Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
Jászi Oszkár: Konečně něco úplně jiného...
John Cleese 15. 9. 2009, 14:25
A magvak illó olajat, zsírolajat fehérjét tartalmaznak. A fekete mustár magja kívül vörösesbarna színű, belül zöldessárga, apró és gömbölyű. A mustár csípős ízét és kedvező étrendi hatását a magban felhalmozódó nitrogén- és kéntartalmú glikozidok, az ún. mustárglikozidok okozzák.
Jászi Oszkár 15. 9. 2009, 14:14
dneska tam budou jiný lumeni.
dneska 15. 9. 2009, 14:01
a jeste kdy hralou lumeni by me zajimalo
dneska 15. 9. 2009, 13:09
a esgmeq
kokotek 15. 9. 2009, 13:03
Arane vem cd lvmen. Jestli se ti nekam vejde. Koupim
Fatastard 15. 9. 2009, 12:57
Fatastar: Já beru jen nějaký splity AE, víc toho nepobereme, stěhujeme aparát atd.
Aran uv@silver-rocket.org 15. 9. 2009, 12:32
Adame bude dnes na palacaku mozny koupit cds uv sssr
Fatastar 15. 9. 2009, 12:28
dav: krásně řečeno.
polední menu: přesně to, co jsem měla na mysli. tak kde to žijem, když se tu klidně dějou takový věci? demokracie, rok 2009? HNUS!
totalySICK 15. 9. 2009, 11:59
a ještě.... polední menu že bych blil: http://www.blisty.cz/2009…
vlkolďák 15. 9. 2009, 11:43
já vám kdyžtak něco dohodím
systém aka kocáb 15. 9. 2009, 11:41
vlkolďák: o tom, na co jsi narazil, píše ve svym zatim předposlednim poslednim slově příhodně i vaculík /druhá půlka/: http://www.lidovky.cz/o-k…
orp 15. 9. 2009, 11:39
já bych jim pustil social party
at vi 15. 9. 2009, 11:33
jaxvině: kémo, souhlas!
V8k 15. 9. 2009, 11:30
Aran: jooo beru matro, tátovo corvettu, rovnej kšilt a za hoďku vyrážim.

Jinak jsem chtěl napsat šílenej epos k celý "squat debatě", kterou jsem si strašně rád přečetl !, ale kašlu na to opakoval bych totallySICK, dejva (hluch), Torra a Tohotoma ! Jen drobnej postřeh, že ty "proti-squat" názory(mluvčí) jsou tu je asi tři oproti těm 40 opačnejch názorů, myslim že je to furt úžasná bilance. A popravdě respekt, že si to sem vlastně troufli napsat. Bez nich bychom se tady nemohli ujistit na věcech, který nás vlastně spojujou, a který popsal dav a Tohotom. V ČB totiž žádný pozdvižení a diskuze neproběhly a já jsem bohužel i rád, protože mám strach co bych se dověděl - zase bych strávil tejden až dva bezbřehejma diskuzema a vysvětlováním, jako po vyklizení Milady, kdy veškerá má snaha stejně musela začít tím, že squateři nejsou smažky a končila u právních rozborů. Prostě od A do Z. A stejně u většiny MLADEJCH lidí nejel vlak. Starší lidi chápu, že to nepobíraj... ale z agresivních názorů mejch kamarádů jsem byl fakt v rozpacích už. A všichni kdo se tam ten den účastnili maj můj největší RESPEKT ! - i když je jim k hovnu. Stejně jako maj důchodci svůj klub v každý městský části, nebo zahrádkáři kolonii, zaslouží si alternativní scéna svůj squat - zadarmo a od města !!! A ještě jedna věc, která je tady trochu v pozadí... a to je celá ta zku.vená bytová politika hl.m. Prahy v centru zejména.... radnice nám sere na hlavu! Moje prateta vystěhovaná ze svýho bytu v Celetný po 40 letech kvůli nějakejm kanclům. Polovina prahy v rukou italů a rusů. Nelíbí se mi to ani trochu. Nepotřebuju přece v centru jen chodit nakupovat matrjošky, do směnárny a obcházet kavárenský židličky a sledovat prázdný baráky.
vlkolďák naab@jaxvine.cz 15. 9. 2009, 11:24