Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
system error: To je fakt strašně překvapivý, že to nějaký politický mrdky využijou k honbě za vlastníma bodama. Co bys čekal?
Aran uv@silver-rocket.org 14. 9. 2009, 16:45
tak prej uz nekteri lidi dostali obecne prospesny prace
paul 14. 9. 2009, 16:36
v moji ulici nechodej politici, at se snazej sebevic. strana zelenych stejne jako kazda jina.
takze mrdat 14. 9. 2009, 16:32
http://blisty.cz/2009/9/1…
taky mazec 14. 9. 2009, 16:32
14.9.2009
"Bez squatu nebude Praha metropolí"

tisková zpráva Strany zelených

Krajská organizace Strany zelených vítá Týden nepřizpůsobivosti vyhlášený iniciativou Freedom not fear (Svoboda místo strachu) na týden od 12. do 19. září. Vnímá jej pozitivně jako festival, který se snaží povzbudit všechny nonkonformní komunity i alternativně smýšlející jednotlivce v jejich vědomé odlišnosti a často i odporu vůči mainstreamu.

mě poser, a co řeknete na tohle?? Mainstremová politická strana si na tomhle zásahu udělá reklamu, jak je strašně alternativní a jak podporujou alternativní mládež...
chce se mi blejt, tak mi sakra řekněte jak revoltovat, systém v hajzlu
Job: v čechách se hodně krade = hodně fízlů, ve vyspělejch demokracií jsou počty poldů na sto obyvatel mnohem menší, to že ale tady ta represivní složka nefunguje tak jak má, už je jiná věc
system error 14. 9. 2009, 16:31
job: bacha at ti nekdo neodepise, ze tam bloumaji pro bezpecnost obcanu
PICE 14. 9. 2009, 16:31
ty vole!!! zrychlený řízení!!! ty vole!!!! 23 !!!! KURVY!!KURVY!!!! bez prdele SMRT SYSTEMU!!!!!!!!! KURVY!!!!
Tmsk 14. 9. 2009, 16:26
Fórum jen ukazuje, co všechno vám vězí v hlavě. Nicméně, Töhötöm přesně vystih' o co v tomhle případě jde. Tam kde vládne pokrytectví, zášť, omezenost
nebo zbabělý hledání nepřátel za každou cenu, je logicky celej model společnosti postavenej na hlavu, tudíž jeho respektování se důsledně připouštět nemůže. Zvlášť v dobách, kdy celá země stojí na pokraji státního bankrotu a přesto se vynakládaj obrovský částky na aktivování represivních složek. Přestaňte čumět do země, rozhlídněte se a uvidíte kolik policajtů bloumá ulicema. Jen u nás ve čtvrti jsem jich za víkend napočítal asi deset na kilometr čtvereční. Stojíme jen malej krůček od nástupu další diktatury.
Job honza.krejca@gmail.com 14. 9. 2009, 16:26
autornejdebilnějšího výroku dle jakuba ucka: "banda fetek"? To nemyslíš vážně, že ne?

Lukáš: Třeba s tebou o tom chci mluvit. A nebo s někým, kdo si myslí, že squatteři jsou "banda fetek". Dokola a dokola budu klidně vysvětlovat, proč si myslím, že je důležitý nenechat tyhle věci plavat. Nechci to zabalit a rezignovat. Ad předpisy v autě - hele, tohle nebo podobný přirovnání ("pedofilové") už to padlo a podle mě to je blbost. Když mi ty předpisy budou nařizovat, abych srazil lidi, co vlezou na přechod, tak to taky nebudu slepě dodržovat. Jinejma slovama: špatný předpisy/zákony = adekvátní reakce na ně.
Aran uv@silver-rocket.org 14. 9. 2009, 16:24
milada: Správnej názor si udělej sám podle svýho svědomí. Ale za současnej stav Milady může zejména vyhnání squatterů, to je holej fakt, právě proto, že se o něj už nemůžou starat. Ne jak to motá fuckoffpoliticalmusic o chilku dřív.
Radim radim.solc@gmail.com 14. 9. 2009, 16:17
já teda fakt čumim, co tady z těch lidí lítá za názory, neuvěřitelný...to už jste se všichni dočista pomátli?
nevěřící tomáš 14. 9. 2009, 16:15
deti deste sou podle me dost neprizpusobivy. jakej delaj hlasitej bordel.
stado 14. 9. 2009, 16:13
fuckoff... asi mysli, ze politika = mit text o che guevarovi...
paul 14. 9. 2009, 16:13
autor...: sorry, ale se slovníkem výrostka z dělnický mládeže u mě nepochodíš jinak ... asi sis spletl stránky.
jakub.uck 14. 9. 2009, 16:11
z myho pohledu je to, co Silver Rocket dela - DIY label, koncerty, podpora sceny - politika. je to politika svobody a nezavislosti. punk je a musi bejt politickej postoj, jinak to neni punk. a silver rocket je punk.
Bourek uv@silver-rocket.org 14. 9. 2009, 16:09