Silver Rocket

Silver Rocket Summer Six Six Six: cesta

Töhötöm 25. 7. 2006

Šlo by to vzít velmi stručně. Zase tolik se toho od loňska nezměnilo. Dálnice zůstala na svým místě, Praskolesy se nepropadly do pekel a hospodský v Žebráku se už prej tešej. Čili vlastně všechno bylo řečeno podrobně před rokem, zkuste se podívat tady: www.silver-rocket.org/news…. A nebo čtěte dál, bude to jen trochu míň podrobný.



1. PĚŠKY: turistický mapy si kupte podle místa svýho bydliště, obujte dobrý boty a pomalu si masírujte chodidla. Třeba z Brna je to asi 180 km. Stačí vyrazit ve středu po obědě.

2. AUTEM: motoristi jsou lidi, který dovedou navigovat. Dálnice D5, exit Žebrák. Nebo jinak, jak chcete. Parkování: podobnej model jako před rokem. Obecní parkoviště za peníze je pod hradem, hlídaný nebude, na hrad pak musíte pěšky. Lepší možnost: dvě exkluzivní parkoviště blíž hradu, už za zákazem vjezdu, čili potřebujte naší propustku – stahujte ji tady. Pokud nemůžete stahovat, napište nám, rádi vám ji zašleme. Jinak na obrázku z loňska není třeba (až na jeden smutnej detail) nic měnit. A pozor na věci v autech, klasicky jako všude: před rokem o žádným incidentu nevíme, ale za tohle nejsme schopný ručit.


(smutnej detail na loňský mapě - místo Babety vládne Mišta)

3. VLAKEM: výstupní stanice jsou Praskolesy, pak zhruba 40 minut chůze po značený cestě. Z Prahy vždy s přestupem, a to v Berouně nebo v Hořovicích, navazuje to za pár minut. Odjezdy – bacha, není jich zase tolik – 12:15, 13:25, 14:15, 14:25, 16.15, 16.25, pak ještě 17.25 a 19:15 (to už je ovšem pozdě). Z Plzně jedou přímý vlaky v 13:21, 14:21, 16.21 a 17:21.

4. AUTOBUSEM: taky to jde, z Prahy. Odjezdy z Novejch Butovic, přestoupit je třeba ve Zdicích na další (obvykle okamžitě navazující) spoj do Žebráku: 15:17, 16:00 a ještě 18:17. Pro opozdilce máme přímej bus do Žebráku, v 19:00, ale to budete litovat, že přijíždíte do rozjetý akce.


(úplně stará mapa, ságu si vyměnte za 666)

A konečně začátek akce: do šesti patří hrad turismu, čili i vám, pokud chcete dorazit dřív. Stojí to za to, pokud Točník ještě neznáte. Pak hradní bránu uzavřeme, čili všechny na chvíli vypudíme, abysme si užili aspoň chvilku klidu. Otevřeme opět ve třičtvrtě na sedm, 18:45. Čili pokud chcete stihnout všechno, ideální je dorazit mezi šestou a sedmou.

Emo statement: www.silver-rocket.org/news…
Tuningová odbočka: www.silver-rocket.org/news…
Návštěvní řád: www.silver-rocket.org/news…
Torrus Tarantulus se ptá: www.silver-rocket.org/news…