Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
2 Debilův advokát: a bum - zmizni na fejzbuk
admin 10. 1. 2013, 17:36
Prosimtě Alžběto zmizni udržovat oheň a drž hubu, jako všechny správné ženy mužů SR. A teď citace: "(dost často děláme koncerty, který "nikdo nechce", a musíme dát kapele míň než je garance)" Jožin, 10. 1. 2013, 13:59

Debilův advokát 10. 1. 2013, 17:33
Smyslem všech mejch příspěvků bylo hlavně ukázat, že žádat o grant nemusí bejt nutně špatný. A ne aby se mnou každej souhlasil. A vim, že tu je dost lidí, co myslej (dost jich tu i znám), ale sorry - jsou tu i takový, co nechtěj vidět, slyšet ani myslet.
A už sem porušila svoje předsevzetí o mlčení... takže dost!
Alžběta 10. 1. 2013, 17:29
Debil: Nějakej konkrétní příklad?
Aran uv@silver-rocket.org 10. 1. 2013, 17:27
Na garanci, se kterou se počítalo, se sice nevybralo, ale jinak sme se měli móc dobře. #nekecam
Debil 10. 1. 2013, 17:24
Emil Holub: Bravo tyvole. Jsem si skoro jistej, že aspoň jedna z tvejch oblíbenejch kapel tam někdy buď hrála, nebo bude hrát. A že o ní bylo / bude dobře postaráno. Snad tě to potěší.
Aran uv@silver-rocket.org 10. 1. 2013, 17:21
Podporim benefit leda kdyz v novym holubniku nebude bar. Jinak nevim proc bych mel dotovat neci podnikani. POZOR, VTIP!
Nemyl 10. 1. 2013, 17:21
Alžběta: Já myslím, že spousta lidí tady tu "jinou cestu," o který píšeš, vidí. A že tady nejsme jen samý omezenci, neschopný přemejšlet o něčem jiným než o svý pravdě. Je mi líto, že to takhle cejtíš.
Aran uv@silver-rocket.org 10. 1. 2013, 17:19
BENEFIT NA HOLUBNIK???????
at se postaraj ne.
Emil Holub 10. 1. 2013, 17:18
Taky končim. Třeba se někde potkáme a můžeme se o tom porozprávat.
Jožin 10. 1. 2013, 17:16
alžběto, slušelo by se dodat.......
kolemjdoucí 10. 1. 2013, 17:14
no jestli smyslem tvých příspěvků bylo výhradně to, aby s tebou všichni souhlasili, to je mi líto, já si to četl se zájmem
kolemjdoucí 10. 1. 2013, 17:12
jandak: jak bys to označil? jde ti jen o ten název? mainstream (hlavní proud - další krásný sousloví, hehe) to určitě neni, aspoň ne u nás.
michal 10. 1. 2013, 17:12
já bych ty filharmonie prvně ojebal na prachách na garanci jakože sorry pánové nepřišly na vás lidi a nebo bych to doplatil ze svojí civilní práce v nadnárodní firmě a jak řiká klaus o filmech že co si na sebe nevydělá ať se nenatáčí tak tady platí to samý zdar
bum tečka 10. 1. 2013, 17:11
Jožine, já vim, kolik stojej... A taky vim, že je spousta hudby, která je ještě mnohem finančně náročnější. A evidentně vy jste zase nepochopili moji myšlenku, že ne každej alternativní žánr v sobe nese myšlenku punkový nezávislosti, takže nevidim nic až tak špatnýho na tom, když někdo kdo dělá tzv. alternativní hudbu, požádá o příspěvek z veřejnejch peněz.
Jinak díky za upozornění na moji neschopnost, hehe. Čtením se sice mimo jiný živim, ale od teď budu knihy, který rediguju a články, který píšu, posílat raději tobě.
Končim tady. Čau. Kdo chce přemejšlet a vidět i jiný cesty než tu svoji, tak ten k tomu moje žvásty nepotřebuje. Lidem přesvědčenejm jen a jen o svojí pravdě, oči taky neotevřu. A ani mě to vlastně nezajímá. Pa.
Alžběta 10. 1. 2013, 17:05