Silver Rocket

SILVER ROCKET SUMMER STROJ 2008

ÚV SRR 5. 6. 2008

SILVER ROCKET SUMMER STROJ
23. srpna 2008
Střelecký ostrov Praha

Made Out Of Babies (USA), OTK, Děti deště, Elektročas, Zkouška sirén, Fetch!
, po koncertu promítání "Vynálezu zkázy" od Karla Zemana



Poslední dva roky jsme/jste to měli těžký. SRSS a k tomu ještě Střelák, ze kterýho se taky skoro stala tradice. Letos jsme si to ale podstatně ulehčili. SRSS se tentokrát z Byšic, Točníku a žlutýho autobusu stěhuje na Střeleckej ostrov, kterej zároveň za rok bohužel asi skončí...

Idea SRSS je super v tom, že je proměnlivá stejně jako název a termín akce. Za každejch okolností ale fungujeme jako dobře namazanej stroj. Slovo budou mít tentokrát kapely, který letos vydaly na Silver Rocket nosič (OTK, Děti deště, Elektročas, Fetch!), a ta, kterou to dřív nebo pozdějc čeká a nemine (Zkouška sirén). Na závěr večírku bude hrát epochální noise mašina Made Out Of Babies z NY, jejíž nová deska "Ruiner" je fantastickým mixem Barkmarket, The Jesus Lizard a Tool. Made Out Of Babies budou hrát v Česku vůbec poprvý! Jejich MySpace najdete tady: myspace.com/madeoutofbabie….

A nebyl by to Střelák bez filmu. Po Cashovi a Libíčkovi teď logicky padla volba na větší industriál. "Vynález zkázy" od Karla Zemana je dech beroucí černobílá futuristická podívaná, který se zatím žádnej blokbastr spektákl nepřiblížil ani zdaleka.

Těšíme se na vás!