Silver Rocket

PARAMOUNT STYLES SOLO: Vegtral, 26. listopadu

ÚV SRR 20. 11. 2022

LAST MINUTE VEČÍREK s PARAMOUNT STYLES aneb SCOTT McCLOUD hraje, zpívá a vypravuje…

KDY: už tuto SOBOTU 26. LISTOPADU od 18.30

KDE: VEGTRAL, Čechova 12 (vchod z Keramické), Praha 7 / tram: Letenské nám.

Tak takhle nás do toho zasvětil Ondřej ze Scrape Sound:

Co si budeme zastírat, tohle nás samotný zastihlo zcela nepřipravený. Ohlásil se nám Scott McCloud, že přijede do Prahy, a to doslova za pár dní! He? – Potřebuje něco nahrát pro blíže neurčenej projekt, co má s kámošema ve Španělsku, a zároveň by se měl ve stejnou dobu věnovat filmovýmu štábu, kterej za ním plánoval přijet do Vídně, aby pokračovali v natáčení pro dokument o Soulside, Girls against Boys atd. Zapeklitá situace, jen co je pravda. Ovšem Scott ji na poslední chvíli vyřešil šalamounsky a my se v tom vezeme s nim:

„Štáb režiséra Keitha Jonese (například Punk In Africa, Vinyl Generation) je zrovna v Praze a v Praze je taky studio Jámor, kde rád točím (poslední album Paramount Styles Distatnt Karma vzniklo celé zde, jakož i první tři nahrávky nově obnovených Soulside). Takže natočím ty tracky do Španělska a při týhle příležitosti (i pro potřeby zmíněnýho dokumentu) zahraju naživo oklešťěný Paramount Styles (na basu mi pomůže Aran) a nějaký coververze punkovejch věcí od kapel z tehdejší scény v DC kolem Dischord Records i mimo ně a řeknu vám k tomu pár historek. Když už maj zaznít ve filmu, proč k tomu nemít svoje oblíbený pražský publikum?“

Takový překvápko si pochopitelně dáme líbit. A budeme rádi, když nám s tím pomůžete. Jak? V sobotu v podvečer dorazíte a nenecháte si tohle raritní pásmo písniček a vyprávěnek ve Scottově podání ujít. Vegtral (kousek od Letenskýho náměstí) je přes den normální vegetariánská restaurace, v pozdějších hodinách se mění v docela fajn sousedskou hospodu, kde se i večer můžete najíst, dát si pivo – a hlavně v suterénu je ideální prostor pro tenhle večírek. Pojme kolem 30–40 lidí... Buďte jedni z nich!

Rezervace povinná není, ale kapacita je omezená, proto budeme rádi, když nám napíšete, že a v jakém počtu se chystáte. Pište SEM, nebo do události na Facebooku TADY (formou příspěvku, který ponecháme neveřejný, popř. z dané události zprávou přes Messenger). A určitě se v té události zaklikněte, že se jí zúčastníte, pokud to máte vážně v úmyslu (a samozřejmě jste-li na Facebooku). Předem díky.

Vegtral bude od oběda otevřen normálně celou dobu, vstup do sálku v suterénu od 18:30, představení začne v 19:00 a bude cca do 21:00 (+/-). Rozumné vstupné pro potřeby pokrytí přímých nákladů akce budeme vybírat až na místě.