Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
don: Nemám. Proto se snažím zdržovat v tomto ohledu nějakých zásadních soudů.
Banan xmr.bananax@seznam.cz 9. 11. 2013, 16:01
no ta hranice se evidentne smazava a prinasi to s sebou otazky kery do ted nikdo moc neresil aspon tak to vidim ja, ty mas odpoved?
don 9. 11. 2013, 15:58
Nezapomeňte, že v pátek hraje LYSSA, FETCH! a KISS ME KOJAK v dejvické Klubovně. Řekněte NE Mistru Třískovi a přijďte, aby to z vás udělalo to, co nejste nebo jste. Toto není reklama na pivo.
Klub přátel Č. mlejna 9. 11. 2013, 15:57
No to je možný, nicméně moje otázka jaksi pořád visí ve vzduchu nezodpovězena.
Banan xmr.bananax@seznam.cz 9. 11. 2013, 15:54
taky si myslim, ze se nikdo do overstreet nesral. nekdo v inkvizici vyjadril nazor na tenhle zpusob financovani (chcete-li alternativni) kultury, tot vse. ze se ji to tak dotklo a musela zacit kopat kolem sebe, je jen jeji problem.
ht 9. 11. 2013, 15:52
A copak to overstreetovy a spol. nejaky milicionari berou?
sem si nevsim 9. 11. 2013, 15:39
orel: Docela chápu co píšeš. Nabízí se ale tedy otázka - neživí se třeba Martina Overstreet tím, že píše knížky? Nebo Vladimír tím, že dělá rap? Nebo kluci z Mighty Sounds tím, že dělají Mighty Sounds? Jestli ano, kde je hranice mezi tím, co je soukromá a veřejná sféra?
Banan xmr.bananax@seznam.cz 9. 11. 2013, 14:26
T., dav - já taky a došel sem k tomu, že to chápu tak, že veřejná a soukromá sféra jsou nějakým způsobem oddělené. z toho, jak v kapitalismu vypadá pracovní proces obecně, vyplývá, že sem jde těžko zavádět moment svobodné volby. v té oblasti veřejné pak ale jde naštěstí pořád najít strategie, v rámci kterých má slovo svoboda konkrétní smysl. člověk, kterého rád a často čtu, říká jedné z nich (která podle mě definuje i postoj přátel čurákova mlýna) minimální komunismus. hlavní vlastností téhle strategie je, že vede ke vzniku segmentu, ve kterém nedominujou obchodní vztahy nebo vztahy strukturované podle jejich modelu. to je pro mě to, co srr dělají a proč je mi to blízké. SPRÁVNEJ PUNKOVEJ NÁZOR
orel 9. 11. 2013, 13:45
ale ten budvar/tříska to je slušnej mazec, vůbec jsem netušil.
dav 9. 11. 2013, 13:05
T.: taky nad tímhle často přemejšlim.
dav 9. 11. 2013, 13:03
Možná trpím stihomamem, tak mě kdyžtak omluvte, ale celé mi to přijde jakože: jedna část cílovky se vzpírá ba dokonce to bojkotuje (s čímž se samozřejmě muselo počítat) a potrefená husa (i v množném čísle) se ozvala...... Ale pozor, potrefená husa není TEN PIVOVAR, ale jen ty co za něj kopou (ti co přijmuli)! A borci z TOHO PIVOVARU si mnou ruce, páč i negativní reklama je reklama a hlavně se o nich mluví. Ale nevim, možná fakt ten stihomam.......
václav vclvkotrba 9. 11. 2013, 13:01
cau. sory ze rusim tematicke vlakno, ale tady neco, co vas muze i nemusi zajimat. http://mamamrdamaso.org/n…
orel 9. 11. 2013, 09:36
john je moc smirlivej, pokud ty lidi z reklamek maj radi treba muziku a soucasne jsou schopny lidi kolem ni vyuzivat k delani prachu (co jinyho je jejich prace, reklama neni umeni), je to trochu na bliti. Treba jsou osobne fajn, ale nemusej z nas delat blbce
jinej john 9. 11. 2013, 01:01
noale jedno je jisty ne.... kdo pracuje na ministerstvu vnitra nebo v telecomu, nemuze bejt strazce pankový čistoty, nebo snad jo? jestli jo, vysvetlete mi jakto, že jo..
T. 9. 11. 2013, 00:52
brand entertainer: sry za překryv a zároveň dík za faktický poznatky, je to trefný. Navíc si myslim, že ani reklamní borci nejsou úplně divný. Nejdivnější je subkultura (tohle slovo mi někdy někdo musí vysvětlit, ale vím, kdy ho používáte), která nějakou nemístnou intervenci připustí. I když možná jsme jako ty indoši, co jim jenom přivezli cinkátka a chlast.
John 8. 11. 2013, 22:49