Silver Rocket

Gnu, WOLLONGONG, LYSSA: informace

ÚV SRR 22. 11. 2021

Po mnoha úvahách jsme se nakonec rozhodli, že nedělní koncert proběhne. Nebereme složitou epiedemickou situaci a nařízení na lehkou váhu, a proto prosím vezměte na vědomí následující důležitou informaci: na koncert se dostane jen ten/ta, kdo splňuje aktuální nařízení (očkování nebo prodělaný covid v posledních šesti měsících). Budeme to kontrolovat a prosíme, abyste to nezkoušeli, pokud nařízení nesplňujete. Víme, že jste všichni informovaný a odpovědný, a děkujeme za to!

Pokud se z nějakejch důvodů na koncert nedostanete (nesplňujete nařízení, vyhodnotili jste zdravotní rizika tak, že to nechcete pokoušet, nestíháte, musíte ráno brzo do práce atd. atd.), jsme všem připravený vrátit peníze. Napište nám prosím na obchod@silver-rocket.org, vyřídíme to. Pokud jste si koupili lístky přes GoOut (jejich politika je taková, že lístky kvůli nesplnění novejch nařízení nevracej), napište nám taky, peníze vám pochopitelně pošleme.

No a ještě jedna zpráva pro všechny, který by na koncert chtěli, ale nepůjde to (nebo jste prostě jen nesehnali lístky): je docela dobře možný, že někdy na jaře, až bude situace zase lepší (určitě bude), tak se tahle sestava dá ještě jednou dohromady a objeví se na nějakým koncertě někde na Moravě.

A děkujeme za váš neuvěřitelnej zájem o tenhle koncert! Dávejte na sebe pozor, berte ohled na ostatní (respirátory během koncertu atd.), ať to proběhne v pohodě… víme, že je tohle všechno pro vás samozřejmost.