Silver Rocket

IF ELIMINATION MUST BE CONDONED TO RESTRAIN THINE IGNORANCE WE SHALL CONCUR

Abuch a Aran 3. 5. 2010

WOLLONGONG - If Elimination Must Be Condoned To Restrain Thine Ignorance We Shall Concur

LP / MP3 download / upgrade MP3 to LP
250 Kč / 100 Kč / 150 Kč

SRR 46

Třetí deska? To je velkej oříšek pro nejednu kapelu: už se nemůže schovávat za výmluvy, že byli poprvý ve studiu a zmrvil jim to producent, nebo že ty písničky už jsou v podstatě starý a že teď už vlastně hrajou jinak. Ne. Na třetí desce kapela předkládá v podstatě nejpřesnější obraz svojí životní cesty. Vysvětlíme si to pomocí METODY NASTŘELOVÁNÍ DĚL PRO PŘÍMOU STŘELBU. Tabulky a vzorečky dostupný přímo na stránkách ministerstva obrany nám na tohle téma davají spoustu užitečnejch informací, ale nás zajímá hlavně kategorie "Nástřelný terč pro dělo s hlavní umístěnou níže než zaměřovač". Za takovýto terč považujeme DESKU.

1. Na první desku se střílí v podstatě zblízka, nejsou žádané žádné větší experimenty, jde o to zachytit kapelu, která ještě uplně neví, co chce, má radost ze života a spoustu nadšení. Veselý domácí večírek "Know Evil".

Wollongong model 2001: radost ze života a spoustu nadšení
Wollongong model 2001: radost ze života a spoustu nadšení

2. Říká se, že druhá deska je prubířským kamenem každý kapely a nezřídka tomu tak je. Ukáže schopnost probourat se někam dál od desky první, vykročit stranou - a třeba i do slepé uličky. Nebo v podstatě stejně jako dělostřelec pri zastřelování druhou ránou výrazně přepálit první pokus, i to se Wollongong povedlo, a tak když po veselém večírku někdo zazvoní u dveří, než stačíte otevřít, projíždí zdí buldozer s názvem "Stark Naked Creeping Macroeconomic Fascism."

Wollongong model 2004: buldozer
Wollongong model 2004: buldozer

3. A díky předchozím dvou výstřelům můžeme podle vzorečku odvodit úhly nutné k provedení třetího výstřelu. Ten by, pokud jsme počítali správně, měl být trefou do černého. Střela oproštěná od očekávání neznámého, oproštěná od potřeby se vymezit vuči druhé extrémní desce, a poznamenaná moudrostí a hlubokou životní zkušeností ze života kapely. Přesně taková je střela "If Elimination Must Be Condoned To Restrain Thine Ignorance We Shall Concur".  Deska, jejíž jednotlivý položky dávno znáte z koncertů, deska, u níž se budete divit, jak Todd hezky zpívá, deska na které (ano) není nikde napsaný slovo Wollongong, ale v obsahu je to vyryto ocelovými drápy. A konečně je to první deska na Silver Rocket, která vychází kromě vinylu i v čistě digitální formě jako MP3 download, a taky jako MP3 to LP upgrade (fér nabídka pro ty co by se mohli tlouct do hlavy, proč si nekoupili rovnou vinyl). Je to pro nás po letech dost zasadní krok a doufáme, že to nebyla chyba. O tom nás ale můžete přesvědčit jen vy. Dík. Objednávejte TADY.

Wollongong model 2010: tajemstvi a konspirace
Wollongong model 2010: tajemstvi a konspirace