Silver Rocket

Silver Rocket Summer Stodola: jak do Peníkova

ÚV SRR 21. 8. 2020

Kapely jsou ready, pivo je ready, počasí nerozhoduje (stodola) - teď už jen jak se tam dostat? Následující info posílá legendární Landofka: řiďte se jím. Nejbližší místo, kam se lze dostat hromadnou dopravou, je Markvarec / Český Rudolec. Odtud je to do Peníkova 5 km se zastávkou v Rudolci, kde je restaurace a PIVOVAR (info ZDE), pro výletníky lze doporučit i zámek, přezdávaný Malá Hluboká (info ZDE).

Nejlepší spoj z Prahy TADY.
Nejlepší spoj z Brna TADY.

Druhej nejlepší spoj, kam něco jezdí, jsou legendární Slavonice aka Mexiko, kde můžete obdivovat krásu renesančního náměstí, nebo zajít do Alfy na pivo a pokecat s místníma, ale bacha, abyste nedostali do držky:

Ze Slavonic je to krásnej výlet skrz Českou Kanadu 10 km po turistický stezce až do Peníkova, info ZDE.

Nejlepší spoj z Prahy TADY.
Nejlepší spoj z Brna TADY.

Třetí možnost jsou Dačice, kde hráli v roce 1385 Gnu: jezdí tam nejvíc spojů, ale je to tak nejdál (cca 14 km, info ZDE), ale není problém nechat se přiblížit třeba taxíkem (info ZDE). Jestli bude hezky, místní doporučujou udělat si z Peníkova procházku "K Hlaďáku," což je fakt hezkej rašelinovej rybník na koupání (info ZDE). Přípravy na SRSS budou v Peníkově probíhat už od pátku večer a bude naraženej sud, takže kdybyste chtěl někdo přijet už v pátek, není problém. Kdyby něco, pište!