Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
Hammerhead: Victoria
Job honza.krejca@gmail.com 14. 9. 2009, 15:06
jj, myslím, že Torr má recht s tím mediálním tlakem, squatting může podle mě existovat vždy jen polo-legálně, čili když o tom ví jen ti, kterých se to týká (squatteři + komunita) a vlastník nebo instituce přimhouří očko. V momentě, kdy tu z toho máme takovej mediální vejvar, tak 99procent populace, kterým tohle nic neříká budou okamžitě nasraný a budou chtít, aby se s tím něco dělalo. Z tohohle důvodu si myslím, že celá akce "neposlušnost" je úplně kontrproduktivní, protože akorát vytahuješ na světlo, něco na co by moc být vidět nemělo
Lukáš 14. 9. 2009, 15:02
ten argument se soukromym vlastnictvim se vytahuje jen kdyz se to hodi. kdyz si na svuj barak nakreslim obrovskyho curaka tak prijde nekdo z uradu a prikaze mi to smazat, protoze to je prej pohorsujici. jak uz nekdo psal - vytahuje se to ucelove
paul ist faul 14. 9. 2009, 14:58
a na kubu
pj 14. 9. 2009, 14:58
zajímalo by mě, jakej má na to názor Pinto? a teď nemyslím to, že byl zásah nepřiměřenej, o tom žádná, ale principielně spíš na onen několikrát zmiňovaný respekt k soukromýmu vlastnictví. díky
dotaz 14. 9. 2009, 14:46
Me zas tolik neprekvapi co se tady pise. Ten medialni tlak je opravdu silna, ten obraz je sileny (mimochodem slyseli jste nekdy, ze existuje povolani 'squatter'? to je uplne vrchol...), neni vubec divu, ze babicka ma strach, ze mlady lidi s dreadama jsou na ceste k ni vyloupit do bytu, ukrast auta, kocarky, ja nevim co dal. Clovek, ktery v zivote nebyl ve nezavisly kulturniho centrum (napr. squat) na zapad od hranice CR asi tezko pochopi o co jde. Ale pro ty z vas, ktery jsou na tyhle stranky jen kvuli hudbe, vemte, ze nebyt squaty za hranice CR - a hlavne ty obetave lidi, ktery venuje cas a tvrdy prace, aby davali sance 'kultura' mimo hlavniho proudu (a treba sance hrat i kapely, ktery nejsou ze usa, anglie, kanada) - tezko by nejaka SRR kapela jel na vic koncertu mimo CR. A spousta kapel, ktery sem jezdi by vubec nemuseli.
Torr uv@silver-rocket.org 14. 9. 2009, 14:46
jen tak pro zajimavost: tenhle "boj za soukrome vlastnictvi" ze strany statnich instituci se odehral ve stejnem tydnu, co poslaneckou snemovnou uspesne prosel zakon, ktery zjednodusuje vyvlastneni ve "verejnem" zajmu :)
br 14. 9. 2009, 14:45
nápad na blbost: tak k deskám a na koncertech dávejte jako podmínku vstupu/nákupu nějakej kádrovej dotazník, abyste měli jistotu, že tu máte jen lidi se správným názorem a nedej bože někoho, kdo uznává takovou buržoazní vymoženost, jako např. respekt k soukromému vlastnictví a pak si tu budem všichni brnkat na stejnou notu a nadávat na "systém".
Lukáš 14. 9. 2009, 14:44
aran:
jak dlouhodobě?
jsem se jen zeptal jestli bude novej song
ten o grantu na festival byl super!
že se mnou nechceš nic mít si neberu osobně
jsem na holky
pj 14. 9. 2009, 14:36
ja nevim co tady resite. kdyz si mam vybrat squattery (s milionama vyhrad) a nebo fizly, tak je jasny ze zvolim squattery ne?
gay byznys centrum 14. 9. 2009, 14:36
kde se tady dá kliknout na "Líbí se mi"?
f. 14. 9. 2009, 14:27
radimovi a všem ostatním fanouškům místní fízlokracie:

"Myslíš si, že tě ochrání
tvoje prachy, styky
demokratický zázemí

Zabal si pár kilo
pojedeš na výlet
vlakem, někam na sever

Pekelná brána, jezera popela
a na hruď ti napíšou:

HANBA!"

my tam na rozdíl od vás byli, vy chytráci
HLUCH CREW 14. 9. 2009, 14:24
Skurvený systém ... šá lá lá lá lí,
vyjebaná vláda ... šúbí dúbí dám,
chleba je drahý ... šá lá lá lá lí,
skurvená armáda ... šúbí dúbí dám.

Všetko je na piču ! Všetko je na piču !
Všetko je na piču ! Všetko je na kokot ! Všetko je na piču !

Skurvený parlament ... šá lá lá lá lí,
vyjebaný prezident ... šúbí dúbí dám,
skurvený život ... šá lá lá lá lí,
vyjebaný kokot ... šúbí dúbí dám.

Všetko je na piču ! Všetko je na piču !
všetko je na piču ! Všetko je na kokot ! Všetko je na piču !

Na piču je všetko, všetko je na piču, všetko je na kokot !
Na kokot je všetko, všetko je na kokot, všetko je na piču !
Na piču je všetko, všetko je na piču, všetko je na kokot !
moje scéna 14. 9. 2009, 14:04
Vesničan: s těmi vesnickými rozpadlými stodolami je často složitější. Velmi často se stává, že takové stodoly mají majitele jiného než okolní pozemky, kolikrát bez přístupových cest, často na nich bývá navíc věcné břemeno, mnohdy je majitelem takových objektů stát nebo (polo/pseudo) státní podnik (LČR...). Dohoda velmi velmi těžká a to mluvíme třeba o situacích, kdy třeba já chci na něčem pracovat a něco zvelebovat.
Lukáš slezský apolitik 14. 9. 2009, 14:03
CHA! MOJE SCÉNA!!!
Aran uv@silver-rocket.org 14. 9. 2009, 13:59