Silver Rocket

ARI & INDI - Korespondence

ÚV SRR 6. 11. 2022

Konečně! Tahle deska sice prosákla do digitálního světa už před nějakou dobou, ale aspoň jsme si ji už všichni stačili oblíbit a zapamatovat do poslední noty. Ale v našich očích vychází přesně v tuhle chvíli: dámy a pánové, můžete se postopadesátý zaposlouchat do sedmi hitů našich hitmakerů Ariho & Indyho! Nákup ihned ZDE!

Příběh týhle desky je stejně pozoruhodnej jako deska samotná. Ari (netřeba představovat) působí v jednom ohnisku myšlený elipsy tvořící náš hudební prostor. Indi (netřeba představovat) se usadil v tom druhým. Název alba není nijak náhodnej, korespondenční totiž dneska už nemusí bejt jen šach: tohle těleso se vlastně poprvé sešlo na zkoušce těsně před tím, než zahráli velmi povedenej set před Mudhoney. Skladby vznikaly na dálku, po částech, rozebraný na prvočinitele putovaly ze Slezska do metropole a zase zpátky, aby vzniklo něco, co drží pohromadě stejně dobře jako věci vysezený v temný zkušebně. Tvůrčí duch se nedá spoutat ordinérní hmotou těla. Indi se nedá spoutat ničím. Adorno by měl z našich hochů radost!

Sedm písniček – ano, nestydíme se za to, jsou to písničky – vychází na krásný modrofialový kazetě s katalogovejma číslama SRR 101 a MMM 18 jakožto další plod setrvale plodnýho partnerství s východní výspou západní civilizace. Takže ještě jednou: poslouchat a už taky kupovat můžete ZDE. A Pavel Šefl udělal k Jižním svahům dost super video!