Silver Rocket

Jméno: Email:
Unbroken? Oblibenci myho oblibenyho basaka? Povinnost!
Pinto pintolp@gmail.com 25. 1. 2012, 13:35
ty vole, vy jste tak citlivý na všechno, až jsem z toho mimo...za sebe...martin udělal skvělou desku, někomu se líbí...i mně...od osy by se prachy brát neměly...to se asi dá si vyhraný peníz nevzít, vrátit, nechtít, třeba...vyhrát a dát desku k volnýmu stažení je přesně vynikající věc...a ještě: s martinem jsem dělal dvě knižní věci, byly fakt náročný...čas, soustředění, výkon...bylo samozřejmý, že za to NIC nechtěl...makal na plno a NIC... výsledek vždycky 100%...vy ho neznáte? ten člověk dělá věci pro druhý bez mrknutí voka, kurva...
weiss 25. 1. 2012, 02:10
Ty vole, Aran Epochal na Southofmainstream2012!!!!! http://www.lastfm.de/fest…
amargok 25. 1. 2012, 00:34
Lyssa a Fetch! - super alba.
Oboje 24. 1. 2012, 23:15
tak von se ten systém nakonec bourek snaží rozložit zevnitř ne? hlavně že maj všichni pravdu a jo s tebou taky souhlasim vo tom žádná /piče
milan labuzík 24. 1. 2012, 22:51
ELEKTROBUS
čus 24. 1. 2012, 21:13
ten toho stiha dost tyvoe
untergrunt 24. 1. 2012, 21:09
pro Richarda:
Mikoláš Chadima
OSA-člen komise pro otázku tvorby
-přeceda komise pro vztahy s pořadateli
Integram-předseda návrhové kjomise za výkonné umělce
Sai-člen vedoucí rady
nadace Český hudební fond-člen správní rady
Ministerstvo kultury-předseda Hudební rady (granty v oblasti hudby)-za dob ministra Dostála
atd.
To vše v průběhu posledních 20-ti let
michal b 24. 1. 2012, 21:07
Abuch: V OSA njak funguje i Mikolas Chadima, nebo je to nejaka jina figura? Diky.
richard 24. 1. 2012, 18:50
a já sem si říkal, jestli náhodou čtenář nečetl o DoS, to je teď takový populární téma
slušně rychlej zásah 24. 1. 2012, 16:39
hele, nepouzivejte ty anonymizery, vono se to v nich obcas seka a pak zaplacate to forum a utece smysl nejaky diskuze. dik.
Abuch uv@silver-rocket.org 24. 1. 2012, 16:36
BUD muzes jit do nejakeho konfliktu ze ktereho vyjdes jako blbec a nic neziskas
NEBO muzes zkusit obratit pozornost k necemu co ma podle tebe smysl

takhle to ctu.
ctenar 24. 1. 2012, 16:17
Aha, Yozi, díky za odpověď, hehe...
Töhötöm uv@silver-rocket.org 24. 1. 2012, 15:13
Ad OSA: Aran to napsal naprosto přesně, my už k tomu myslim nemáme moc co dodat, agenda SR nepočká (včetně vyjednávání s OSA o výši výpalnýho). Ale klidně diskutujte dál, je to zajímavý. Napadá mě jen otázka na znalejší: může umělec vydávající pod licencí CCommons uzavřít smlouvu s libovolnou agenturou na ochranu autorskýho práva, aby se starala o jeho zájmy? Podle mě ano. Jedna věc je autorský právo jako takový, druhá jsou instituce, který ho uplatňujou.

Unbroken budou nepochybně památnej masakr, to je jasný.
Töhötöm uv@silver-rocket.org 24. 1. 2012, 15:12
Jsem rad ze to tadu Martin trochu rozved, i kdyz me to trochu pride jako michani hrusek s jabkama, ja si uplne nemyslim ze vydanim neceho pod creative commons se zbavujes spojeni s osou, jen za tebe pak nemuzou rozhodovat k jakymu pouziti svolis, ale osa za vsechny vybira i nadale v ramci nejruznejsich pausalu a balicku, takze i desky vydany pod CC muzou skrz osu vydelat hodne penez, ktery si treba nekdo nevyzvedne, a pak si je rozdeli janda s chadimou a duchem karla svobody, nebo je osa da treba jako cenu nekomu, komu sama dluzi treba klidne mnohem vic, ale vyplatila by mu je jen za jinak dost ponizujicich az otravnejch podminek, to mi na tom celym prijde trochu ulitly, ale je jasny ze nekdo to muze videt jinak. Kazdopadne jsem rad ze se tu trochu vyjasnujou pohledy na vec.
Abuch uv@silver-rocket.org 24. 1. 2012, 15:11