Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
FST uplne presne
Wydlák 10. 12. 2009, 14:34
Včera i přes ty komplikace skvělej koncert,vobě kapely. Doufám, že se K. brzo vrátěj v plný síle.
Peklo pe.klo@centrum.cz 10. 12. 2009, 14:28
Aran: chápu, že to asi jen těžko ovlivníte, když ty nabídky jsou a jsou zajímavý, ale je fakt, že pokud chceš opravdu hledat nějakou "chybu", tak to je množství těch akcí. Ta množina lidí, která je "k dispozici" je početně omezená, a pokud je 4-5 akcí za měsíc, málokdo bude na všech (jak jsem pozoroval na Andym, i takovej Bugrr někdy absentuje! a to už je co říct). Logicky to pak některý akce návtěvnicky odnesou a možná to ani tak moc nesouvisí s tím, kdo na nich hraje. A to už vůbec nemluvim o tom, jak mě osobně mrzí koncertní frekvence Gnu nebo o tom, že se nemůžu zbavit dojmu, že další deska Lyssy nebo Wollongong neni o nic míň důležitá než třeba koncert Chokebore, na kterej se těšim zhruba stejně...
fst khotzi@dpvju.org 10. 12. 2009, 14:27
Aran: To bylo myšleno tak trochu ironicky... No a ve skutečnosti hodně scén tvoří právě jenom muzikanti. Například u nás. Pak už jde jen o to, jestli si s těma ostatníma muzikantama nadávají do blbců (kamarádsky samozřejmě) a vykládají jim, jak to jejich brnkání stojí za vyližřiť, a nebo jim mažou med kolem huby. Ať už tak, nebo tak, stejně si tady všichni navzájem chodí na koncerty těch druhých, aby tam alespoň někdo byl a oni si to pak mohli vzájemně natírat za to, jak hráli podle plotu. Klasika, he he...
Škoda nepovedené návštěvnosti na akci no, co k tomu více říct. Ale já jsem třeba o téhle kapele v životě neslyšel.
Kopřivničan 10. 12. 2009, 14:27
Aran: Moc to nechápu, ale vždycky mi absence lidí na kocertech přijde jako shoda faktorů. Nemaj čas, jsou líný, zmlsaný, nemaj prachy, je toho moc najednou...
Věř mi, že mi z toho bylo nejednou do breku. Přijde mi to neuvěřitelný VŽDYCKY. Je v podstatě jedno co je to za kapelu, ale ty vole, ty lidi přijedou často ze strašný dálky, jedou šílenou šňůru, hrajou s pekelnym nasazenim a přijde na ně pět lidí...chjo
ste 10. 12. 2009, 14:27
Kopřivničan: Cože? O kom to tady mluvíš?
Ste 10. 12. 2009, 14:06
kuci, Keelhaul za dany situace asi max vykon co to slo i tak parada, Will hodne bodu na odhodlani to odehrat

muj naroz na koncerty, kdyz to bude napr o 50 kc drazsi tak kdo chce prijit tak stejne prijde, spis vidim problem hlavne casovej proste kdyz mas rodinu, radne makas tak to vsechno nejde, navic skvelejch koncertu je dost a cas ti nikdo neprida, nekdy dva tydny zpet jsem se zrovna v podobnym duchu bavil s Martinem Cechem (Epidemie Records) treba na Storm Of Light bylo prej 30 lidi! jestli si pamatuju dobre tak treba ten tyden co byli Isis tak byl fakt naslapanej akcema
Wydlák 10. 12. 2009, 14:05
Haha, tak to bych to měl zabalit už tak před zhruba patnácti rokama.... Klid na co? Scénu přece netvoří jen muzikanti, ne?
Aran uv@silver-rocket.org 10. 12. 2009, 13:58
Podle mě je to tím, že dneska, kdy kytara i s aparátem do začátku stojí pár tisíc, májí už všichni, které to zajímá, svoje vlastní kapely, jsou furt zalezlí ve zkušebnách a nebo jezdí po koncertech a proto už toho kraválu mají až nad hlavu a chtějí mít alepoň na chvíli klid...
Kopřivničan 10. 12. 2009, 13:53
Ale mě je jasný, že tady spíš narazíme na lidi, který to mají podobně jako my... Žádnej problém, byl to jen takovej povzdech. Když přijde málo lidí, tak nás to mrzí spíš kvůli kapele a ne proto, že proděláme prachy - a tady je to znásobený tím, že právě TAHLE kapela si zaslouží... nevím, všechno nejlepší prostě. Naprostý borci - a to jsme dělali fakt hodně kapel.
Aran uv@silver-rocket.org 10. 12. 2009, 13:52
Já se připojuju k Johnovi..Nic mě nemrzelo víc než Keelhaul..A to sem provařil(dokonce ne 1) Lords a Black Elk..Jo ale bohužel si teď fakt nemůžu dovolit dát 400 za za cestu 250 vstup, s tím že na sedmě nenechám jen ty prachy za vstup.
A bohužel to není všechno.znamenalo by to pro mě, že bych se z Prahy dostal z5 až třeba teĎ někdy..což si bohužel zase nemůžu dovolit..nechci se tady nějak omlouvat je mi jasný, že přijde spoustu srdcařů s něčím na způsob "kdybys fakt chtěl" mais maintenant vouloir c´est ne pas pouvoir...
strb 10. 12. 2009, 13:47
to Aran: sel bych, ale nemel jsem hlidani svyho kluka, naky lidi maj uz rodinu, holt...
u me cena nerozhoduje, klidne to davajte drazsi, nerad slysim ze mate provary
co takhle udelat sbirku na provary srr? nebo nakej benefit?
luklukluk 10. 12. 2009, 13:46
Za sebe říkám, že mě to šíleně mrzí; před koncem roku mám narvanej diář, a někdy bohužel musím dát přednost jiný věci, než je koncert. Nevím, jestli Tě to uklidní, ale za sebe říkám, že jsem o muziku a koncerty zájem rozhodně neztratil.
John 10. 12. 2009, 13:36
je to protoze lidi jsou zmlsany svine, tohle byl koncert roku a ja neveril ze se tyhle kapely jeste dockam
m. 10. 12. 2009, 13:33
Keelhaul vládnou jízda jaxvině a na to jak byl bubení úplně v háji se divím že to vůbec odehrál, klobouk dolu!
Bugrr bugrr@centrum.cz 10. 12. 2009, 13:32