Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
"Protože tady bych čekal lidi, který o tom přemejšlej." (Jožin)
Já taky.

denní tisk, (...), začlo to havlem (tyvole divný jména, ale lidi zřejmě jste): Bonus. Bonus vyhrál. Bonus vyhrál cenu hudebních kritiků. Bonus vyhrál cenu hudebních kritiků, jejíž součástí bylo 60 tisíc od OSA. Od který věty se začínáte ošívat? Štítíte, příp. bojíte se čehokoli, co je za hranicema „vašeho světa“, nebo máte nějakej konkrétní argument?

Já sama jsem dost přemejšlela jedině nad tou poslední (s tím předchozím problém nemám - hudební kritici pro mne nepředstavujou žádnej z principu škodlivej spolek a Bourkova „konfrontace s mainstreamovou kulturou“ je podle mne smysluplnej čin - nevím, proč by měl člověk svý vidění světa izolovat před lidma se zdánlivě jiným viděním světa – jakej to más smysl? Neznamená to přece plácat se s nima po zádech, naopak.), proto jsem dost lačně sledovala různý Bonusova prohlášení a zajímal mě jeho postoj. Nejsem jeho bezmejznej obhájce a tohle PR si u mne nezaplatil, ale neshledala jsem se v jeho názorech s žádnou nekonzistentností. Bourek dostal peníze od organizace hájící copyright a reagoval na to tak, že svoje dílo copyrightu zbavil. Mně to přijde famózní a vtipný a mnohem hrdinštější než zůstat doma (pak by samozřejmě na obou březích řeky bylo zase všechno dobrý a jelo by se dál). Nepřijde vám skvělý, že názor, kterej zřejmě sami zastáváte, se promítl do konkrétního činu, kterej může oslovit spoustu lidí? (http://www.creativecommon…) Že je zásadní rozdíl mezi grantem a oceněním jsem si dokázala uvědomit i sama bez jeho pomoci.

A: ať už je váš pohled jakejkoli, možná by nebylo špatný mít při vaší etický arbitráži na paměti, že Bonus je (jako vy) taky jenom člověk (mající mj. emoce). Vyvrhel mezi dvěma světy, ale aktivní
Monika monika.brejchova@gmail.com 24. 1. 2012, 11:51
Ahoj všem, plánujem tenhle čtvrtek (26.) vyrazit s kámošem na Cosmic Psychos do Berlína. Jsme 2, takže by bodnul někdo abychom naplnili auto. Kdyby chtěl někdo jet, kontakt na mě je vosa@centrum.cz, tel. 724330918.
vosa vosa@centrum.cz 24. 1. 2012, 09:19
Nevěřil bych, že kapela BEZ POŘADÍ bude mít takovej úspěch v žebříčcích
Zebra 24. 1. 2012, 05:41
Lidi, myslim, že je nám to všem jasný. Od teďka se českej underground nebo klidně harkor bude dělit na období před bourkem a po bourkovi. Ale podme se z toho neposrat a udělejme tenhle rok každej jednu dobrou desku ktera nevyhraje zadnou cenu a tak to tomu sulinovi natřeme
začlo to havlem 24. 1. 2012, 01:11
Oscillation parádní!
TomášT 23. 1. 2012, 23:56
Společná deska Wina a Connyho Ochse je skvělá!
Aran uv@silver-rocket.org 23. 1. 2012, 22:17
pravda: Díky, ujde to.
Aran uv@silver-rocket.org 23. 1. 2012, 21:47
nenadale kocabek te ma u prdele, hrajes dvacet let po vylizprdel klubech zatimco tonda dela dve ceny tak se prober Dokaž to!
pravda 23. 1. 2012, 16:35
znalej: se ho zeptej sam ne
agent 23. 1. 2012, 16:34
rozhovor s Bonusem http://musicserver.cz/cla… ok, s většinou jeho názorů se ztotožňuju, jen netuším proč se ten Benda nezeptal na tu cenu od OSA... aspoň mohlo být všem jasno
znalej 23. 1. 2012, 15:53
OSCILLATION je trefa do černýho. těším se hodně
luklukluk 23. 1. 2012, 10:04
Weiss: a taky maj desku Kub59, která, mám pocit vyšla ve stejným roce jako DCh Club59
crack 23. 1. 2012, 07:49
panove a damy, ty oscilation jsou vyborna zalezitost!!!!!!!!!!!
sic! 22. 1. 2012, 18:40
tak jsem si našel šanson pro tuhle zimu: deska Červeným vrchem od skupiny Ladě, nahráli to před 10 lety, ale jak mi to teď sedlo...jako ulitý, www.lade.cz, tam ke stažení
weiss 22. 1. 2012, 18:39
Mně se líbí, jak si to sami hezky pochválili, že to Apollo tak dobře dopadlo a teď zase šup do práce .
pištec 22. 1. 2012, 16:30