Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
ach jo, pokud by to začalo nevinným povzdechem, do diskuse bych vůbec nepřispěl. Ale přiznávám, že to je pouze o úhlu pohledu. Někdo bere sousloví o zacházení jako s onucí jako nevinný povzdech, já ne. Na sedmičce raději jako bývalý basketbalista s Aranem dám řeč o basketbalu. S názorem magie o vaší demagogii nesouhlasím, tolik za mě.
Tomáš(aplikace) 26. 2. 2015, 18:30
2 magie: a to se ti teda uplne nepovedlo musim rict, ja sem se ke kompu dostal po par dnech a na tuhle diskuzi jen cumim. pochopil sem ze to zaclo nevinnym povzdechem, ze je skoda ze scrapesound se kterejma jinak delame x koncertu (a nekurackejch) nedelaj ty svoje taky nekuracky, co nasledovalo mi v podstate nedava smysl, se svobodou to nema nic spolecnyho a o demagogii z nasi strany tezko hledat nejaky dukazy. jde o moznost volby a tu v zahulenym klubu nekuraci nemaj, zatimco kuraci na nekurackym koncerte jo, samozrejme pokud teda neni nejvetsim pozitkem vypoustet kour do xichtu vedlestojicim lidem, ale vsechny pro a proti tady uz probehly davno, vcetne vyhrazeni mista pro chcani v bazenu. takze jedinej moment kterej je tu novej, je jaktoze se adam odvazuje si neco myslet a este to napsat na nase forum, vzdyt tim ukazuje svoji netoleranci???? jestli jsem minul cokoli jinyho co tu jeste nebylo, tak to asi skoncilo pod naplavou vtipnejch prispevku. chapu dobre, ze od tebe na zacatku vyslo vybidnuti k respektovani kurackejch akci, ale kdyz du na koncert a vratim se z nej jak popelnice tak si mam rict, jo respekt, dobre to kluci delaj? ne reknu si uz na koncerte, tyjo to je dneska peklo, to je takova pohoda kdyz se tu nehuli. a zrovna se SS se o tom odjakziva bavime otevrene a verim, ze je to jen otazka casu.
Abuch uv@silver-rocket.org 26. 2. 2015, 18:22
vadí ti kouření = nejsi tolerantní = jsi demagogickej, tak už se prober varane SPRÁVNEJ PUNKOVEJ NÁZOR
chceme mít pohodu 26. 2. 2015, 18:18
magie: Vždyť píšu, že je asi problém na mojí straně. Vést nějakou smysluplnou debatu, když odpovídáš "magiím" a "aplikacím", je pro mě skutečně nadlidskej úkol. Taky marně hledám tu demagogii, ale chápu... Použít tohle oblíbený klišé, kterým se odmázne cokoliv nepříjemnýho, spojenýho se SR, je jistě to nejpohodlnější.
Aran uv@silver-rocket.org 26. 2. 2015, 18:15
aran: druhým dnem s tebou o něčem diskutuju, pokouším se dostat k nějakýmu
závěru a předkládám svůj názor bez toho, abych se pokoušel někoho dostat nebo
v něčem zvítězit. narozdíl od jiných to dělám bez afektu, aniž bych vytrhával
věty z kontextu a nesmyslně je překrucoval do závěrů, který se mi hodí,
takže to že mě nevnímáš jako konkrétního člověka bude spíš problém na tvojí
straně. ohledně toho co napsal ondra, nepředpokládám, že se to nevztahuje k
něčemu, co jsem tady uvedl já, nebo minimálně nečetl, o čem jsem mluvil
a potom je jakákoli diskuze zbytečná. vážím si toho, co jako
sr děláte, ale na tuhle demagogii docela čumím. tečka. čau
magie 26. 2. 2015, 17:37
Me by zajimala odpoved na tu uplne prvni otazku "napad pro scrape sound: co takhle nekuracky koncerty?"
Jestli to cte nekdo ze scrape soundu, tak jaky maji duvod pro delani kurackejch koncertu?
landofka 26. 2. 2015, 16:38
jo prave premejslim ze to zacnu vic kosit, uz me ta demokracie trochu sere
admin uv@silver-rocket.org 26. 2. 2015, 16:23
svobodná volba sovoboda slova svoboda všude mír mír jak hajzlpapír
vyhulit 26. 2. 2015, 16:21
a jsme zas u svobodné volby. Vy Silver rocket jste si svobodně zvolili, že toto forum necháte anonymní bez registrace, tak co přijmout fakt , že jsem píší i anonymní nickové? Stejně tak jako komplikace měla přijmout fakt , že na ne nekuřáckým koncertě se asi bude hulit.
aplikace/Tomáš 26. 2. 2015, 15:53
magie: Když mi teď píšeš, máš pocit, že to píšeš nějakýmu konkrétnímu člověku? Věřím, že jo. Když ti to teď píšu, myslíš, že mám pocit, že to píšu nějakýmu konkrétnímu člověku? NE.
Větší anonymizace... Já se vzdávám, na některý myšlenkový kreace prostě nejsem stavěnej, to asi není tvoje chyba. Je to jak píše Ondra s tím kouřením - jednoduchý počty. Kouření některejm lidem vadí, tečka. Když si s někým píšu, je lepší vědět, kdo to je, tečka. Ale fakt to možná vidím moc primitivně a jednoduše. Čau.
Aran uv@silver-rocket.org 26. 2. 2015, 14:55
aran:a nemáš pocit, že když se všichni kromě "celebrit scény" začnou
podepisovat honza nebo martin nebo eva, tak to do diskuzí zanese mnohem
větší zmatek, protože tak se jmenuje spousta přispěvatelů,
zatímco lidí se shodnou přezdívkou se vyskytuje podstatně míň?
podle mě by to vedlo akorát k větší anonymizaci
magie 26. 2. 2015, 14:28
copak ty neznas maggi? http://cs.wikipedia.org/w…
okult 26. 2. 2015, 12:59
magie: Aniž bych si hrál na nějakou "celebritu scény", troufám si tvrdit - a snad to není drzý - že podpis "Aran" (navíc s e-mailem) identifikuje víc lidí, než podpis "magie". Třeba se ale pletu.
Aran uv@silver-rocket.org 26. 2. 2015, 12:57
aran:mimochodem vyčítat někomu, že se podepisuje nickem a sám dělat
to samý je trochu divný, ne? pokud nepředpokládáš, že tebe přece všichni musí znát
magie 26. 2. 2015, 12:45
Bude líp!: no, "brzo centrálně zakáže, nejpozději do dvou let", to už tu párkrát bylo a nevim, nakolik je reálný, že by to ty prasata nahoře konečně odklepli...
jinak sry, ale každej kdo je schopnej vyplodit něco ve smyslu "neomezuj moje kouřeníčko, zapálim si, co to furt řešíte, svoboda vole hahaha" a ještě to jakkoliv namotávat na punk, rokenrol pičo, dělamsicochci atd. je tak nějak prostě jen sobeckej blbec. to je furt dokola, přitom počty jednoduchý.
ondra. 26. 2. 2015, 12:32