jo, je to neodhadnutelny, nahodny - mozna proto to clovek dela porad dal... my sme meli v zacatcich stesti na hokej a na fotbal, byly to akovy nasi verni druzi:), sightings (load rec.), o nich sme si mysleli to co kingbook o black elk - tak provar neni dodneska splaceny (uz je to pres rok a pul), asi taky vsichni potrebovali zrovna videt zapas.. i lidi co prisli, nervozne posedavali, a ptali sme barmana na sedmicce, jestli tam nema v kumbalu televizi a jak to vypada... v pohode, chapu, je to napinavy - vlastne sem chtel rict jen, ze to je neodhadnutelny,a ze uz sme si docela zvykly
ondrej, klangundkrach
11. 12. 2009, 12:15
to Radim : přesně tak.Nechceme si ale v zadnym pripade stezovat.Jsme radi, ze v Hradci muzeme udelat kapelu, kterou mame radi a nemusime na ni jezdit do Prahy.Navic se o ty "nase" kapely muzeme podelit se znamejma a kamosema, ktery by se k takovyhle muzice normalne nedostali a to je na tom uplne to nejlepsi.
Jirka B.
11. 12. 2009, 11:15
Jirka B.: A některý se ještě tvářej, že zrovna ONI by měli bejt na guestlistu.
Radim radim.solc@gmail.com
11. 12. 2009, 10:38
Mne posledni dobou prijde, ze navstevnost koncertu se neda vubec odhadnout.Teda v Hradci to tak mame.V zari jsme si s kucima rikali, ze na PART CHIMP a pak na LORDS pekne provarime.No, a ze na BLACK ELK nam dorazi spousta lidi a ze to bude v pohode.Samozrejme to bylo presne naopak.PCH a LORDS dopadli celkem v klidu a na BLACK ELK nam dorazilo necelych 30 lidi, takze provar.Navic V Hradci je na hovno, ze nemuzeme dat vstup na koncert vic jak 150 Kc.Uz takhle spousta lidi prska, ze je to drahy.
Jirka B. King Booking
11. 12. 2009, 10:35
Čaute... koukám, že po delší době nějaká vážná diskuse. Takže se trochu přidám.
Já osobně jsem o Keelhaul neslyšel /stejně jako o Chokebore například.../ a připojím se k těm, co tvrdí, že koncert mohl být lépe vypromovaný. Možná by lidi zvedlo ze zadku, kdyby všechny ty ódy o tom, jak jsou K. mimozemští a Minutemanoví, přišly před koncertem. S publikem je prostě potíž, buď jak píše Kopřivničan, jsou to lidi z kapel nebo skalní fanoušci a ti, kteří pokud jim to čas, peníze a rodina dovolí, přijdou na koncert.Ale zbytek (na kterém jsme my promotéři závislí) je prostě dav, bohužel taky mám takovou zkušenost. A dav chce nafouknuté bubliny, dav chce jména. A to K. u nás neměli... K. se pohybují více v metalové scéně a i to může být důvod...
Možná je taky problém tzv. předkapel, vyveďte mě z omylu, ale mě připadá, že neustále rotuje pár kapel/interpretů.
Četnost koncertů - toď otázka, ale v prosinci 2009 to bylo fakt nahusto. Obdivuju, že organizačně to zvládáte, ale od začátku mi to připadlo jako promotérská sebevražda. Nebo aspoň masochismus.
Teď už zbývá popřát silnou vůli a pokud na vánoční akci přijde málo lidí, vydžet. Jsem si celkem jistý, že Scott Kelly a NMA přinesou nějaké finanční záplaty. Já u toho určitě budu a vemu sebou pár známých.
A propos - o koncertě NMA jsem se dověděl z Facebooku, i když jsem celkem pravidelný návštěvník stránek SRR. Možná by stálo za to popřemýšlet o takové propagaci. Já vím, že ve své podstatě je to taková podivná aplikace, ale realita je taková, že v současné době většina lidí FB používá....
Martin Co má Malárii
11. 12. 2009, 10:25
Taky mě dost často překvapuje ta malá účast na koncertech kapel, který se prostě MUSEJ vidět, když jsem na sedmu dorazil po půl osmý, měl jsem strach, že tam bude jenom pár lidí z kapel, SR, Kuře a lidi na baru. Opticky se pak klub celkem naplnil, ale KEELHAUL to je s Unsane naprostá nutnost. Škoda, že bubeník nemoh hrát naplno, kytary byly fantastický a bavilo by mě to určitě mnohem dýl. Merch byl taky za slušný prachy, prostě tyhle akce jsou parádní a já smekám za odhodlání SR je dělat. Dík moc !
Robert
11. 12. 2009, 09:56
tyvole co to je za koment?
http://www.diycore.net/fo…
hlope brnak
10. 12. 2009, 23:29
jenze my prazaci mame zmlsany rypaky, hec!
karlin
10. 12. 2009, 23:12
Cena je podle mě vpoho.Ale docela mě mrzí,že skoro všechno je v Praze nebo Brně,z toho mojeho prdelákova mě takový koncert vyjde přes litr (cesta pětikilo,pivko,vlez).Sem tam zbyde na desku,ale to fakt vyjímečně.Jen chci říct,že bych na ty koncerty chodil strašně rád,ale prostě na to nemám.Proto jsem strašně rád,když se něco objeví třeba v Olomouci nebo poblíž.Závidím vám Pražákům
franta
10. 12. 2009, 22:53
Takova hrisna otazka: nepojedou ciste nahodou Mt. Zion turne k nadchazejicimu albu?
honza. xhu.dbax@gmail.com
10. 12. 2009, 22:45
mty: Nemáš proč se omlouvat. Já jen že už jsem zažil obě situace a mám nějaký srovnání. Je mi líto, že nebudete dělat koncerty, každý takovýhle rozhodnutí vnímám jako ztrátu, ale budu věřit, že se do toho ještě někdy pustíte.
blbost??: No, jestli tam žiješ nebo někoho znáš, je to jen na tobě!
Aran uv@silver-rocket.org
10. 12. 2009, 20:31
no vona by hlavička SR řekla stejně jenom zasvěceným, takže je dobře, že tu jsou po republice rozesetý i jiný skupiny.
crack
10. 12. 2009, 20:30
Aran: No tak promiň. Já třeba bydlím sám se studující přítelkyní a z jednoho malýho platu se snažím nejen nakoupit pro nás jídlo, ale občas taky udělat nějakej koncert. Když projedu pár litrů, musím si půjčit. A do toho se snažím dělat školu. Takže to taky neni žádná pohůdka. Bleeding Ear nejspíš příští rok koncerty nebude dělat vůbec. Tomu zklamání, že je málo lidí na kapelu, která si to nezaslouží rozumim fakt docela dobře. I když mi jsou bližší třeba Lichens než Keelhaul, to je jedno. Fakt je, že dobrejch koncertů je teď prostě víc než dřív. Pamatuju doby, kdy SR nedělali koncerty vůbec. Což je samozřejmě supr změna, ale na tý navštěvnosti se to pak asi projeví. Držím vám palce, ať to ustojíte.
mty
10. 12. 2009, 20:20
Aran. To jako jo taky to je dobře.Ale třeba sever a zapad je celkem mrtvej.Možná by nebylo na škodu něco někdy zde udělat.Taková menší motivace pro lidi.Ale to jen takovej nápad, jsem aspoň rád za akce v Praze.
blbost??
10. 12. 2009, 20:08
jako proc?? voe aby SRR byl neco jako Ceska pocta a svyho casu Telecom? prober se!!!!nevidis dialog crew? nevidis king booking? nevidis hluch crew? tak drz hubu!!
cve po veceri se takhle nasrat....
strb
10. 12. 2009, 19:56