Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
crack: já bych těm dětem pustil "We Hate You, Little Girls" od Throbbing Gristle.
K! jan@klangundkrach.net 15. 9. 2009, 11:14
http://www.iure.org/509455
poza? 15. 9. 2009, 10:35
Takže pózéři, děcka bohatejch rodičů a smažky - dneska na Palačáku!
Aran uv@silver-rocket.org 15. 9. 2009, 10:22
daně plati každej, kdo si cokoliv koupí (v obchodě), takže...
kecy 15. 9. 2009, 10:17
čau pankáči, platíte daně = jste součástí systému, zbytek je jen póza a kecy.
stát 15. 9. 2009, 10:12
kucí, dík!
crack 15. 9. 2009, 09:07
crack: http://www.diycore.net/sa…
bgt 15. 9. 2009, 09:05
jinak zasadni pociny jsou i metal maschinen music od lou reeda a sonic death od sonic youth, pak je samozrejme nekolik hlukovejch kapel z italie a japonska ktery jdou do naprostyho extremu, napr white noise...ale to uz je uplne jina kategorie.
bw 15. 9. 2009, 09:02
crack: Vůbec bych se nebál ranejch Neubautenů. Blixa dost často vysvětloval, jak je tenkrát inspirovaly demonstrace a bubnování do barikád z všemožnýho harampádí. Steh auf Berlin!
Nenapadá vás nějaká souvislost, ostatní diskutující?
Radim radim.solc@gmail.com 15. 9. 2009, 08:55
stupidní názor: proč by měli vyvažovat vlastní existenci tim, že budou dělat něco, co je "záslužný"? To přece neni žádná podmínka. Jinak registruju poměrně dost různejch aktivit - a to mě to veskrze míjí. A hodnocení bohatejch squaterů "ze západu" - to si děláš srandu, co.
dav: jednoznačnej souhlas.
šampón pkabelik@gmail.com 15. 9. 2009, 08:51
Stupidní názor: já nemám dojem, že by lidi z Milady nevytvářeli žádný hodnoty. V rámci tohoto prostoru fungovala, dá se to tak klidně nazvat, občanská iniciativa Foot Not Bombs, který vařili pro bezdomovce a lidi na ulici. S hluch crew jsme tam realizovali dvoje hluchovánky za naprosto rovnejch podmínek, kdy nám kluci a holky z Milady poskytli tenhle skvělej prostor bez požadavku na "honoráž"...a to nemluvim o všech těch přednáškách, promítačkách, veganskejch grilovačkách, celý řadě benefičních koncertů na nejrozličnější věci, autorský čtení začínajících literátů, výstavy začínajích fotografů atd.....tobě to sice jak hodnota nepřijde, mě naopak jo. já na Miladu chodil, cejtli jsem se tam mezi svejma a to se vůbec nepovažuju za žádnýho aktivistu. Jen mi to celý přišlo na NAPROSTO stejný bázi jako třeba aktivity kolem stříbrný rakety = čirá radost z toho, co dělám bez ohledu na to, jestli to sype, nebo nesype. Navíc si uvědomte, že nám všechno berou - zavřeli rokáč na národní, chystali se zavřít 007, teď je to Milada, za chvíli přijde co? jelení, půl cesta? a kde pak budeme hrát? Milada byl dům, kde se mohli mladý lidi setkávat, realizovat se, zkusit si udělat koncert, výstavu a já nevim - prostě cokoliv...dveře byly otevřený všem, a to mě v době kdy za všechno cvakáš jak mourovatej, nepřijde zrovna málo.
dav 15. 9. 2009, 08:08
dáme si malou odbočku - dneska mám děckám v hudebce přednášet o zvuku, hluku, akustice atd... nemáte typ na nejhlukovější spolek? Mě jich napadlo hafo, ale těžko říct, co těm sedmákům pustit hehe
crack 15. 9. 2009, 07:53
kolik záslužnejch akcí udělali squateři na Miladě, kolik z nich hraje na hudební nástroj, fotí, dělá korálky, batiku apod.??
Jako udivuje mě, že silver-rocket se staví na jejich stranu. S policejním zásahem nesouhlasim, ale mám pocit, že většina squaterů jsou děti bohatejch rodičů, který maj potřebu revoltovat (viz. velkej počet squaterů v čechách ze západu, za eura a libry se jim tu žije líp než u nich, co?), jako přivazovat se lanem ke komínu?? WTF??!!prostě maj mít osudnost a obsadit jinej barák, když se na ně přišlo (a že to nebylo těžký, když to sami deklarovali), až squateři založí DIY label jako vy, tak pak respect, zatim pro mě/společnost/okolí žádný hodnoty nevytvářej....
stupidní názor 15. 9. 2009, 07:46
nepodepsanej podepsanej: to je naprosto přesný. ale naprosto.
Radim 15. 9. 2009, 06:29
jo a odbočim.... ještě dík za astronautalise v budějcích.....fakt frajer...jo a budou blak fish a elektročas a plum a djevara a woody alien ...tak to čekujte ...NAAB sou tu i pro pražáky:-) ....
exxon (čb, chb) 15. 9. 2009, 00:00