Silver Rocket

Jméno: Email:
Nedá mi to. Lyssa je prostě asi jediná kapela, která umí složit dobrou písničku o fotbale. Hlavně tady vidim ten polibek geniality. Pročež doufám, že až za 7 let vyjde nová deska, dojde tam k završení triologie Armando - Zlatan - ??? (MARIO Balotelli ve cvokhausu? tlusťoch Horváth na dovolený ve Španělsku? Řepka v důchodu a bez ferrari?) Začněte na tom makat, chlapi.
vzkaz pro LYSSU 16. 1. 2012, 08:18
Solim každou neděli. Tady.
Job honza.krejca@gmail.com 16. 1. 2012, 00:06
Old Pilot: Dík.
Job honza.krejca@gmail.com 16. 1. 2012, 00:06
omen: Jak řikáš.
Job honza.krejca@gmail.com 16. 1. 2012, 00:05
"Má pravdu ten chlapec"...konečně rozumnej názor, Jobe.
Old Pilot 15. 1. 2012, 22:56
blepta promluvil
omen 15. 1. 2012, 22:25
pamětník, srr krů: Debata o hovně. Oboustranný vysvětlování tady má asi takovej efekt, jako víra v nadpřirozeno. Jinak za slovo hamba děkuju, věnuju mu pondělí. Durch.
Job honza.krejca@gmail.com 15. 1. 2012, 21:55
pametnik se vas snazi zuslechtit a vy na nej takhle plijete - HAMBA!
trikrat a dost 15. 1. 2012, 21:05
pamětník: Pozorně jsem přečetl tvojí reakci - dokonce třikrát. Nevím, co chceš vlastně říct (doufám, že ti to připadá dostatečně povýšený), takže z mýho pohledu platí, co jsem tady už psal.

Hele ale víš co? Já bych skoro přísahal, že nás znáš osobně. Nevím proč, ale nemůžu se toho pocitu zbavit. Je to tak? Fakt si myslím, že se známe, akorát asi nemáš koule říct nám tyhle věci do očí a místo toho se pasuješ do role ombudsmana Silver Rocket. Protože my už jsme si tady takhle hezky anonymně párkrát povídali, ne? Tvůj styl jde poznat - nic neřekneš naplno, jen tajemně naznačuješ. Odhoď strach, člověče. Zatím totiž nad tebou ten Liška vede na celý čáře - ten nás totiž zjebal naprosto přímočaře a stál si za tím se vším všudy.
Aran uv@silver-rocket.org 15. 1. 2012, 20:28
tajemný pamětník: rád bych se ohradil proti tomu, že tady někdo šikanuje někoho za jinej názor. Ukaž nám jedinej příklad, kdy někdo ze SR tohle udělal - myslim, že ho nenajdeš. To nás jako chceš nasrat? Za ostatní diskutující nemůžeme ručit, ale nemám pocit, že by to tady bylo často přes míru. Jinak ano, servilita vůči médiím neni naše silná stránka, to je fakt.

rujzl: bacha, tyhle lidi dokonce znám - jsou to nefalšovaný holandský hipíci, skoro poslední svýho druhu, kdysi nám nabízeli, ať uděláme split sedmipalec, mám ten email schovanej, byl napsanej tak roztomile zhuleně, že jsme museli doma větrat ještě tejden.
Töhötöm uv@silver-rocket.org 15. 1. 2012, 17:46
pamětník: Nezlob se, ale nechápu tě. Nevim, jak často chodíš na koncerty SR, ale já už jsem na pár byl - a vždycky jsem tam byl srdečně uvítanej, vždycky tam byla přátelská atmosféra, fajn lidi, všichni se k sobě chovali slušně, nebyl rozdíl mezi lidma na podiu a před nim atd. A TOHLE JE PŘECE TO, CO JE DŮLEŽITÝ. Nějaký rozhovory v rádiu a recenze na netu? Fajn, pěkný, nic proti tomu, ale vedle toho, o čem jsem psal výše, to přeci neni důležitý ... Řešíš uplnej nesmysl.
jakub.uck 15. 1. 2012, 16:38
Aran (nebo že by třeba Adam?):
Nebylo to na tebe, bylo to všeobecný zamyšlení, ale když už jsi to nakousl:

- vzhledem k tomu, jaký tu jsou reakce na kohokoliv, kdo si dovolí mít tu drzost jinýho názoru a vzhledem k tomu, že tu asi jen tak 99,9% lidí nevystupuje pod jménama, ale pod přezdívkama, jejichž identitu zná jen někdo, je ten požadavek trochu černej humor. Není náhodou rozdíl mezí tím, kdo se podepíše třeba Pičus a tím, kdo se podepíše třeba Peklo jen v tom, že jednoho neznáš a druhého jo?
1. Hm, já zas myslím, že vůbec nebyla řeč o tom, kdo si co myslí natož o nějakém splňování představ. Byla řeč o tom, že jsou lidi, kteří kázaj "o scéně", o tom, že jim záleží na každým člověku, že jim záleží na podpoře, který si váží atd. atd. atd. A pak se třeba stane to, že jejich praktické skutky jsou trochu jiné, nebo řekněme odlišné, od těch slov, a že to ve skutečnosti není tak horké, a že ta scéna, je zajímá jen ve chvíli, kdy se jim to hodí. Fakt si myslíš, že je to problém těch lidí, ke kterým předtím mluvili? Já bych skoro řekl, že ne.
Těm to totiž jen může bejt líto. Což třeba mně je.

2. Nemusíme a Nežiju. Jen si myslím, že má v tomhle dobrý postřehy a mám tendenci si kontrolovat, abych nedělil svět na "my" a "oni" a najednou náhodou nezjistil, že ačkoliv si o sobě myslím, že patřím k tomu "my" ve skutečnosti jsem se spíš nechoval jak "oni". Což by mě sralo. Ale zároveň chápu, že se to dá řešit i tak, že když se to někomu stane, že si to prostě nepřipustí, že by se to jemu mohlo někdy stát a tudíž ten strach, co mám já mít vůbec nemusí.

3. Tvé formulace "radostně naklusat" a "milostivě předvolá" a "prostituovat" mi naznačují, že tvá otázka je čistě řečnická a že vlastně tě odpověď moc nezajímá. Podle mého výkladu to totiž obvykle spíš vypadá tak, že někdo zavolá nějaké kapele a normálně se ji zeptá, jestli nechce něco říct o své nové desce. A obvykle ta kapela nemá důvod říct ne - pokud tedy nemá nějaké hypertrofované ego nebo tak něco. Protože jinak je to asi tak stejný opruz, jako třeba jet na koncert 200 km. A pokud má něco proti tomu médiu (což je legitimní, jak se dnes říká), tak ho tomu dotyčnému sdělí a všichni si jdou po svých. Ale silně pochybuju, že by pak někdo z toho media měl takovou reakci jako ten Liška.
pamětník 15. 1. 2012, 15:55
prej kromaňonský proto riffy, ten vul si stoji na kulich.....
LiborDupal 15. 1. 2012, 15:10
rujzl: Uplně tam slyšim ty kromaňonský proto-riffy; jenom ten zpěv mě trošku sere, až moc to připomíná českej underground 70. let, ale já si zkrátka myslim, že jenom mikrofon u pusy z nikoho básníka neudělá, žejo.
jakub.uck 15. 1. 2012, 14:10
fuj to je sračka
tajna nahravka 15. 1. 2012, 14:09