Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
dotaz Plzen: myslim, ze to zacne trochu pozdejc, 20-21, ale presne by to asi musel rict organizator...
michal/fetch! 25. 1. 2012, 23:22
Nazdar, nevíte prosim někdo jestli v pátek v Plzni v Parlamentu začíná koncert (Lyssa, Fetch!, UW) fakt ve 20hod.? Plakát jsem, coby přespolní, žádnej neviděl, klub nemá web a je to celkem důležitý pro náš zdárnej dojezd. Díky za případný info. L.
dotaz Plzeň pátek 25. 1. 2012, 19:59
Poslední dobou sem lezu poměrně málo, protože téměř pravidelně odtud odcházím s depkou - to jen na vysvětlení, proč reaguju až teď i když už je téma dávno jiný - prostě jsem tu nebyl:

Aran a ceny: rád si na to téma pokecám, ale není to na dvě věty. mail máš, nebo klidně někde na koncertě, když to sklerotikovi připomeneš a já se na nějakej dostanu. V plánu je Andy.

honza. xhu.dbax@gmail.com: Vidíš a já myslím, že srovnávat ty dvě je asi jako srovnávat Anyway s Lyssou. Viděno z venku prostě obě ty party dělaj randál...

"pravda": probrat by ses měl spíš ty. a nejen proto, že víš hovno, jakej je můj vztah k adamovi...

Monika: Tleskám. Plus obdiv za formulaci.

Tmsk: V klidu. Nejsi sám.

Bourek: Dodatečně díky za vysvětlení, taky mě to zajímalo. Chtěl jsem ti napsat, ale jsem holt pomalej.

Torr k fotbalový debatě: Přesně!

SRR : Když už jsem sem vlez a tak se rozepsal: hoďte mi prosím někdo do mailu, jak poslat ty prachy na A Spoons, blahé paměti...

fst | khotzilla@seznam.cz 25. 1. 2012, 19:02
Mluvíš mi z duše. Já byl zbytečně korektní.
Jožin 25. 1. 2012, 18:41
Ano, Pepi! Pravej macho nemůže respektovat nějakýho Itala pochybný orientace.
Töhötöm uv@silver-rocket.org 25. 1. 2012, 18:40
jeden je prej volnej: http://www.silver-rocket.…
sir 25. 1. 2012, 18:35
Tevez potřebuje KOUČE. Tim myslim někoho, jako je Sir Alex nebo Harry Redknapp. Mancini na něj nemůže stačit.
Jožin 25. 1. 2012, 18:32
A ted se bavite o cem jako?
Torr uv@silver-rocket.org 25. 1. 2012, 18:29
Tévez už je bohužel dost za zenitem a jedinný uplatnění – který je mu nepochopitelně upíraný – totiž zahrát si argentinskou anebo brazilskou ligu, zůstává v nedohlednu. Ale rozumim Petrově slabosti pro tohodle indoše, fakt.
Job honza.krejca@gmail.com 25. 1. 2012, 17:58
Hovno tomu rozumíte kluci. Angličani vám vymyli mozek. Brzo příjdou jeho velký chvíle, hehe. APACHE!
Töhötöm uv@silver-rocket.org 25. 1. 2012, 17:40
Ufňukaná argentinská buzna - sorry podruhý, Tohi.
Aran uv@silver-rocket.org 25. 1. 2012, 17:35
Tévez? To je strašnej magor. Naprostej souhlas s Jakubem - sorry Tohi.
Aran uv@silver-rocket.org 25. 1. 2012, 17:34
Jakub: tady se neshodneme, hehe... potížista je to velkej, to je jasný, ale pro mě jeden z nejzajímavějších hráčů vůbec (ale to neni jenom o fotbale, žejo). Neni to velká myslivna, ale když funguje, tak to může bejt ten hráč, kvůli kterýmu chce člověk vidět zápas. Na druhou stranu kdyby ho teďka postavili, moh by mít Manchester slušnej psycho útok.
Töhötöm uv@silver-rocket.org 25. 1. 2012, 17:30
Onan: A proč by jako SR měla bejt v reklamě na nějakou novou zmrzlinu? Nic proti tomu, hlavně v létě je příjemný dát si něco studenýho do huby, ale mně se na SR líbí hlavně vydávání desek, dělání koncertů a tak. Výrobu nanuků bych nechal na někom jinym ...

Töhötöm: Jako sorry, ale Tévez je pro mě lempl. Nemám rád hráče, co furt maj takový ty kecy jako že je fotbal najednou nebaví, a bla bla bla, trenér je jednou vystřídá, nepostaví do základu a voni se hned urazej, a furt dokola - mít takovýho v týmu, to je za trest! To aby si k tomu člověk nakoupil ještě deset psychologů. Za Tevéze tudíž nikdo žádný velký prachy nedá. A kdo dá, ten prodělá!
Jakub Kokodák 25. 1. 2012, 17:18
"i viděl bůh kterak onan vstoupil do domu bratra svého a vypuštěl sémě na zem. i zprotivil se bohu onan a bůh jej zabil."

nějaký námitky?
mojžíš 25. 1. 2012, 16:51