Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
Můžu teda všechny ujistit, že mnohem větší problém než hudební ceny celýho vesmíru je otázka, jestli se do konce ledna Carlitos Tévez (kultovní a unikátní hráč) vymaní z babylonskýho zajetí v ManCity. Bojim se, že tady už nepomůže ani ONAN.
Töhötöm uv@silver-rocket.org 25. 1. 2012, 16:46
Onan: Čau, o co konrétně jde? Nějak jsem se v tom ztratil, když tak díky. Jinak jsem čoveče dneska poslouchal Zkoušku sirén - a to je podle mě kultovní PLUS naprosto unikátní kapela. Ty vole, takový borci!!! Slyšels to? Hezkej den i tobě!
Aran uv@silver-rocket.org 25. 1. 2012, 16:44
Jak to tady čtu, tak mám někdy 100chutí sem něco napsat, i to napíšu. Vždycky to ale pak smažu a řeknu si "Tyvole ser na to! Má to vejšku?"
Nemá.
Aran má pravdu, že je asi napiču bejt SRR fanoušek. No a to asi ani neví jak těžký to musí být, když je to úplnej hlupák, kterej neví jak se menuje.
straba 25. 1. 2012, 16:01
Onane, prosim Tě, kdo a jak se na SRR vysral? Nemám v tom vůbec jasno. Fakt to nemyslim jako vtip, tyhle informace mi opravdu chyběj a zřejmě nejsem sám.
Radim uv@silver-rocket.org 25. 1. 2012, 15:54
civoe, kuci, kua už nebrečte, hlavně adame, kůli těm Vinyla atd ... to tě fak tak sere, že se na SRR vysrali? sami si hrajete na machírky, všechno kua kultovní a unikátní, jen pokud to řeknete vy. to je fakt přístup. neberu, že děláte dobrý věci, ale některý narcistický kecy sou fakt zbytečný... ahoj kuci!
Onan 25. 1. 2012, 15:39
Unbroken? Oblibenci myho oblibenyho basaka? Povinnost!
Pinto pintolp@gmail.com 25. 1. 2012, 13:35
ty vole, vy jste tak citlivý na všechno, až jsem z toho mimo...za sebe...martin udělal skvělou desku, někomu se líbí...i mně...od osy by se prachy brát neměly...to se asi dá si vyhraný peníz nevzít, vrátit, nechtít, třeba...vyhrát a dát desku k volnýmu stažení je přesně vynikající věc...a ještě: s martinem jsem dělal dvě knižní věci, byly fakt náročný...čas, soustředění, výkon...bylo samozřejmý, že za to NIC nechtěl...makal na plno a NIC... výsledek vždycky 100%...vy ho neznáte? ten člověk dělá věci pro druhý bez mrknutí voka, kurva...
weiss 25. 1. 2012, 02:10
Ty vole, Aran Epochal na Southofmainstream2012!!!!! http://www.lastfm.de/fest…
amargok 25. 1. 2012, 00:34
Lyssa a Fetch! - super alba.
Oboje 24. 1. 2012, 23:15
tak von se ten systém nakonec bourek snaží rozložit zevnitř ne? hlavně že maj všichni pravdu a jo s tebou taky souhlasim vo tom žádná /piče
milan labuzík 24. 1. 2012, 22:51
ELEKTROBUS
čus 24. 1. 2012, 21:13
ten toho stiha dost tyvoe
untergrunt 24. 1. 2012, 21:09
pro Richarda:
Mikoláš Chadima
OSA-člen komise pro otázku tvorby
-přeceda komise pro vztahy s pořadateli
Integram-předseda návrhové kjomise za výkonné umělce
Sai-člen vedoucí rady
nadace Český hudební fond-člen správní rady
Ministerstvo kultury-předseda Hudební rady (granty v oblasti hudby)-za dob ministra Dostála
atd.
To vše v průběhu posledních 20-ti let
michal b 24. 1. 2012, 21:07
Abuch: V OSA njak funguje i Mikolas Chadima, nebo je to nejaka jina figura? Diky.
richard 24. 1. 2012, 18:50
a já sem si říkal, jestli náhodou čtenář nečetl o DoS, to je teď takový populární téma
slušně rychlej zásah 24. 1. 2012, 16:39