flac pac: susny? voč de, vole?
Abuch: ohledně downloadů jasný, tušil jsem, že to takhle nějak je. Ohledně OSA teda nevim, mě tem mnou popisovanej způsob prošel, například u Majkláčů.
bodza
1. 10. 2013, 09:48
zduř, audiofilie musí bejt strašná nemoc co?
honky tonky
1. 10. 2013, 09:42
2 bodza: je to furt dokola, flac po nas fakt nikdo krome tebe nechce a ani ty si se u poslednich relasu neozval, tak jem to prestal delat, wavy mam samozrejme od kazdy desky, ale to je strasne velky na to to nekde skladovat online, flacy jsou mensi jen o kousek, takže taky zadna vyhra, krom toho dobra mp3 od nas je vic nez spatna mp3 pres nejakej nevyzpytatelnej free kodek (jo lame je treba ok, ale kolik procent lidi to ma pod kontrolou?).
ose je jedno co je to za skladby, nezastupujou skladby ale autory komplet, takze kdyz v ty kapele hraje autor pisnicek kteryho zastupujou, tak se nedaj presvedcit (podle nejcerstvejsi zkusenosti).
ale reseni je (ale to jde asi nejlip s pisnickarema) u zastupovanejch lidi, ze oni sami se stanou poradatelem koncertu a ty jim jen pucis prostor a zazemi, osa vystupuje ve vybirani autorskejch poplatku jen vuci treti osobe, nemuze tak od cloveka s kytarou za jeho vlastni pisnicky neco vybirat, ani kdyz je osou zastupovanej.
Abuch uv@silver-rocket.org
30. 9. 2013, 23:08
sbirka CD? susny
flac pac
30. 9. 2013, 23:02
Zduř,
ad vinyl x download - já vinyly nekupuju, jejich sbírku jsem prodal v patnácti a začal kupovat CD. Takže když neni CD beru download, ovšem pro sbírku / archiv nepovažuju mp3 za dostačující formát, takže čas od času prudim s těma flacama. Takže bych si dovolil navrhnouti / poškemrati, zdali by placený downloady nemohly býti namísto mp3 ve flacu / wavu. Tu mp3 si z toho pak každej lehko udělá sám. Například teď mě, ty vole, mrzí, že nejsou takhle dostupný, ty OR.
ad OSA - celkem bohatý zkušenosti a jedna rada - když děláte zastupovanou kapelu (mluvim vo domácích), tak si zjistěte, na který její věci má OSA práva (maj to na stránkách) a po domluvě s kapelou dejte do playlistu věci na který práva nemá a když takový nejsou, tak se holt pro účely koncertu musej složit, že:-)
bodza
30. 9. 2013, 22:55
Marek: Tyvole to je naprosto úžasný, co píšeš, DÍKY!!! I kdyby to nikoho nepřesvědčilo, tak mi připadá skvělý, že lidi napíšou o svý oblíbený kapele pár řádek. Pro mě osobně je koncert NMA mnohem víc než koncert Fugazi a Shellac a Neurosis dohromady - ta kapela je z mýho pohledu naprosto zásadní. A souhlasím s Torrem: tím, že jsme Justina a spol. už dvakrát dělali (jednou jako NMA, jednou sólo Justina), tak vím, jak jsou ty lidi skvělý, v pohodě, a upřímný. Je vlastně neuvěřitelný, že kapela, která hrála třeba takovýhle koncerty (
http://www.youtube.com/wa…) neztratila pokoru. Jsou pořád víc "opravdový," než většina těch partiček, co nosíme na tričkách.
Aran uv@silver-rocket.org
30. 9. 2013, 21:52
marek: Diky moc, tohle jsem nikdy nevidel, a prave ted jsem neco takoveho potreboval. A jo, z myho zkusenosti Justin je hodne uprimny clovek, je tezky ho neverit (kazdy slovo).
Torr uv@silver-rocket.org
30. 9. 2013, 20:51
Co taková malá anketa: Přesvědčil vás někoho jeden z těch skvělých textů-odkazů na NMA aby jste koncert? Za mě - vůbec NMA neznám, resp jsem je nikdy neposlouchal, ale pak jsem viděl živou verzi You werent there a šel jsem do kolen. Sjíždím desku po desce a je to TAM! Na tomto videu je nejlepší přirozenost Justina, to jak dělá ty svoje "opičky" - jakože čumí do nebe, hraje si se stojanem, prožívá text a přitom mu ale věřím každé slovo. Dejte si to, skvělá píseň!
http://www.youtube.com/wa…
Marek zavodskymarek@centrum.cz
30. 9. 2013, 19:29
abuch: ktera je ta prvni?
znalec katalogu
30. 9. 2013, 17:26
gringo: to si KUŘ!
http://www.youtube.com/wa…
Töhötöm uv@silver-rocket.org
30. 9. 2013, 00:59
ten tohotomuv clanek o new model army je bozi! to jsem nevedel ze to zere i lyssa.
gringo
29. 9. 2013, 22:57
co takhle snížit vinyly a prodávat místo nich jenom nyly?
jen nápad
29. 9. 2013, 20:47
tak tos myslel spíš snížit gramáž ne? snížením ceny se poštovný nezmění...
jsemblbec
29. 9. 2013, 02:07
co třeba snížit cenu vinylů na 200? Nejvíc mě jebe to poštovné...
honza
28. 9. 2013, 23:03
Here Comes the War má nejvíc streetpunkovej refrén všech dob, ale už ty houkačky zkraje vytvářej masivní kakofonickej pocit, kterýmu z principu nikdy neuhneš a kterej zachováváš i přenášíš dál jak oheň.
Job honza.krejca@gmail.com
28. 9. 2013, 12:55