Silver Rocket

Silver Rocket Summer Six Six Six: návštěvní řád

Aran 23. 7. 2006

1. PROSBA
Základem úspěchu celý akce je vaše spolupráce. Loňskej Točník byl jedním z nejlepších zážitků mýho života právě proto, že jsme se k sobě navzájem chovali ohleduplně – a spoustu věcí to usnadnilo. Mějte prosím na paměti, že nejsme „organizátoři“ žádnýho přiblbýho „festivalu“. Je to prostě koncert, kterej si ale vyžaduje vzhledem k mimořádnýmí místu konání i vstřícnej přístup návštěvníků. Když vás poprosíme o to, abyste třeba některý části hradu (vstup do nich bude přehrazenej takovou tou „policajtskou“ páskou) nenavštěvovali během koncertu, neděláme to z nějakýho plezíru, ale proto, že taková je dohoda se správou hradu. Že se tohle všechno na Točníku může uskutečnit, je stejně dost neuvěřitelný, takže nějaký drobný ústupky můžete udělat, co? Děkujeme moc!!!


Bitka u hradního příkopu od Cypaise

2. JÍDLO A PITÍ
Po zkušenostech s točením piva z loňskýho roku jsme rádi, že nám pomůžou kluci z Dětí deště, jinak majitelé skvělýho klubu Metropolis. V točení piva a věcech kolem toho jsou profíci, takže loňská fronta, zakončená zoufalejma výčepníma z Lyssy nebo z Gnu už se nebude opakovat. Piva bude dost – 20 sudů – a poteče líp než před rokem. K dispozici bude i něco ostřejšího a taky pochopitelně nějaký nealko: obojí v přiměřeným výběru. Fungovat by měla i „čajovna“ (pozor, bude speciální hradní Ice Tea!).
K jídlu: kluci a holky z Malárie už připravujou úžasnou falafelovou manufakturu, strašně se těším! Pipi Gril se bohužel opakovat nemůže, ale gril samozřejmě bude, nebojte.


Leitmotiv loňskýho ročníku od Thorna

3. SPANÍ
Stejně jako loni nejkritičtější bod akce. Právě ke spaní se nejvíc vztahuje naše prosba. Jak už jste zjistili před rokem, přímo na hradě se dá spát v bejvalý konírně, kde je kamenná podlaha. S karimatkou a dobrým spacákem je to úplně v pohodě spaní. Možná použijeme zase i ten velkej sál nad tím, uvidíme. Další možnost je samozřejmě venku pod širákem před hradbama.
A TEĎ POZOR: nejpozdějc v půl devátý ráno musí bejt hrad PLUS jeho bezprostřední okolí úplně vyklizený!!! V devět totiž začíná na Točníku normální turistickej provoz a návštěvníci hradu by neměli narazit na nic, co by evokovalo celej večírek. Lidem z Točníku jsme opět slíbili, že se o tohle postaráme, takže MOC PROSÍME o respektování tohohle bodu. Je to fakt důležitý. Buďte proto prosím připravený na to, že zhruba v osm ráno vás začneme něžně probouzet... To se bude týkat i těch, který se rozhodnou přenocovat venku těsně před hradbama. Samozřejmě v lesích na kopci kolem hradu mimo turistický stezky a přístup k Točníku můžete v klidu a nerušeně vegetovat celou neděli. Před rokem jsme z tohohle měli strach, ale díky vaší úžasný vstřícnosti to nakonec vyšlo dokonale… Ještě jednou díky!


Vesmírná brána od Lukáše

4. POŘÁDEK
Opět stejný jako před rokem. Cokoliv odhodíte na zem (i vajgly od cigár), budeme muset ráno uklidit my, ne žádná úklidová firma. Na nádvoří je dostatek košů, igelitový pytle v nich budeme průběžně vyměňovat. Plňte je! Kelímky na pivo budou samozřejmě k dispozici, ale když si svůj kelímek párkrát zrecyklujete a nebudete chtít na každej další škopek novej kelímek, bude to super! Na fóru se někdo ptal na záchody – opět stejný jako loni. Záchody jsou u pokladen, pohoda.


Jaký si to uděláš, takový to máš... fotografoval Zekon

5. DALŠÍ VĚCI
Možná se vyskytne nějakej problém, na kterej nedokážeme zareagovat. Možná jsme něco vymysleli blbě. Buďte k nám prosím shovívaví. Snažíme se to udělat co nejpříjemnější pro všechny, věřte nám. Jestli nám něco unikne, snažíme se z toho poučit (viz pivo loni a letos), ale je pravděpodobný, že nevychytáme všechno. I tak si ale myslím, že by to mohl bejt příjemnej večer.

Chovejte se na Točníku tak, jako kdybyste šli na mejdan k dobrýmu kámošovi. Užijete si to, ale nezdemolujete mu celej byt, že jo… Silver Rocket vás zve a moc se těšíme!!!

Pokud máte, jakýkoliv dotazy, pište nám!

Emo statement: www.silver-rocket.org/news…
Tuningová odbočka: www.silver-rocket.org/news…
Propustka pro auta: www.silver-rocket.org/asse…
Mapka (ještě s Babetou): www.silver-rocket.org/asse…