krum: zbláznil ses?!
Old Pilot
31. 1. 2012, 16:25
Uvažuje Lapa o nahrávce?
krum
31. 1. 2012, 15:52
mudhoney: hard on for war
I'm the only game in town
And it's so easy to score
jos
31. 1. 2012, 13:08
dalibor janda - pusť k milování rádio
anketak
31. 1. 2012, 13:04
nejlepší písničky o prcání má Lyssa, to je bez debat...
V.
31. 1. 2012, 12:41
zalez zas domů a napusť si horkou vanu, zavolej pár kurev a zakuř havanu
hu
31. 1. 2012, 12:32
nez: Samozřejmě. Celá moderní doba je pošahaná. Ale když nekouříš, nepiješ alkohol, neposloucháš hlasitou muziku, chodíš slušně oblíkanej, taky brzo spát a zdravě jíš, tak se jistě dožiješ vysokého věku a budeš šťastný a spokojený, a nic ti nebude chybět. (Ledaže bys byl jako ta moje kolegyně, která ač zarytá nekuřačka ze zarytě nekuřácký rodiny umřela ve 34 letech na rakovinu plic...)
už do klidu hozenej
31. 1. 2012, 11:58
pivo je taky spiknutí západu, oblbuje mozek
vinař
31. 1. 2012, 11:51
dej si pár piv a kafe
a hoď se do klidu
31. 1. 2012, 11:46
Moderní medicína je součást spiknutí západní civilizace. Stejně jako atomová bomba a globalizace. Hlasuju proti.
nez
31. 1. 2012, 11:38
Tak se uklidnime anketu, co?
Kdyz uz zadna porodni pisnicka neznam, tak nejlepsi pisnicka o to, co se stava vetsinou cca 9 mesicu pred porodem.
Navrhuju - Come Back to Camden (Morrissey)
Klicovy moment: 'Your leg came to rest against mine, then you lounged with knees up and apart, and me and my heart, we knew. We just knew.
Torr uv@silver-rocket.org
31. 1. 2012, 11:34
kuci tak se uklidníme jo?
ale no tak
31. 1. 2012, 10:45
Aran: ten příměr je trochu jinak, strejdo- systém se stejně jako o kuřáka (resp. následky kouření=rizik. faktoru) postará o následky neúspěšnýho domácího porodu (viz kauza dom. porodu-na přístrojích trvale postižený dítě, čemuž se dalo porodem v nem. předejít)
kupon
31. 1. 2012, 10:26
don't reproduce!!
krist novoselic
31. 1. 2012, 00:32
my jsme třeba rodit v běžný porodnici nechtěli, porodu doma bychom se ale báli - já osobně bych zkrátka na takovou odpovědnost neměl koule. takže volba padla na porodnici vrchlabí (
http://www.nemocnice.vrch…), která se snaží poskytnout co nejpřirozenější prostředí a maximálně se tam říděj přáním rodičky/rodičů. veškerá péče před porodem, při něm i po něm byla naprosto úžasná a myslim, že tamní personál má velkej podíl na tom, že pro nás porod byl úžasnej zážitek. v porodnici to trvalo nějakejch 12 hodin, celou dobu jsem mohl bejt s veronikou, porodní asistentka jí pomohla zvládnout sílící kontrakce a byla u nás celou dobu, absolutně respektovala jakýkoli veroničino přání a zvládala i moje přehnaný obavy a zcela nejapný dotazy. samotnej porod se snažila vést co "nejpřirozenějc" (myslim, že v běžný porodnici by to trvalo o polovinu míň času, samozřejmě s notnou dávkou chemikálií a bůhví čeho) a v polohách rodičky, který si sama zvolila. jakmile se malá narodila, celou dobu jsme byli s ní a když ji museli na chvíli odnést do vedlejší místnosti, donutili mě jít s nima, hehe.
zkrátka to bylo asi stejný, jako bysme byli doma (z pohledu komfortu, pocitů a emocí a tak), jen s tim rozdílem tý prvotřídní péče a servisu, prostě pocitu většího bezpečí. tim všim chci říct, že to neni tak černobílý a daj se najít kompromisy. my bysme neměnili.
Vikak8nek
31. 1. 2012, 00:23