrhá. V 18:45 se znovu, tentokrát už s děsivým skřípotem, otevře rezavá mříž a jáma pekelná je jen a jen vaše. Stejně jako loni, za kiliána.


Hlavní brána Točníku 29.7.2006 v 18:44

My muzikanti rádi říkáme lajnap (z angl. line-up), ale myslíme tim pořadí. Sestavit dobrej - jak my říkáme - lajnap neni vůbec lehká věc. Často se stává, že bouřlivý diskuse nad dramaturgickejma záměrama končej výhrůžkama, dlouholetý přátelství jsou navždy zpřetrhaný, i krev rodin bejvá prolitá. My jsme to letos sestavili takhle a máme pocit, že je to pestrý, atraktivní, vyvážený a dokonce to má určitej, těžko vystopovatelnej koncept.

19:15 Kačkala
20:15 A Spoon Called Phranc
21:15 Fetch!
22:15 Balaclava
23:15 Anyway
00:15 Vas Szuszanne
01:15 Deverova Chyba

(Kapely jsou zároveň odkazy na mp3 a časy berte pochopitelně spíš orientačně)


Jedinej způsob, jak se dostat na guestlist

Ve dvě to skončí. A potom? Bary pojedou dál (jestli bude co pít), konírna i rytířskej sál budou k dispozici spáčům. Pamatujte na to, že máme smutnou ranní povinnost uvíst hrad do původního stavu (nemyslim teda komplet rekonstrukci) a v půl devátý by neměla bejt po Silver Rocket Summer Six Six Six a jeho návštěvnících ani památka. Budeme vás něžně budit v 7:30, dospat můžete v okolí hradu (pokud si tam ustelete rovnou, nebudeme vás pochopitelně v půl osmý rušit). My budeme mít zhruba hodinku na to, abysme po sobě zametli stopy - když na to budete myslet už večer a kelímky, vajgly a další odpadky budete házet do koše, nebudeme se samozřejmě vůbec zlobit.

Tak snad už je to všechno. Snad jenom poslední věc - skoro všichni nás znáte (no ano, ty krásný, citlivý a vtipný chlapi s visačkama), takže cokoliv budete potřebovat, nebojte se zeptat, poprosit, nebo svěřit se.

Těšíme se na vás, holky a kluci!

Emo statement: www.silver-rocket.org/news…
Tuningová odbočka: www.silver-rocket.org/news…
Návštěvní řád: www.silver-rocket.org/news…
Torrus Tarantulus se ptá: www.silver-rocket.org/news…
Cesta: www.silver-rocket.org/news…