na to byl takovej test pro chlapy: ste chlap u porodu a stane se pruser a muze prezit bud jen matka, nebo dite: co si vyberete?
freud
30. 1. 2012, 22:21
a pak jsou tady jeste ty kravy hystericky, ty matky otravny
k certu s nima
30. 1. 2012, 21:31
Aran: A nejde o to, že tím nikotinem zabíjíš hlavně sebe (pokud teda nenutíš druhý kouřit pasivně), zatímco v případě porodu je ve hře dítě, který se k tomu nemuže nijak vyjádřit, ačkoliv nejvíc ohroženej je právě jeho život?
jakub.uck
30. 1. 2012, 20:09
Tak oni ve zdravotnictví dobře ví, že tam maji prachy právě díky kuřákům. Jakseřiká, správnej daňovej poplatník celej život hulí a v 60 umře.
JendaX jilek.jan/at/seznam.cz
30. 1. 2012, 19:58
fňuk fňuk fňuk
no defense
30. 1. 2012, 17:19
Aran: "... kdo se dobrovolně celej život zabíjí nikotinem"
já i většina kuřáků v mým okolí už dávno nekouříme dobrovolně a když už sme u těch ne zcela sedících přirovnání, to je jako vyčítat Pavlíčkovi že začal hrát bigbít a zkurvil si sluch
no offense
30. 1. 2012, 17:14
add pivo...v praze si zajděte do zlých na pivo ;-) ale je to tam krapet natáhlejší cenově - vedle je pivkupectví kdyby někdo chtěl něco domu, princ miroslav na radlický v pohodě ale obsluha občas vázne, dobrá je merenda na žižkově, dále pak zubatej pes už fakt pro kulináře..na synkáči naproti nuselský radnici je bašta kde si vařejí vlastní polotmavý a světly a nějakou chutovku k tomu (křenový fakt cajk)
brutusáček
30. 1. 2012, 13:55
čong
zejtra (asi) stejnej line-up ve čtyřce v hradci. Nevím ani kdo to dělát, ani kolik to stojí, ale přijďte, vyhulený palice..
strb
30. 1. 2012, 13:10
čič, dneska večer rap na půl cesty: křikzticha, 5000, Afarastafa, Miraho.. tak doražte, vstup dobrovolnej, začátek cca v půl osmý. dík
hluch crew
30. 1. 2012, 13:06
Hehe, Kupón je těžká váha, to se musí respektovat.
Aby nedošlo k omylu: já nejsem žádnej propagátor domácích porodů. Nikde a NIKDY jsem netvrdil, že porod doma je lepší nebo horší, než porod v porodnici nebo někde v lese. Ať si každej rodí tam, kde se cejtí dobře a bezpečně. A je samozřejmý, že většina lidí vnímá to větší bezpečí v porodnici. To je naprosto pochopitelný.
Nicméně jsem se setkal s tím, že systém šikanuje jednu konkrétní skupinu - porodní asistentky, který jsou ochotný asistovat u porodů doma. A protože některý lidi (a můžete si o nich myslet, že jsou na palici, ale máte smůlu - není to trestný) prostě doma roděj, připadá mi to jako špatná a nebezpečná věc. Ten soudní verdikt, na kterej jsem sem dával odkaz, naznačuje, že se to může časem změnit.
Připadá mi fascinující, že zdravotnickej systém se s ochotou a bez keců postará o někoho, kdo se dobrovolně celej život zabíjí nikotinem, a zároveň se ten samej systém dívá skrz prsty na někoho, kdo chce od toho systému pomoc, jen když je fakt nutná. Nechápu to.
Aran uv@silver-rocket.org
30. 1. 2012, 12:59
4 čísla, 8 temp, 2 podvazy, 1 střih...
to maká
30. 1. 2012, 11:06
ad/to Shaman:
Des Ark budou i den na to v praze
luklukluk
30. 1. 2012, 11:05
A až pojedete do Prahy, nedávejte si Flekovský. Je drahý jak sviňa a chutná naprosto stejně jak černej Kozel. Šmíra.
pp
29. 1. 2012, 22:23
Až pojedete do Rožnova, dejte si v místním pivovaru Hutmana. Parádní pivo. A Kupónovi dík.
Jožin
29. 1. 2012, 21:29
lepší hele: frontman vypadá jako mikin.
jungoturdband
29. 1. 2012, 15:01