Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
Me by zajimala odpoved na tu uplne prvni otazku "napad pro scrape sound: co takhle nekuracky koncerty?"
Jestli to cte nekdo ze scrape soundu, tak jaky maji duvod pro delani kurackejch koncertu?
landofka 26. 2. 2015, 16:38
jo prave premejslim ze to zacnu vic kosit, uz me ta demokracie trochu sere
admin uv@silver-rocket.org 26. 2. 2015, 16:23
svobodná volba sovoboda slova svoboda všude mír mír jak hajzlpapír
vyhulit 26. 2. 2015, 16:21
a jsme zas u svobodné volby. Vy Silver rocket jste si svobodně zvolili, že toto forum necháte anonymní bez registrace, tak co přijmout fakt , že jsem píší i anonymní nickové? Stejně tak jako komplikace měla přijmout fakt , že na ne nekuřáckým koncertě se asi bude hulit.
aplikace/Tomáš 26. 2. 2015, 15:53
magie: Když mi teď píšeš, máš pocit, že to píšeš nějakýmu konkrétnímu člověku? Věřím, že jo. Když ti to teď píšu, myslíš, že mám pocit, že to píšu nějakýmu konkrétnímu člověku? NE.
Větší anonymizace... Já se vzdávám, na některý myšlenkový kreace prostě nejsem stavěnej, to asi není tvoje chyba. Je to jak píše Ondra s tím kouřením - jednoduchý počty. Kouření některejm lidem vadí, tečka. Když si s někým píšu, je lepší vědět, kdo to je, tečka. Ale fakt to možná vidím moc primitivně a jednoduše. Čau.
Aran uv@silver-rocket.org 26. 2. 2015, 14:55
aran:a nemáš pocit, že když se všichni kromě "celebrit scény" začnou
podepisovat honza nebo martin nebo eva, tak to do diskuzí zanese mnohem
větší zmatek, protože tak se jmenuje spousta přispěvatelů,
zatímco lidí se shodnou přezdívkou se vyskytuje podstatně míň?
podle mě by to vedlo akorát k větší anonymizaci
magie 26. 2. 2015, 14:28
copak ty neznas maggi? http://cs.wikipedia.org/w…
okult 26. 2. 2015, 12:59
magie: Aniž bych si hrál na nějakou "celebritu scény", troufám si tvrdit - a snad to není drzý - že podpis "Aran" (navíc s e-mailem) identifikuje víc lidí, než podpis "magie". Třeba se ale pletu.
Aran uv@silver-rocket.org 26. 2. 2015, 12:57
aran:mimochodem vyčítat někomu, že se podepisuje nickem a sám dělat
to samý je trochu divný, ne? pokud nepředpokládáš, že tebe přece všichni musí znát
magie 26. 2. 2015, 12:45
Bude líp!: no, "brzo centrálně zakáže, nejpozději do dvou let", to už tu párkrát bylo a nevim, nakolik je reálný, že by to ty prasata nahoře konečně odklepli...
jinak sry, ale každej kdo je schopnej vyplodit něco ve smyslu "neomezuj moje kouřeníčko, zapálim si, co to furt řešíte, svoboda vole hahaha" a ještě to jakkoliv namotávat na punk, rokenrol pičo, dělamsicochci atd. je tak nějak prostě jen sobeckej blbec. to je furt dokola, přitom počty jednoduchý.
ondra. 26. 2. 2015, 12:32
mluví
gandalf 26. 2. 2015, 12:20
cílem včerejší diskuse nebylo, minimálně z mojí strany, kohokoli DOSTAT,
ale říct a vysvětlit svůj názor
magie 26. 2. 2015, 12:16
máš pravdu, je to dětinský, tak abychom měli představovačku za sebou
aplikace/Tomáš 26. 2. 2015, 12:11
Hele já už nevím, s kým si tady píšu, nebudu kvůli tomu zjišťovat IP, proč tyvole nenapíšete aspoň "honza" nebo "martin" nebo "eva" nebo já nevim co? Vždyť nepíšete nic "nebezpečnýho" nebo "kontroverzního"... Děláte pak z lidí, který s váma diskutujou, úplný debily.
Aran uv@silver-rocket.org 26. 2. 2015, 12:09
aplikace/magie ? pro toto tvrzení není nic jednoduššího než zjištění IP
aplikace 26. 2. 2015, 12:05