Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
není podstatný, na koho vlastně jsi v tom článku útočil, podstatný je to, že tam z tebe padaly hovna. howgh
buran 3. 8. 2009, 11:45
to radim: jojo, sorry, moje chyba
Ferenc 3. 8. 2009, 11:31
Dlouhá dovolená se halt na člověku podepíše. Možná víc než si myslíme...
Job honza.krejca@gmail.com 3. 8. 2009, 11:27
Petr Ferenc: Ten článek nepsal Petr Vizina, ale tři úplně jiný pánové.
Radim radim.solc@gmail.com 3. 8. 2009, 11:19
Abyste se pionýři neposrali s těma podpisama. Největší péra, nejkrásnější báby, nejchytřejší kecy! To snad mluví za všechno neé?!
anonym z Krkonoš 3. 8. 2009, 11:05
V sobotu Deverovka v nadživotní formě. Naprostej luxus.

Jo a všecko nejlepší k těm dnešnim třicetinám.
Peklo pe.klo@centrum.cz 3. 8. 2009, 10:47
Dobrý den. vrátil jsem se z dovolené, na níž jsem si vydělal těmadle rukama a koukám, jakou jhsem svým Zápisníkem v A2 vzbudil pěknou žabomyš. I s písničkou, jupí, to se Klusákovi ještě nepovedlo (na druhou stranu, Švamberkovi kdysi jednu věnovali samotní kabáti, měl bych se polepšit). Jen se většina z těch, kdo mi oponují, nějak míjí s tím, o čem Zápisník byl, ale dost možná za to může moje stylistická neobratnost. Tak tedy: v textu jsem se pozastavoval nad článkem Petra Viziny v Respektu, jehož srovnávání Silver Rocket a undergroundu před rokem 1989 mi přišlo poněkud nešťastné, jak jsem demonstroval na několika příkladech tím, že jsem Vizinovu myšlenku dovedl ad absurdum. Tedy, neútočil jsem na Silver Rocket, ale na to, co tiskne Respekt.

Reakce Silver Rocket mě poté dosti překvapila, především tím, že mi kdosi podsouvá, jak pohrdám jejich strategií a přístupem k financování. Není tomu tak, umím si představit, že dělat všechny akce bez grantu a sponzoringu (což ale opravdu nepovažuji za známku undergroundu) je hrdý kus poctivé práce. Na druhou stranu nechápu, proč pohrdat těmi, kteří to tak nedělají a podobné zdroje financí využívají. Uplatňuje Silver Rocket politiku tolerance "kdo to dělá jinak než my, je svině?"

Všem, kteří se pod své výpady neumí podepsat: Jste burani. Ale to je ve věku internetových diskusí zcela běžná norma.
Petr Ferenc petr.ferenc@centrum.cz 3. 8. 2009, 10:44
včera christy a emily ve velboudu! Skvělej zážitek, díky za ně...! (Video tady v Blogu... http://bandzone.cz/fan/su… )
subaudition veverkovalenka@email.cz 3. 8. 2009, 10:36
BOUREK: Díky za pochvalu. Ještě nám zbylo několikero kalhot, takže se můžete ještě několikrát stavit :-). Díky za koncik...konečně jsem rozklíčoval Sporto.
Karolína+Přemysl z Krkonoš 3. 8. 2009, 10:18
Točník byl taky super. Díky! A hlavně dneska: ALLES GUTE.
Radim radim.solc@gmail.com 3. 8. 2009, 09:13
dyk moc za sun wu kung fest a za lidi, kerý dělaj takový akce!
byli sme tam jen pár hodin ale tzv. atmoška supr jak noha
honzah 3. 8. 2009, 08:11
http://musicserver.cz/cla…
honza. xhu.dbax@gmail.com 3. 8. 2009, 07:50
moje řeč
adolf 3. 8. 2009, 01:12
vůdce je geniální politik
já sem nic nekupovala 3. 8. 2009, 00:35
a o kterou se postara aran a o kterou bourek?
by me zajimalo 3. 8. 2009, 00:28