ano, prosím! Přímou akci potřebujem!
zdeněk
27. 2. 2015, 10:37
a co z toho tvrzeni plyne? ze vas kuraci, zacnu trestat. protoze sem demagog a nestydim se za to.
cau
27. 2. 2015, 10:17
až budu plakat, poznáš to.
konec střapec, já blbec myslel, že to tu bude mít větší ouroveň než diskuse na novinkách. (tak teď Enado)
zdeněk
27. 2. 2015, 10:17
zdeňku (s černým trikem): pláčeš hezky, ale na špatnym hrobě... nevšim sem si, že by tady v poslední době někdo omlouval rokenrolem, že chce kouřit na nekuřáckym koncertě - od tebe ukázková demagogie!
co tady hlavně magie tvrdil bylo, že když jde na akci někoho jinýho než SRR, která je zrovna kuřácká, tak počítá s tím, že se tam bude kouřit a nebude potom pičovat, že zaplatil vstup a ono se tam kouřilo...
amonyn enada.dimenzan@seznam.cz
27. 2. 2015, 09:51
Taky mi to nedá. SRR dovolila "anonymní" fórum - SRR musí počítat s anonymnínma diskutujícíma. Tuhle rovnici chápu, ale zajímavý je, že se tu "anonymně" (nick se nevztahuje k nikomu konkrétnímu, koho bys moh znát, protože na SRR akce chodí tak moc lidí, že ho prostě znát nemůžeš) řešej povětšinou takovýhle mr*ky, jako, kdo na co má právo atd. Nevšim jsem si toho, že by SRR bylo veřejnoprávní médium. Proč se Vy všichni, stejně horlivě, neangažujete tam, kde je to opravdu na místě a potřeba? Aj, radši žádný otázky, nebo se taky namočím do nějakýho "rozhovoru". K věci. Je to podle mě hrozně jednoduchý. Kouření v uzavřeným prostoru (no, ono mnohdy i venku) obtěžuje nekuřáky a věřím, že i část kuřáků. Nekouření obtěžuje právě jen toho netolerantního kuřáka co si neuvědomí tu první premisu. Když jdu na nekuřáckej koncert, opravdu nečekám, že se tam bude kouřit. A omluvy rokenrolem jsou podle mě těžce mimo. On to vždycky někdo zkusí si tam zapálit, anonymita davu, je skoro tak mocná jako anononymita idiskusí. Tak z ní zkuste vystoupit a dotyčnýmu to říct na místě (slušně ho seznámit se situací, poprosit, rozbít tlamu, típnout cigáro o čelo, etc. jak se komu líbí) než pak někoho nesmyslně osočovat z demagogie.
zdeněk (černý trika s bílejma nápisama) z.fryba@seznam.cz
27. 2. 2015, 09:20
...A to byla takova hezka tecka za tim nasim pripadem
kukacka
27. 2. 2015, 08:17
Čau všem,
díky Radimovi, kterej me na tuhle debatu upozornil...
za celej Scrape Sound - na některých našich koncertech se kouří, na jiných ne, ale poslední dobou už většinou ne. Do jistý míry to ma dost společnýho s tím, ze se většinou odehrávají na místech, kde se na koncertech obvykle nekouří - Potrvá, 007 nebo v poslední době Podnik.. jak tady níže píše Yoz, bavíme se o tom s klukama dlouho a postupem času se snažíme kouření na našich akcích víc a víc omezovat.
Co se koncertů v Lucerna Music Baru týče (v téhle debatě jde zřejmě o Lanegana nebo AW, nevím teď přesně), řešíme to tak, ze se kouří jen nahoře v patře.. řekl bych že takhle je to zařízený i na koncertech, který tam pořádáme se Silver Rocket.
Stejně tak to bylo řešený i na AW, uznávám že tam tedy dost lidí kouřilo, na Lanegana jsme počet cedulí o nekouření v sále minimálně zdvojnásobili, viselo to tam skoro všude.. je možný, respektive téměř jistý, že i přesto dole v sále někdo kouřil, určitě těch lidí ale nebylo tolik..
celý je to samozřejmě o toleranci, když je někdo takovej blb že kouří ve vyprodaným sále před pódiem, tak se k tomu dá těžko říct něco víc...
mějte se fajn.
Michal
26. 2. 2015, 23:34
objevuju timber rattle
a objevuju rad
26. 2. 2015, 19:58
Jen tak na okraj, Scott Kelly zahrál cover Joy Division jak pán.
https://soundcloud.com/cv…
Job honza.krejca@gmail.com
26. 2. 2015, 19:41
tohle mě fakt nebaví, ale jenom pro pořádek, demagogii jsem nepoužil
ve smyslu sr, což z tý věty mohlo vyznít, za to se omlouvám. myslel jsem tím to,
že tady xkrát vysvětluju svůj názor, že kouření není v pohodě a jasně preferuju,
když se na koncertech nekouří, ale pokud se někdo rozhodne něco takovýho
jako je kuřáckej koncert uspořádat, tak na to má právo, i když by bylo lepší,
kdyby to tak nebylo. a aran mi na to odpoví, že teda vyžaduju jen respekt nekuřáků
ke kuřákům a že kouření některejm lidem vadí, jako kdybych říkal něco jinýho.
a ve finále dělám z lidí debily, protože jako většina z těch, kdo sem píše,
vystupuju pod přezdívkou. to je podle mě docela demagogický.
magie
26. 2. 2015, 18:40
ach jo, pokud by to začalo nevinným povzdechem, do diskuse bych vůbec nepřispěl. Ale přiznávám, že to je pouze o úhlu pohledu. Někdo bere sousloví o zacházení jako s onucí jako nevinný povzdech, já ne. Na sedmičce raději jako bývalý basketbalista s Aranem dám řeč o basketbalu. S názorem magie o vaší demagogii nesouhlasím, tolik za mě.
Tomáš(aplikace)
26. 2. 2015, 18:30
2 magie: a to se ti teda uplne nepovedlo musim rict, ja sem se ke kompu dostal po par dnech a na tuhle diskuzi jen cumim. pochopil sem ze to zaclo nevinnym povzdechem, ze je skoda ze scrapesound se kterejma jinak delame x koncertu (a nekurackejch) nedelaj ty svoje taky nekuracky, co nasledovalo mi v podstate nedava smysl, se svobodou to nema nic spolecnyho a o demagogii z nasi strany tezko hledat nejaky dukazy. jde o moznost volby a tu v zahulenym klubu nekuraci nemaj, zatimco kuraci na nekurackym koncerte jo, samozrejme pokud teda neni nejvetsim pozitkem vypoustet kour do xichtu vedlestojicim lidem, ale vsechny pro a proti tady uz probehly davno, vcetne vyhrazeni mista pro chcani v bazenu. takze jedinej moment kterej je tu novej, je jaktoze se adam odvazuje si neco myslet a este to napsat na nase forum, vzdyt tim ukazuje svoji netoleranci???? jestli jsem minul cokoli jinyho co tu jeste nebylo, tak to asi skoncilo pod naplavou vtipnejch prispevku. chapu dobre, ze od tebe na zacatku vyslo vybidnuti k respektovani kurackejch akci, ale kdyz du na koncert a vratim se z nej jak popelnice tak si mam rict, jo respekt, dobre to kluci delaj? ne reknu si uz na koncerte, tyjo to je dneska peklo, to je takova pohoda kdyz se tu nehuli. a zrovna se SS se o tom odjakziva bavime otevrene a verim, ze je to jen otazka casu.
Abuch uv@silver-rocket.org
26. 2. 2015, 18:22
vadí ti kouření = nejsi tolerantní = jsi demagogickej, tak už se prober varane
SPRÁVNEJ PUNKOVEJ NÁZOR
chceme mít pohodu
26. 2. 2015, 18:18
magie: Vždyť píšu, že je asi problém na mojí straně. Vést nějakou smysluplnou debatu, když odpovídáš "magiím" a "aplikacím", je pro mě skutečně nadlidskej úkol. Taky marně hledám tu demagogii, ale chápu... Použít tohle oblíbený klišé, kterým se odmázne cokoliv nepříjemnýho, spojenýho se SR, je jistě to nejpohodlnější.
Aran uv@silver-rocket.org
26. 2. 2015, 18:15
aran: druhým dnem s tebou o něčem diskutuju, pokouším se dostat k nějakýmu
závěru a předkládám svůj názor bez toho, abych se pokoušel někoho dostat nebo
v něčem zvítězit. narozdíl od jiných to dělám bez afektu, aniž bych vytrhával
věty z kontextu a nesmyslně je překrucoval do závěrů, který se mi hodí,
takže to že mě nevnímáš jako konkrétního člověka bude spíš problém na tvojí
straně. ohledně toho co napsal ondra, nepředpokládám, že se to nevztahuje k
něčemu, co jsem tady uvedl já, nebo minimálně nečetl, o čem jsem mluvil
a potom je jakákoli diskuze zbytečná. vážím si toho, co jako
sr děláte, ale na tuhle demagogii docela čumím. tečka. čau
magie