Londýn: Jedinej nezávislej hc/punk recordstore je All Ages v Camdenu. Adresa je Pratt Street 27a. Výběr deske tam mají hodně slušnej, ale fakt spíš klasický hc věci. Nicméně tam maj i dobře zásobenou sekci 2nd Hand/Rarity a daj se tam najít dlouho vyprodaný desky. Pak dopručuju prolézt Soho (zas tak velký není) a narazíš na spoustu parádních second handů s vinylama.
Berlín: Dobrej bazar s deskama je na začátku Oranien Strasse, když půjdeš od U Bahn Gorlitzer Bahnhof po téhle ulici a na první křižovatce se dáš pár metrů doleva, uvidíš knihkupectví/comics shop a trochu schovanej je tam v prvním patře fakt dobrej second hand. Pak doporučuju prolézt ulice okolo Boxhagener Platz a narazíš minimálně na 3 podobný. Super je i Bisaufsmesser na Helfinghofer Platz (hned na začátku Warschauer Strasse), ty maj sice v podstatě jen nový desky, ale masakrální výběr a pak Static Shock na Burkner Strasse (U Bahn Schönlein Strasse), opět zase víc klasickej hc/punk shop s velkou 2nd hand/Rarity sekcí.
Banan xmr.bananax@seznam.cz
6. 2. 2012, 15:54
tohotom to dobře napísal
čitatel
6. 2. 2012, 15:39
taky mám podobný dotaz. Nevíte, jak se dostanu z libereckého nádraží do jablonecké hospody, kde čepujou Svijany?
asi jsme si spletli fórum
6. 2. 2012, 15:13
Ahojte, já bych měl obdobný dotaz na music seconhandy v Berlíně a nějaký přehled koncertů. Díky!
TomášT tt@ecn.cz
6. 2. 2012, 15:03
Zdarec, mohl by mi někdo doporučit nějaky shopy v Londýně a eventuelně dobrý kluby s webovou strankou? Předem díky za info.
-K-
6. 2. 2012, 14:21
K.: Půlka Sedmičky by to ale rozhodně nebyla... to fakt ne.
Aran uv@silver-rocket.org
5. 2. 2012, 23:41
To není od věci... Jestli jste se někdo nedostal v pátek na 007 a uvažujete o návštěvě nějakýho z koncertů, který jsou potvrzený tady vpravo právě TEĎ, dejte nám vědět. Jste na guestlistu. Nedělám si prdel a vím, že nikdo nebude podvádět. Fakt.
5. 2. 2012, 23:41
Aran: Hele kdybyste měli napsat na guest list všechny, kteří se v sobotu nedostali dovnitř, tak zaplníte půlku Sedmičky;) Ještě jednou díky za nabídku, ale rád koncerty podpořím alespoň tím, že zaplatím vstupné.
K.
5. 2. 2012, 23:26
http://ona.idnes.cz/zasta…
lifeisabitch
5. 2. 2012, 22:44
K.: My jsme na lepší model, než je ten rezervační systém na 007, zatím nepřišli. Příště třeba napiš, že tu rezervaci nestíháš vyzvednout kvůli vlaku a nebude problém. Jinak ta nabídka na guestlist jako kompenzace za ten pátek pořád platí... Dej když tak vědět.
5. 2. 2012, 22:08
http://www.youtube.com/wa…
Total DIY punk roots
5. 2. 2012, 00:16
Je fakt, ze na vlastni oci jsem videl jak po koncerte Bugrr konecne dostal do salu, a normalne objednal panaka alkoholu. Takovy chovani, podle me mu muselo normalne krvacet srdce.
Torr uv@silver-rocket.org
4. 2. 2012, 22:51
jak psal Torr viděl jsem to tam na bráně lámalo mi to srdce i za ně
Bugrr bugrr@centrum.cz
4. 2. 2012, 20:47
tak co: Psal jsem, že si pro zarezervovanej lístek nestíhám přijít do těch 19,45. Pokud vím, rezervace pak propadá.
K.
4. 2. 2012, 18:19
ale dyk si to muzes rezervovat pres 007web! my sme se tam takhle v pohode dostali.
tak co
4. 2. 2012, 18:11