Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
peklo: a co by se stalo potom? kapela buď řekne, že jí to vadí (což mě v tomhle případě jako dost zbytečný, respektive je tolik dalších věcí, který mi přijdou důležitější, že zrovna v tomhle případě bych nad tím mávnul rukou) nebo že jí to nevadí a pak se ale ozvou hlasy, že podporujou nábožensví -> sektu -> zneužívání lidí. bourkův pohled je hodně zkratkovitej. úplně rozumim tomu, že jde o ty církve, ale i tohle odsouzení je podle mě zjednodušený, nevěřim, že všechny církve jsou motivovaný penězma a snahou ovládat lidi, repespektive třeba jo, ale jen do takový minimální míry, že už se to fakt moc neliší od hudebního labelu. (taky to bejvaj firmy, který za tvý ti za tvý prachy něco dávaj).

bourek: jinak si třeba vzpomínám na krásnej (fakt!) plakát na otk a gnu na flédě s buddhou. propaguje tohle buddhismus? je každej schopnej si to přebrat a pochopit že ne (teda podle bourkovejch slov předpokládám, že to tak neni)? nepříjde vám absurdní, že se tohle vůbec proboha řešíme? většina lidí nějakej zbytek mozku ještě má, takže myslim dokážou pochopit, že věci nejsou černobílý a dzagannath neni v tomhle případě to stejný jako hákovej kříž a že plno symbolů je možné někde mezi nebo i mimo tyhle hranice a není nutný jim radit co maj tolerovat a co ne. to už fakt zavání sektářstvím.
michal 14. 12. 2010, 09:29
Já se do týhle debaty nechci zapojovat, ale napadá mě jedna věc: Proč se na to při koncertě (nebo kdykoliv jindy) prostě nezeptáte toho Tomáše (zvukaře)? Nepochybně je to normální člověk, kterej vám jistě rád odpoví a dost bych se divil, pokud by tam tu vlajku dával i ve chvíli, kdyžby kapela řekla, že ji tam nechce ... A pokud jo, což se podle mě nestane, tak je fér říct, že tam hrát/dělat koncert nechci ... Ale rozjíždět tady na fóru jakousi napůl debatu/napůl inkvizi a dokonce šířit fámy, že klubovna je snad krišňácké doupě či co, aniž by někdo z vás s tim klukem o tý věci mluvil, to mi teda přijde trochu na hlavu postavený ...
jakub.uck 14. 12. 2010, 09:24
Kdyby si lidi všude kolem věšeli pentagramy, bylo by na světě veseleji. Waltr to prokouknul už dávno.
Sedlo 14. 12. 2010, 09:21
Myslíš třeba Shelter/Youth of Today nebo 108, který si nedávno vystřihli set na über sekulárním Fluff Festu?
Umberto deko 14. 12. 2010, 08:55
NO GODS, NO MASTERS!!!
Cootcha cootcha@czechcore.cz 14. 12. 2010, 08:54
hele a nemeli s hare krishna spolecnyho taky neco nejaky ty sXe kapely?
umberto eco 14. 12. 2010, 08:38
Pánové, ty vaše koncerty, to jsou náboženské rituály par excellence!
Emile Durkheim 14. 12. 2010, 06:43
no copyright: to nevim, ale můžem si poslechnout nějákej ten pop:
http://www.youtube.com/wa…
bara 14. 12. 2010, 03:50
jak odlišit symbol víry, který je specifickým způsobem důležitý pro konkrétního člověka, od symbolu organizace, která se taky, třeba i debilním, způsobem odvolává na stejnou víru?
no copyright 14. 12. 2010, 01:10
Pe.klo: klubovna je hodne ale rozhodne ne sidlo jakykoliv sekty ci viry :) takze jo - rozumime.
jinak je to poprvy co to takhle nekdo resi (co ja vim). beru to konstruktivne i do budoucna,rozhodne neni problem to neveset pri koncerte nepovesit. chapu to.
tot asi od nas vse. kazdopadne doufam ze se u nas jeste uvidime :)
Janek 14. 12. 2010, 00:55
malej dodatek: kazetak tu plachtu rozhodne nevesi protoze by chtel propagovat nejakou sektu/skupinu/cirkev/hnuti ci jeji cinnost. vesi to, protoze proste svobodne veri v neco, co tohle symbolizuje..

a jeste jedna vec: fakt, ze nekomu vadi hrat pod jakymkoliv symbolem respektujem. nic nemame proti tomu to neveset, stejne jako tomas. a v klubovne to obecne visi spis prilezitostne, vlastne jen pri koncertech a to taky jen nekdy. nedelal bych z toho vedu. jestli to konkretne nekoho z vas poburuje a na podiu v klubovne se nekdy v budoucnu objevite, staci se zminit. stejnak si myslim ze 90% lidi nevi o co jde a kdyz tak to ani nedokazou poradne zaradit ci tak..
Janek 14. 12. 2010, 00:49
doufam, ze si rozumime, ze nepovazuju klubovnu za sidlo sekty. byl sem tam nekolikrat.
dalsi vec je, ze vuci kazetakovi mam stejnej postoj jako ke komukoliv jinymu. na druhou stranu mi porad pripada, ze by z jeho strany bylo fer zeptat se kapel, ktery zvuci, jestli jim nevadi, ze budou z jejich fotek koukat nabozensky symboly. je to minimalni slusnost.
kdyby tam visel kriz, tak se spousta lidi ozve sama. ze tam je symbol krisnaku, tak je to ok.
Pe.klo uv@silver-rocket.org 14. 12. 2010, 00:38
a ted peklo rad...
fmimb 14. 12. 2010, 00:16
Cau, kdyz to tak ctu, asi bych se rad k Džagannáthovi a Klubovne vyjadril.

Jak rikal Kejmy. duvodem je Tomasova (kazetakova) vira. neni to zadna forma propagace jakykoliv sekty, nejsme soucasti zadny sekty a ani se kolem nas takovi lide nepohybujou. rad bych podotknul ze hnuti hare krisna je nabozenskym hnutim, nikoliv sektou. jsou sekty, ktery tvori krisnaci, ale stejne jsou krestansky, zidovsky, muslimsky i ateisticky sekty..

Tym z Klubovny je co se tyce nabozenstvi a vyznani celkem pestrej. jeden ateista, jeden katolik, dva evangelici z toho jeden se sklony k judaismu :) kdo zna kazetaka tak vi, ze my vsichni bychom tezko dali dohromady tolik uprimnosti a spravnosti, abychom se aspon vyrovnali tim cim disponuje on sam. dzagannath v klubovne visi protoze respektujem a vazime si jeho viry, jako respektujem a vazime si jakykoliv jiny radny viry.

tim celym chci rict jedno: neprijde mi spatny prezentovat svoji viru, stejne jako mi neprijde spatny prezentovat svy nazory. naopak si vazim lidi, kteri dokazou svuj nazor ci viru zformulovat a stat si za nim. to ze on "tu plachtu sebou taha vsude kde zvuci" je jen dukazem toho, ze on takovej je.. my mu k tomu radi prostor dame, jelikoz vime, kdo on je a co to pro nej znamena a nemame jedinej duvod za tim videt cokoliv spatnyho.

nicmene, pokud budete mit sanci se s tomasem seznamit, nepromarnete tu sanci :) tak skvelyho cloveka, neuveritelne schopnyho zvukare, nadsence do analogu a hlavne srdcare uz jen tak nenajdes.. :)
Janek janek@povalec.cz 14. 12. 2010, 00:12
co je to hardkor?!
fmimb 13. 12. 2010, 23:56