Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
já vám kdyžtak něco dohodím
systém aka kocáb 15. 9. 2009, 11:41
vlkolďák: o tom, na co jsi narazil, píše ve svym zatim předposlednim poslednim slově příhodně i vaculík /druhá půlka/: http://www.lidovky.cz/o-k…
orp 15. 9. 2009, 11:39
já bych jim pustil social party
at vi 15. 9. 2009, 11:33
jaxvině: kémo, souhlas!
V8k 15. 9. 2009, 11:30
Aran: jooo beru matro, tátovo corvettu, rovnej kšilt a za hoďku vyrážim.

Jinak jsem chtěl napsat šílenej epos k celý "squat debatě", kterou jsem si strašně rád přečetl !, ale kašlu na to opakoval bych totallySICK, dejva (hluch), Torra a Tohotoma ! Jen drobnej postřeh, že ty "proti-squat" názory(mluvčí) jsou tu je asi tři oproti těm 40 opačnejch názorů, myslim že je to furt úžasná bilance. A popravdě respekt, že si to sem vlastně troufli napsat. Bez nich bychom se tady nemohli ujistit na věcech, který nás vlastně spojujou, a který popsal dav a Tohotom. V ČB totiž žádný pozdvižení a diskuze neproběhly a já jsem bohužel i rád, protože mám strach co bych se dověděl - zase bych strávil tejden až dva bezbřehejma diskuzema a vysvětlováním, jako po vyklizení Milady, kdy veškerá má snaha stejně musela začít tím, že squateři nejsou smažky a končila u právních rozborů. Prostě od A do Z. A stejně u většiny MLADEJCH lidí nejel vlak. Starší lidi chápu, že to nepobíraj... ale z agresivních názorů mejch kamarádů jsem byl fakt v rozpacích už. A všichni kdo se tam ten den účastnili maj můj největší RESPEKT ! - i když je jim k hovnu. Stejně jako maj důchodci svůj klub v každý městský části, nebo zahrádkáři kolonii, zaslouží si alternativní scéna svůj squat - zadarmo a od města !!! A ještě jedna věc, která je tady trochu v pozadí... a to je celá ta zku.vená bytová politika hl.m. Prahy v centru zejména.... radnice nám sere na hlavu! Moje prateta vystěhovaná ze svýho bytu v Celetný po 40 letech kvůli nějakejm kanclům. Polovina prahy v rukou italů a rusů. Nelíbí se mi to ani trochu. Nepotřebuju přece v centru jen chodit nakupovat matrjošky, do směnárny a obcházet kavárenský židličky a sledovat prázdný baráky.
vlkolďák naab@jaxvine.cz 15. 9. 2009, 11:24
crack: já bych těm dětem pustil "We Hate You, Little Girls" od Throbbing Gristle.
K! jan@klangundkrach.net 15. 9. 2009, 11:14
http://www.iure.org/509455
poza? 15. 9. 2009, 10:35
Takže pózéři, děcka bohatejch rodičů a smažky - dneska na Palačáku!
Aran uv@silver-rocket.org 15. 9. 2009, 10:22
daně plati každej, kdo si cokoliv koupí (v obchodě), takže...
kecy 15. 9. 2009, 10:17
čau pankáči, platíte daně = jste součástí systému, zbytek je jen póza a kecy.
stát 15. 9. 2009, 10:12
kucí, dík!
crack 15. 9. 2009, 09:07
crack: http://www.diycore.net/sa…
bgt 15. 9. 2009, 09:05
jinak zasadni pociny jsou i metal maschinen music od lou reeda a sonic death od sonic youth, pak je samozrejme nekolik hlukovejch kapel z italie a japonska ktery jdou do naprostyho extremu, napr white noise...ale to uz je uplne jina kategorie.
bw 15. 9. 2009, 09:02
crack: Vůbec bych se nebál ranejch Neubautenů. Blixa dost často vysvětloval, jak je tenkrát inspirovaly demonstrace a bubnování do barikád z všemožnýho harampádí. Steh auf Berlin!
Nenapadá vás nějaká souvislost, ostatní diskutující?
Radim radim.solc@gmail.com 15. 9. 2009, 08:55
stupidní názor: proč by měli vyvažovat vlastní existenci tim, že budou dělat něco, co je "záslužný"? To přece neni žádná podmínka. Jinak registruju poměrně dost různejch aktivit - a to mě to veskrze míjí. A hodnocení bohatejch squaterů "ze západu" - to si děláš srandu, co.
dav: jednoznačnej souhlas.
šampón pkabelik@gmail.com 15. 9. 2009, 08:51