bierce: Tak vole sorry. Můžeme tu probírat něco zajímavějšího. Začni.
Aran uv@silver-rocket.org
10. 12. 2009, 16:28
a na co teda jezdis?
c
10. 12. 2009, 16:25
tyvole serete mě s těmahle kecama o výmluvách..rád bych byl na všech koncertech co děláte, ale vzhledem k množství akcí, mý vzdálenosti od prahy a především finanční náročnosti to prostě neni možný...takže si laskavě nechte tyhle řeči od cesty, už tak mě dost sere, že sem nemoh vyjet na black elk, L+M, keel a hromadu dalších
bierce
10. 12. 2009, 16:09
Hele, já sem jen obyčejnej pobíječ much, nechám proto mluvit fakta:
- Keelhaul patřej fakt mezi nejryzejší skvosty současný scény a žádná výmluva nemůže dostatečně vyvážit neúčast na jejich show.
- I přes fakt, že toho je během každoročního prosincovýho shonu moc, pochybuju, že byste vynechali návštěvu Minutemen v době největšího vzestupu, kdy vydávali na SST jednu epochální desku za druhou. Právě v jejich pozici, se totiž tahle skvadra sympatickejch lidí pohybuje, s tím rozdílem, že akorát o čtvrt století pozdějc. Skromností, muzikální komplexností i nasazením za hranicí možnýho (a nepřesvědčil mě o tom jen jídlem přiotrávenej bubeník).
- Když už dáváte na doporučení, tak sledujte spíš originální pohledy reálnejch aktérů jejich současnýho příběhu, než hodnocení v recenzích na Pitchfork. Hned budete mít o celou jednu výmluvu míň.
Síla týhle akce překročila veškerý mý (kolikrát těžko přiznatelný) sobecký ambice. Přestože sem jak dement půjčoval peníze jen pro pocit určitýho středostavovskýho pohodlí, vzal jsem je a celý pětikilo utratil za vstup, sedmipalec a ručně tištěnej plakát. Věřím, že Silver Rocket se péče o tyhle kapely vrátí, protože jinak by Spravedlnost musela bejt tupej a vyprázdněnej pojem. Což je blbost.
Job honza.krejca@gmail.com
10. 12. 2009, 16:02
škoda že takové vellké akce nejsou třeba pátky,soboty.Když člověk neni z Prahy a má to z ruky a k tomu ráno brzo do práce plus malé děcko.Takle se člověk dostane na koncert tak 3krát do měsíce. Je to škoda ale co se dá robit.
Arab
10. 12. 2009, 15:58
honza: No vždyť v pohodě, už jsem vychladnul.
10. 12. 2009, 15:58
Aran: tak ocividne to neberou vsichni tvoji optikou.. kazdopadne nejvic je to i dle me velkym poctem poradanych akci (3 SRR akce ve 4 dnech!). A este OT: Keelhaul uz tu hrali? Uz nakou dobu zlehka ztracim prehled na jaky kapele jsem uz byl a na ktery ne a oba kytaristi mi prisli od pohledu znacne povedomy.. Nebo nakej jinej projekt? Nechapu to.
honza. xhu.dbax@gmail.com
10. 12. 2009, 15:39
dayafter.cz
br
10. 12. 2009, 15:23
jo tohle je taky vyborny
http://www.bisaufsmesser.…
Wydlák
10. 12. 2009, 15:18
hele ja casto nakupoval na
www.audio3.czono zalezi co chces kupovat, treba tedka jsem vystrachal na
www.interpunk.com docela zajimavy veci ale je to americkej obchod takze velky poplatky za dopravu,
jinak samozrejme idealni je to kupovat primo od vydavatele!
Wydlák
10. 12. 2009, 15:17
napada me treba tohle:
http://www.silver-rocket.…
namatkou
10. 12. 2009, 15:15
měl by někdo tip na internetovej obchod s CD, kde se dá sehnat víc než mainstream? před časem tu někdo na jeden dával odkaz...
dík
10. 12. 2009, 15:08
jo, bylo to kurva dobry
blek keeel
10. 12. 2009, 15:06
Ty vole já už se radši ani nevymlouvám.
Radim radim.solc@gmail.com
10. 12. 2009, 14:50
fst: Tos neřekl nic novýho. 4-5 akcí za měsíc - jasný. Já ale ty vole mluvím o Keelhaul!!!!!!! Nás nepřekvapilo, že na Nudge bylo 30 lidí, že na Matteah Baim bylo 30 lidí, to jsou naopak super úspěchy v podstatě. Jenže tady je řeč o KEELHAUL kurva. Výmluvy v tomhle případě neexistujou, sorry. Taky makám jak mezek, mám rodinu, děti a kapelu a blebleble... Nevím, co by mě mělo zastavit, abych nešel na koncert Keelhaul. No nic, jako bych nic nenapsal. Neberte to zas tak vážně.
10. 12. 2009, 14:43