Silver Rocket

Silver Rocket Summer Saga: je to za bránou

Aran 3. 8. 2005

Jestli sledujete počasí, tak asi víte, že není bůhvíjak příznivý. Spíš chladno, občas nějaká ta přeháňka. Co se týká Silver Rocket Summer Saga, tak náš záměr je udělat to venku - konírna přichází na řadu jedině tehdy, kdyby z nebe fakt padala voda nepřetržitě několik hodin. Drobný deštíky ale zvládneme, nejsme bábovky, ne? A je fakt škoda vzdávat se druhýho nádvoří (řečeno se Žižkou).

Novinky z příprav? SRR klan vyrazil na důležitej nákup (viz fotku), aby na Točníku nám ani vám nic nechybělo. Je taky možný, že po OTK budou hrát Dirrrty Trrrinity Voe DJ´s. Uvidí se podle situace.



Ještě bych měl na srdci jednu věc... Nejsme profesionální organizátoři festivalů (taky nám moc nevoní slovo "festival" - SRSS je normální večírek). Je tudíž možný, že jsme něco podcenili nebo že jsme zapomněli na něco, co se pak ukáže jako důležitý. Zkuste to brát v pohodě, případně se zatnutejma zubama. Věřte, že jsme všechno naplánovali a připravili s nejlepším svědomím a maximální péčí. Chybama se když tak člověk učí, že jo. Silver Rocket Summer Saga je stejně tak "naše" i "vaše" akce, užijte si to maximálně... Jak psal Töhötöm, je to především naše poděkování za další rok vaší podpory. Díky!



A na závěr moje osobní tipy, jak se dostat do správný Silver Rocket Summer Saga nálady, hehehe...

Big Business - Head For The Shallow (protože to bude HEAVY)
Drive-By Truckers - Dirty South (protože to bude PRAVDA)
Morrissey - Live At Earls Court (protože to bude EPOCHAL)
This Aint Vegas - The Black Lung Captain (protože to bude R´n´R)
Hair OST (protože to bude především LÁSKA...)