Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
Aran: jasně, ale s kým o tom chceš mluvit? stádo na tom zajímá jen to, že si večer pustí zprávy, jak zase smažky dostali na hubu. Instituce to maj daný, zavalej tě zákonama, co můžeš, co ne a my si tu můžem diskutovat, jak chceme, bude to k ničemu. Sorry jsem pesimista...
Jinak k té nepřizpůsobivosti: když jedeš autem, taky se přizpůsobíš a dodržuješ předpisy, hlavně kvůli bezpečnosti vlastní a taky lidí kolem tebe, tak bych řekl, že v určitých oblastech tahle nepřizpůsobivost, zejména když se někoho dotýká a tady jde asi o něčí vlastnické právo, podle mě nemá co dělat...což máš pravdu, je věc hodná diskuze. V umělecké tvorbě tohle samozřejmě naplatí.
Nicméně i když mám výhrady k myšlence akce, tak nad reakcí policajtů zůstává rozum stát. Jediný (ne)normální vysvětlení, co mám, že tam asi demonstranty chránila před možným útokem nácků nebo nevím...
Lukáš Indoktrinovanej systémem 14. 9. 2009, 16:08
Radim: cajk, tak vyvsvětluj, co je teda "správnej" názor...
milada 14. 9. 2009, 16:05
Chlapče, nejde ani o to, na který straně barikády stojíš, ale máš to pěkně popletený.
Radim radim.solc@gmail.com 14. 9. 2009, 16:05
paul: hudba a politika?? to Vam jako kurva nevadili texty u RATM??
to už rovnou aran muže začít zpívat: podřežeme modrý ptáky (jakože jinotaj), nemáme rádi odéesáky (bez jinotaje) voe
fuckoffpoliticalmusic 14. 9. 2009, 16:05
jaku.uck: necham tvy invektiva bez povšimnutí, ale jako čim přispěje banda fetek?? Fotky Milady mluví za sebe, barák chátrá dál, tak jak se o něj squateři staraj?? Jaký morální právo na to maj? Prostě nemaj, kde bydlet tak vobsadí barák, když je vyháněj, tak dělaj scény? Kdyby měli aspoň soudnost vypadnout do jiný nemovitosti...
autornejdebilnějšího výroku dle jakuba ucka 14. 9. 2009, 16:02
fst - uplně jsem se při tom zapotil a stejně jsem to nestihl!
jakub.uck 14. 9. 2009, 15:52
jakub - kurva - to je dneska fofr. normalne tu je jeden prispevek za hodinu a dneska nez clovek napise dva radky, uz tu jsu dalsi tri zapisy
fst 14. 9. 2009, 15:50
ty vole, jestli ti jde o muziku bez politiky, tak doporucuju www.chinaski.cz
paul 14. 9. 2009, 15:49
- ta reakce byla na arana.
- "taky nazor" : precti si, co napsal Tohotom. co je na tom nejasnyho?
jeste 14. 9. 2009, 15:49
(bylo myšlený na ten pod "hardcore is more...")
jakub.uck 14. 9. 2009, 15:48
taky názor: tak pokud to teda nebylo myšlený jako vtip, tak jsi právě vyhrál soutěž o totálně nejdementnější příspěvek k danému tématu. gratuluju. "debilní názor taky názor".
jakub.uck 14. 9. 2009, 15:47
To sice není, ale fakt, že tu i spousta lidí, o kterých mám dojem že jsou vzdělaní, vůbec netuší o co jde, mě děsí možná skoro stejně, jako to pojetí "zásahu". A skutečnost, že když někdo obsadí barák, policajti tam jsou skoro rychleji, než u autonehody na Václaváku, o nic míň.
fst 14. 9. 2009, 15:46
hardcore is more than music
taky nazor 14. 9. 2009, 15:45
nejni škoda se účastnit týdne nepřizpůsobivosti?? já myslel, že stříbrná raketa dělá hudbu a ne "politiku" a to že někdo obsadí barák mi fakt nepřijde demokratický nebo že by na to měl právo, jako stačí vidět ty "individua" např. ta holka s fialovejma dredama, abych veděl, že tohle jsou alternativci, který bych fakt za sousedy nechtěl...
taky názor 14. 9. 2009, 15:43
Lukáš: Já si naopak myslím, že by se o tom mělo mluvit co nejvíc. Mimochodem - Týden nepřizpůsobivosti není jen o squattingu: http://neprizpusobivi.fnf…
Aran uv@silver-rocket.org 14. 9. 2009, 15:08