Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
tak ja sem treba na dischordu nevyrost a urazi me ze si nekdo jako colors of ostrava o nejaky doatce vubec rekne
stado 12. 1. 2013, 17:24
Abuch: ok ( mmch, "kodexem" tu myslím něco abstraktního, co má člověk v sobě, aniž by to měl třeba někde vypsaný) . Já samozřejmě chápu kritiku systému dotací jako takového (ale myslím, že současná vláda peníze do kultury docela osekala, jestli vás to utěší), jen jsem chtěl poznamenat, že většina těch žadatelů prostě vidí žádost o dotaci jako normální součást své činnosti, nástroj, něco běžného, což je třeba dané prostředím ze kterého pochází (nevyrůstali na Dischordu atd.), nebere to jako, "hm teď požádám stát o dotaci, je to sice špatné a nemorální, ale potřebuji to" nebo tak. Samozřejmě pokud o sobě někdo tvrdí že je DIY a žádá o grant tak kritiku nebo pobavení chápu plně. Jinak si samozřejmě může psát každej co chce, wtz.

(mimochodem, myslím, že to byl jen seznam žádostí, třeba rok hada a colours nakonec dostanou úplný hovno)
Faw 12. 1. 2013, 17:01
2 faw: kritizujem nekoho kdo se neridi nasim kodexem? nevsim sem si toho, normalne se tady chaoticky vykrikuje, co si kdo mysli o dotacich, nebo konkretnejc o dotacich na tkzv alternativni hudbu, i kdyz my o zadny dotace nezadame, tak nas muze pobavit, kdo o ne zada, a kdo o tom ma rozhodovat, o cemz se neshodnem ani v ramci silver rocket. Ale konec koncu jsou to i nase penize ktery sme vecpali statu do chrtanu, tudiz se muzeme pozastavovat nad tim, kam vlastne dou, pro me to bylo mistama docela zajmavy prekvapeni, ktery samozrejme vyvolalo radu otazek o smyslu a zpusobu vyuziti mikrospopicky casti verejnejch financi.
Abuch uv@silver-rocket.org 12. 1. 2013, 02:15
2faw - logika defétismu
J 12. 1. 2013, 01:01
jako že kdyby o ty dotace nepožádali, tak by ti Jandák ty peníze vrátil?
Faw 12. 1. 2013, 00:50
protože se svejch peněz platím promotéry, který za mě vybral jandák
stačí to tak? 12. 1. 2013, 00:44
ok uz tady vsichni radsi drzime hubu at je to jednodussi
plaw 12. 1. 2013, 00:42
michal: (kromě toho že nevím jak přesně to myslíš) to by ale znamenalo že pokaždé když někdo vyhlásí volby, tak jsem nevlastní vinnou postaven před situaci kdy nemám jinou možnost než větší zlo nebo menší zlo. což mi přijde dost fatalistické teda.

ad dotace: řekněme že jste hudební promoteři pro něž je součástí nějakého "kodexu" nebo morálních kritérií nebrat na svou činnost od státu dotace. To je v pořádku a respekt. Proč ale kritizujete jiné promotéry za to že se neřídí Vaším kodexem? to my nedává moc smysl.

Faw 12. 1. 2013, 00:31
Já teda volim rozhodně Karla, hlavně kvuli jeho nezávislosti a morálnímu kreditu.
To dokázal třeba při hlasování o munici s ochuzeným uranem. Pro zákaz 122 zemí,
proti 6 včetně ČR - hlasem Karla.
http://www.toxicology.cz/…
Ben 11. 1. 2013, 17:27
já volim žebříčky
kominík 11. 1. 2013, 16:53
Priznavam se, ze po spouste let jsem byl zase volit. Nejak me to vyhecovalo.
Radim uv@silver-rocket.org 11. 1. 2013, 16:17
skromnej dotaz: že uměj noty...
T. 11. 1. 2013, 16:02
banán: díky za odpověď, ale úplně mě neuspokojila. ale jestli to nechceš rozvádět dál, tak chápu, třeba se toho chopí někdo jinej.
michal 11. 1. 2013, 14:55
micha: Není
Banan xmr.bananax@seznam.cz 11. 1. 2013, 14:46
když už jsme u voleb, chtěl bych se zastánců nevolení, kteří používají argument, že nechtějí volit menší zlo, jestli nevolení není taky jedno z menších zel?
michal 11. 1. 2013, 14:37