Silver Rocket

INNOXIA CORPORA + ARAN SATAN - Stigma 12" LP

Töhötöm 10. 2. 2021

Innoxia Corpora / Aran Satan – Stigma
split 12“ LP / MP3
SRR 110

Někomu to možná bude připadat jako nepravděpodobný spojení, ale když se nad tím trochu zamyslíte, tak to tak vůbec není. Innoxia Corpora je pevnou součástí rožnovský scény, která už dala světu zástup osobitejch kapel (stačí zmínit Telefon, Co-Ca, Kultra, Výbor veřejnýho blaha nebo z poslední doby Chorobopop). Dalo by se dlouze diskutovat, co přesně tuhle partu definuje (píšou se o tom i odborný studie), ale asi se shodneme, že kromě diy přístupu to je něco jako vzdor, rebelie a záliba v přemejšlení („Rožnovský punk, to nebyly nikdy ty vypité hlavy, jaké jsem potkával v Ostravě“, abychom citovali literaturu).

Pro nás je samosebou velká čest s touhle partou spolupracovat a máme štěstí, že můžeme nabídnout podobnej kalibr: Aran Satan a jeho mluvený slovo možná nezní jako říznej punk, ale věřte nám, že na něj sedí přesně to samý: vzdor, rebelie a záliba v přemejšlení. Dostáváte tak minci (desku) o dvou stranách, každá je na první poslech jiná, až radikálně odlišná, ale nenechte se zmást, je to jen forma: pořád se jedná o dvě strany stejný věci, o stejný problémy, o podobnej přístup.

Na jedný straně šest kusů od Innoxie, včetně jednoho (možná trochu překvapivýho) coveru, na druhý straně pak sedm textů od Arana Satana. Obal je dílem fenomenálního Štěpána Adámka. Společnej release Silver Rocket a Innoxie objednávejte a poslouchejte ZDE.