Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
Ty vole, já fakt zíram, kde má pak bejt pro podobný smysluplný počiny jako je squating zastání když neni ani tady? Barák je k hovnu, sedm let chátrá, proč by se v něm teda nemohli provozovat koncerty,přednášky a vaření pro chudý? Jaký má smysl takovýhle vlastnictví který jeden nevyužije a přitom by mohl dát prostor spostě jinejm? Nejvíc mě serou všechny ty směšný přirovnání který tady probíhaj, proboha uvažujte u toho trochu. A o tom co tam proběhlo ani nemluvim, já sem tam byl a s těma fízlama fakt nebyla žádná prdel.
Himaláj 14. 9. 2009, 21:14
pribram: máš recht
Radim 14. 9. 2009, 21:03
cemu nejvic sere me = co nejvic sere me...
pribram 14. 9. 2009, 20:54
cemu nejvic sere me, je ocividne velmi volnej pristup tech policajtskejch hmyzu k nackovskejm akcim ve srovnani s expresnim a nekompromisnim resenim tyhle situace. proto po policejnim vedeni pozaduju pouziti tezkoodencu, rozbusek, pendreku a antonu na kazdym fasounskym srazu, a to nejpozdeji do 5ti minut od jejich zahajeni!
pribram 14. 9. 2009, 20:54
I fought the law
and I won
jello biafra 14. 9. 2009, 20:42
Jiří Žáček:
Pravdy je nám třeba, i když bolí.
Ale netřeba ji do nás
vtloukat holí.
huxl 14. 9. 2009, 20:35
Radim - jak jsi přišel na to, že jsem punk? pardon, že si na něj hraju?
A že někoho lustruju?

bez iluzí - jasně že ne. ale nečekal jsem, že ten zasah TADY někdo bude obhajovat. Na stránkách Dělnický strany nebo Paroubkovců by mě to nepřekvapilo...
fst 14. 9. 2009, 20:24
oprava - nechá
ten samej 14. 9. 2009, 20:15
nicméně to, že je tam "systém" jen tak nenechá squatovat jste snad nikdo nečekali, nebo jo?
bez iluzí už dneska jsem 14. 9. 2009, 20:15
fst: Hraješ si an punk a lustruješ? Heh.
Radim 14. 9. 2009, 20:10
Pro sebe si to shrnuju tak, že se jen potvrdilo, že celý týden nepřizpůsobivosti je zcela na místě, protože pro některé lidi je přizpůsobivost důležitější než cokoliv jiného, logikou počínaje, nesmyslnou buzerací systému konče. Proč ovšem lidi, kteří si myslí že nastěhovat se do OPUŠTĚNÉ a chátrající ruiny je totéž, jako vlézt někomu do ložnice, choděj na stránky punkovýho labelu, je mi fakt záhadou.
fst 14. 9. 2009, 19:58
Jak sleduji tuto diskuzi, tak jsem vlastně taky vně týhle "scény" - na straně spíš těch, co jsou tu v menšině, tj. nejsem přívržencem squaterů. Mj. proto, že to nějak není moje téma, totálně mi to nic neříká. Možná se mám kousnout do jazyka a jít v tomhle případě na barikády, ale myslím, že když žádnou spřízněnost tady necítím, tak je to blbost a víc zde rozebírat nesmysl. No, i takový lidi jako já existujou. "Kupodivu".
Takže navečer raději nějakou hudbu - úžasný, nádherný a prostě božský...(hlavně božský) song "Crying" v podání Roye Orbisona a k.d. lang:
http://www.youtube.com/wa…
youngXgod youngXgod(at)seznam.cz 14. 9. 2009, 19:29
a uz je to pryc. to sou veci. asi je to kontroverzni téma.
blbost? 14. 9. 2009, 19:02
vida - to už tu dlouho nebylo. ale ne že by si to jiní nezasloužili víc.
fst 14. 9. 2009, 18:53
Chápu. Nicméně, to že někdo nectí respekt k soukr. vlastnictví neznamená, že řeknem, že když ho nectí jeden subjekt, nemusí ho teda ctít nikdo...Stát ho asi taky nectí, viz. vyvlastnění, ale to je aspoň za odškodnění...(byť asi neadekvátní)
Radim 14. 9. 2009, 18:45