blbej: tak prid a poznas
Alžběta
26. 9. 2013, 15:49
blbej: si nevidel Shining?
http://bit.ly/18rC23d
Blbýmu napověz
26. 9. 2013, 13:48
andrea rottin neznam, jsem blbej?
blbej
26. 9. 2013, 13:37
Ahoj, omluovám se za spam a přerušení diskuzí, ale kdybyste dneska náhodou nechtěli sedět doma a neměli jinej program, tak v Café v lese zahraje Peter Birch (takový polský chlapec s kytarou), Andrea Rottin (znáte) a Agu (slečna s kytarou). Myslim, že by to mohlo bejt fajn. Díky! Pokračujte v debatách.
Alžběta
26. 9. 2013, 10:48
Torrův post, číst povinně (o tom, jak Godspeed dostali cenu v Kanadě)....
martin co má malárii
25. 9. 2013, 12:36
cus, ad desky CD downloady, ja si desky dal kupovat chci, Vase ceny jsou fakt caik, s placenejma downloada mam problem (dusevni) pac proste to chci mit na nejakym fyzickym nosici (CD, CDr, LP, kazeta). jasne je to hlavne o financni situaci kazdyho,
rozumim tomu kdyz kapela vi ze fyzickej nosic nezaplati ci by to bylo hodne prodrazilo malej naklad tak pristoupi pouze placenymu downloadu. navic postovny je hodne drahy (po republice je to jeste dobry, ale jsem chtel jednu desku poslat na Slovensko a postovny je ted 190 Kc a k tomu jeste neco za financi operace coz skutecne vybrany tituly cini neprodejnymi)
wydlak
24. 9. 2013, 17:14
Tohle proste nema chybu:
http://cstrecords.com/sta…
Torr uv@silver-rocket.org
24. 9. 2013, 17:11
Töhötöm: mně teda přijdou prodejní ceny vinylů SRR naprosto v pohodě, v porovnání s cenama vinylů jinejch českejch lejblů, lisujících kousek za Prahou. Lidem nezbývají prachy hlavně díky neustálýmu přívalu koncertů a proto kupují download za kilo.
ddr
24. 9. 2013, 16:54
stastnej clovek, ja kalkuluju s 2 deskami za pul roku...
paulus
24. 9. 2013, 16:16
k těm vynilům a mp3: Spočítal jsem si kolik jsem utrácel za koncerty a desky v nimulých 4 letech, přibližně srovnal s reálně klesajícími příjmy (prý krize), s rostoucími cenami, s narůstajícím věkem (holt jiné typy výdajů) a je to na kokot. Je to čím dál těžší a těch desek, které stojí za to si koupi je tolik, že prostě nejde dávat. Za sebe říkám, že SR LP nadále kupovat CHCI, ale nedokážu v rozpočtu najít místo pro víc než dvě nové desky měsíčně...a to je málo, protože tady jsou i jiné kapely, labely atd atd.
Marek zavodskymarek@centrum.cz
24. 9. 2013, 15:52
jos - osa má na webu i jakousi databázi autorů, který zastupujou - podle mě ty playlisty nějak zkontrolujou v databázi a pak napíšou, že je to ok
https://search.osa.cz/
bys
24. 9. 2013, 15:49
bys: dobrý! dík
ještě k těm coverům - podle toho co píšou na
www.creativecommons.cz (pohled spíš ze strany autora) není možný vybírat autorský poplatky pokud autor zveřejnil dílo pod CC-BY, CC-BY-SA a možná i CC-BY-ND; to sice není úplně zajímavý, protože asi moc lidí nenatáhne na koncert to že hraju covery od nějakýho neznámýho interpreta z
jamendo.com, ale mohlo by to sloužit ke konstruování fiktivních playlistů sestavenejch aspoň ze songů danýho žánru
jos
24. 9. 2013, 15:29
síň slávy se rozrostla. deverova chyba, aran satan i komunisti definitivně na věčných časech?
orp
24. 9. 2013, 15:13
proc platit bandcampu?
nevim
24. 9. 2013, 15:08
Ja si objednavam jen MP3 a CD, vinyl mne v mladi nechytl a zakladat sbirku ve 35 bych si pripadal jak nejakej hipster.
A kdybyste to dali na Bandcamp, tak by to bylo pro mne pohodlnejsi. FLAC, OGG a okamzita platba je pohodlnejsi nez to platit prevodem a "jen" MP3.
V gondek@seznam.cz
24. 9. 2013, 14:40