Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
A TP!
na měsíc 8. 11. 2013, 21:55
a nezapominat na chokebore!!!!!!!
za mesic 8. 11. 2013, 21:54
K.ba: S tímhle nesouhlasím. Jednak si nemyslím, že něco "složitě obhajujeme," prostě se rozjela nějaká diskuze, která není zas tak nezajímavá (řekl bych). Vím, jak myslíš to, že my "víme" (proboha, šílená věta!), ale taky se ukazuje, že většinový naladění je spíš mrdat to a neřešit to, protože tak to zkrátka chodí a co je na tom vlastně špatnýho. Třeba nic a třeba mě někdo i přesvědčí, že vlízt do zadku pivovaru je v roce 2013 následováníhodná cesta. Ale ta diskuze mi připadá důležitá. Jak jsem pochopil, tak se toho hodně řeší na Fejzbuku, kde ale moc lidí ze SR není, tak jsme trochu odříznutý...

Jako tyvole na co ty internety konec konců máme. Na pozvánky na koncerty a linky na YouTube? Třeba pro mě je tohle cesta dozvědět se víc a vyjádřit se k něčemu, co mě zaujalo. Možná to bude znít pateticky (jak jinak), ale pár lidí mi řeklo, jak se kdysi dozvěděli o nějakejch věcech kolem muziky díky rozhovorům s Gnu a OTK někde v časopisech v 90. letech... No a já jestli můžu využít SR web k tomu, abych změnil názor, že "nechat si zaplatit za svý aktivity nějakou korporací je v pořádku, protože to jsou správný aktivity a ty prachy se mi nabízej," tak to udělám.
Aran uv@silver-rocket.org 8. 11. 2013, 21:06
Hukot: ANO!
Aran uv@silver-rocket.org 8. 11. 2013, 20:52
Chtěla bych svoji další kapelu pojmenovat Čurákův mlejn (asi feministickej punk to bude, tipuju). Za posledních pár dní mě tenhle terminus technicus, asi i vám, fakt uhranul. Díky za tuhle inspirativní diskuzi!
Káka 8. 11. 2013, 20:22
Czesc! ..... GVSB ode dneška za měsíc ... TY VOE!!!!
Hukot pavel.lukacovic@gmail.com 8. 11. 2013, 19:33
marek: To je možná právě ten problém. Pro Martinu Overstreet je ta "alternativní kultura" práce. Nechápe ten rozdíl. Její vidění světa je úplně jinde. Jí asi prostě nevysvětlíš, že to neni v pořádku. Jak to má Čičiman, nevim. Každopádně ten se z jakýkoliv konstruktivní diskuze diskvalifikoval už formou svýho projevu (hlavně tim, co předvedl na tom Jobově fejsbuku). Proto mi právě (přesto, že to kluci napsali pěkně a výstižně) přijde trochu zbytečný psát v reakci na výkřiky takovejchhle lidí dlouhý elaboráty, vylejzat kvůli tomu z Čůrákova mlejna a složitě ho obhajovat. Oni to nepochopěj a my přece víme jak je v něm dobře. Ale zas chápu, že když mi někdo takovymhle způsobem sáhne na práci (myslim tu nadšeneckou zadara, ale v tomhle případě se serou i do toho zaměstnání), tak se asi musim ozvat.
K.ba 8. 11. 2013, 19:22
prcání je převlečená nenávist.
trojčlenka 8. 11. 2013, 18:01
láska je převlečené prcání
datel 8. 11. 2013, 17:40
nenávist je převlečená láska.
mínusovej 8. 11. 2013, 17:28
já vás nenávidim
taky 8. 11. 2013, 16:04
pak se divte, že vás nikdo nemá rád Dokaž to!
silly rockets 8. 11. 2013, 15:12
třeba já jsem Ředitel!
taky zaměstnání 8. 11. 2013, 14:59
aha, tak než jsem vyblil svůj příspěvek, už jste všechno docela rozebrali v Nejkecech. Dík za ně!
Marek 8. 11. 2013, 14:52
Tchichiman díky svýmu charismatu dělá srandu na mejdanu někde v Čurákovo mlejně. http://www.badpoint.cz/pr…
Poborák 8. 11. 2013, 13:42