Silver Rocket

Silver Rocket Summer Saga: návštěvní řád

Aran 23. 7. 2005

1. JÍDLO A PITÍ
Přivezeme dost sudů piva a dvě pípy, nemusíte mít strach. K dispozici bude i nealko (ovšem nepočítejte s bůhvíjak bohatým výběrem) a samozřejmě i něco tvrdšího, jsme přece na hradě. O vegetariánský jídlo se postará Martin Valášek, masožrouty uspokojí Pipi Grill Calimero (nechte se překvapit). Hlady a žízní snad trpět nebudete.

2. SPANÍ
Potenciálně jedinej „kritickej“ bod akce. Přímo na hradě se dá spát v bejvalý konírně, kde je kamenná podlaha. S karimatkou a dobrým spacákem je to úplně v pohodě spaní. Další možnost je samozřejmě venku pod širákem před hradbama. A TEĎ POZOR: nejpozději v půl devátý ráno musí bejt hrad PLUS jeho bezprostřední okolí úplně vyklizený!!! V devět totiž začíná na Točníku normální turistickej provoz a návštěvníci hradu pochopitelně nebudou zvědavý na nic, co by nějak evokovalo SILVER ROCKET SUMMER SAGA. Prostě neexistuje, aby turisti museli v konírně překračovat spící opilce. Lidem z Točníku jsme slíbili, že se o tohle postaráme, takže MOC PROSÍME o respektování tohohle bodu. Je to fakt důležitý. Buďte proto prosím připravený na to, že zhruba v osm ráno vás začneme něžně probouzet... To se bude týkat i těch, který se rozhodnou přenocovat venku těsně před hradbama. Samozřejmě v lesích na kopci kolem hradu mimo turistický stezky a přístup k Točníku můžete v klidu a nerušeně vegetovat celou neděli.



3. POŘÁDEK
Pořádek muší bejt, že jo. Na hradě je několik odpadkovejch košů, pytle v nich budeme průběžně vyměňovat. Počítáme se vstřícností z vaší strany a předpokládáme, že na všech svejch patnáct piv nespotřebujete patnáct kelímků, ale budete recyklovat (kdo chce papat pipo ze skla, musí si ho přivézt). Úklid po akci je samozřejmě taky na nás, tak nám to udělejte pohodový. Prostě jako když jdete ke kámošovi na mejdan – taky mu nezdemolujete celej byt, že jo.

4. ZÁCHODY
V tomhle je jednoznačná výhoda oproti Byšicím, hlavně pro holky. Na Točníku jsou normální záchody vedle kasy, pohoda.



5. JISTÝ PROSTORY
Jak psal Töhötöm, do šesti bude na Točníku normální turistickej provoz, takže si kompletní hrad můžete prohlídnout i s průvodcem do tý doby. My začneme pouštět přibližně kolem půl sedmý (ještě upřesníme), vzápětí se začne hrát. Během akce a přes noc budou jistý prostory hradu (třeba kaple a tak...) nepřístupný. Buď to bude viditelně označený nějakou páskou, nebo to označej zavřený dveře. Taky doufáme, že nebudete nijak provokovat dva medvědy (Jarda a Babeta), co žijou v hradním příkopě.



6. POŘADATELÉ
Je docela dobře možný, že jsme něco napsali nesrozumitelně. Klidně nám svý nejasnosti nebo pochybnosti dejte vědět mejlem. Ještě několik upřesňujících věcí se tady určitě tak jako tak objeví. Přímo na Točníku vám každej dotaz zodpoví pořadatelé – to budeme pochopitelně my. Poznáte nás snadno: nejhezčí kluci široko daleko, budeme mít fousy jako Mácha (ano, ten co psal ty věci) a budeme mít CEDULKU S JMENOVKOU. Těšíme se na vás!



Fotky z loňskejch Byšic jsou od Šampóna