Silver Rocket

PROHRA PRAHA - Igor

Töhötöm 24. 6. 2020

Prohru Praha by bylo snadný prodávat jako all-star band (lidi, odpovědný za desky jako Vzduch je hrob je vzduch, Milimetry ticha nebo dokonce Zbytky ozářených ploch, v jedný kapele – kdo tohle má?), ale nejlepší na tom celý je, že to vůbec není potřeba, dokonce je to naopak mimo mísu. Pánové jsou na týhle desce totiž především jednolitý těleso. Už jsme dlouho nepřirovnali žádnou hudbu k chapadlům, takže tady to máte: chapadlo basy si velmi přesně rozumí s chapadlem kytary, jejíž chapadlo je největší ze všech chapadel, všude kolem nich vlajou gigantický chapadla bubnů a činelů, nad nima se pak zmítají chapadla zpěvu – klíčový ale je, že všechny tyhle chapadla vyrůstají z těla jediný chobotnice: a přesně tohle je Prohra Praha. Chobotnice, která vás omotá chapadlama, a už nepustí. Chaos chapadel, kterej má řád – ale svůj vlastní. Váš úkol je jedinej: podlehnout, nechat se chapadlama omotat a prohrát. Odpor je marný. Šelma šest šest šest. Igor mluví k tomu skutečně temnýmu, tajnýmu a kalnýmu v našem nitru.

Teď už víte o nový desce Prohry Praha všechno potřebný a důležitý. Přízemnějším faktografům pak sdělujeme, že Igor se skládá ze sedmi songů (jeden z nich se jmenuje Peklostroj, což je víc než výstižný, další zase Simonon – my fans do budoucna samosebou očekáváme minimálně skladbu Headon), vycházejí ve formátu MP3 a na kazetě. Hraje to jako kráva. Poslouchat a kupovat můžete ZDE.

A ještě jedno důležitý připomenutí: Igor bude k mání ve čtvrtek 25. června na koncertě na 007, kde zahraje Prohra PrahaBumfrang 3. Ano, je nám jasný, že si tohle nenecháte ujít, takže čau na schodech!