otazka: hehe, taky sem si ji musel vygooglit. sem taky ignorant. / Aran: o moc vic nez si psal v tom asi nebude. Je zajimavy, ze se nebyli schopny domluvit a udelat spolecnej projekt (a dat tomu treba i inteligentnejsi nazev). Spolehliva vec jak zabit oboje.
honza. xhu.dbax@gmail.com
22. 1. 2012, 15:48
kdo je ta voriskova? u nas na morave ji nikdo nezna tyvoe
otazka
22. 1. 2012, 15:03
APOLLO, VINYLA: Nemůžu si pomoct, mně to obojí přijde jako názvy pro nějakej novej druh zmrzliny ... Podle mně je to prostě jen skrytá, "virální" kampaň na něco takovýho. Že to moderovala "Voříšková" je taky celkem jasný poselství. Ještě měli pozvat Lucku Bílou, aby bylo jasný, jakou na to plácnou čokoládu. Kohák už má jistě roztočenou reklamu - bude k tomu v pozadí hrát "vždycky jez to, co ti dají..." a zmrzka bude vytvarovaná do podoby mikrofonu.
naletěli jste
22. 1. 2012, 14:53
nevim proc by sr meli vyjadrovat nejaky stanoviska, kdyz bonus uz v sr nejakou dobu neni...
a mimochodem: hudebni ceny kde porotu tvorili delnici z chemicky v neratovicich vyhrali kabati
agent
22. 1. 2012, 14:02
mozna na vinyle budou pit jinej drink. po tech redbulech bych nehlasoval jinak
http://jdem.cz/tm2g3
pingl
22. 1. 2012, 13:47
Docela by mě zajímalo, jakej je vlastně rozdíl (jestli teda je nějakej) mezi hudebníma cenama APOLLO a VINYLA. Já ho nenašel (kromě víc kategorií, který vyhlašuje VINYLA, ale to je fakt jediný). Obě se definujou dost podobně - "kvalita, odbornost, Andělé jsou korupce, a naše cena je pro ty, kdo si ji opravdu zaslouží, blebleble..." - a seznam porotců / hlasujících / radních se v obou cenách dost překrývá. Rád bych se dozvěděl, jak to vidí třeba Tonda Kocábek (kterej je jedním z mnoha hudebních publicistů, který hlasujou v obou cenách)? Tondo...? Jen mi to prostě připadá zajímavý.
Aran uv@silver-rocket.org
22. 1. 2012, 13:28
druzina: nene, já byl vyloučenej z hardcoru, proto jenom prskám, kopu a láteřím
bezbřehý uctívač
22. 1. 2012, 11:39
zastáncem jsem jedný věci
že půjdete k čertu všeci
scéna i posraná plena
fanda pánek
22. 1. 2012, 10:00
a ty bys hrozne rad chtel patrit do party, vid?
druzina
22. 1. 2012, 09:54
stejný jako když Aran v jednom rozhovoru řekl, že mu příjde slovo SCÉNA směšný tak začali všichni psát SCÉNA v uvozovkách a stejný jako když Bourek řekl, že mu přijde vymykající se nezávislosti brát granty, tak začali všichni pohrdat čímkoliv, co přišlo do styku s granty.
bezbřehý uctívač
22. 1. 2012, 09:46
prostě je to divný a my nevíme co si o tom máme myslet. Proto chceme oficiální vyjádření silver rocket k tomuhle problému abychom věděli co si myslet a jak dále postupovat.
bezbřehý uctívač
22. 1. 2012, 09:43
Kiss Me Kojak včera v Pardubicích bomba!
g.
21. 1. 2012, 20:53
Blbej, kdo dává..... Blbější, kdo nebere..... A to jak Cobain, tak i Bonus. Toť můj názor.
amargok
21. 1. 2012, 17:10
to je parádní perlička
úchyle
21. 1. 2012, 16:57
Perlička ke koncertu Earth, který se koná 30/03/12.
30/03/94 je ten osudový den kdy Dylan Carlson koupil pušku Kurtu Cobainovi, kterou se následně zastřelil.
Chytrák
21. 1. 2012, 16:19