Raketa by měla rozject nějakej projekt kdy by akce byly i v jinech krajích pod hlavičkou silver rocket a našli by se schopný lidi co by to měli na starosti.
blbost??
10. 12. 2009, 19:37
mty: Ne. Věř, že se provary snáší hůř, když už nejseš student a makáš, abys uživil rodinu. Tebe jsem na koncertě Keelhaul stejně nečekal.
v t j.h.: Jasný, ale přece nebudeme psát do pozvánek, že ty kapely stojej za hovno - protože prostě nestojej za hovno. Děláme jen to, za čím si stoprocentně stojíme. A veř, že je z čeho vybírat. Schválně jsem to spočítal a jen dneska (a to je před náma ještě večer) nám přišlo pět nabídek na nějaký kapely. To je tak standardní denní porce. Takže to síto, kterým pak prolezou cca tři SR koncerty za měsíc, je naprosto nemilosrdný.
Aran uv@silver-rocket.org
10. 12. 2009, 19:25
Je toho prostě moc. Chápu, že vás jako pořadatele mrzí, když na supr kapelu přijde málo lidí. Taky jsem se divil, když mi na Charalambides přišlo asi 25 lidí. A věřte, že když to platí jeden člověk/student, tak se provary snáší hůř. Ale jako fanoušek to chápu. Mimo základní věci utrácím nejvíc za koncerty a vinyly. Ale stejně nemám čas ani peníze abych viděl všechno, co by mě mohlo zajímat. Krom toho každej považuje za zásadní něco jinýho. Mě třeba zrovna mnohem víc mrzí ta Matteah Baim než Keelhaul.
mty
10. 12. 2009, 19:08
Zajímavá diskuze a já to mám dost podobně jako "v t j.h.". Na úvod řeknu že jsem tu relativně novej. Třeba na koncert Neurosis a SRSS summer solo mě nejdřív přesvědčila hlavně ta Adamova anotace (pak sem si myslim i něco pustil, ale rád chodim na koncerty totálně na blind-přečtu si něco o tý kapele, ale neposlouchám to předem). Na Enablers jsem šel tak na zkoušku, protože jsem měl docela peněz. Ale Keelhaul, Metroschifter, Lords, Black Elk, nejsem v tom znalec všechno mi to splývá a to včetně anotací. (přitom mám hrozně rád ten styl jakým to Adam píše, ale pak sem voe asi zmlsanej už.) Cena 250,- je oukej-naprostej respekt. Ale v mejch očích je to ta cena (jsem student), kterou dáš za něco čim seš si fakt jistej u mě fakt hodně pracuje ta anotace. Zkoušet jsem ochotnej za 150,-. Ale tohle má každej jinak.
vlkolďák noise.agency@seznam.cz
10. 12. 2009, 18:32
Ajajaj, Keelhaul jako Minutemen na vzestupu, já pitomec tam nebyl. Hele, jsem jen přihlížející a nikdo se mi neptá, ale napadaj mě dvě věci, proč jsem tam /ke svý škodě/ nebyl.
- Většina anotací je psaná dost oslavnym jazykem a já si z toho neumim vybrat. prostě mi to splývá jako jedna halda superlativů vedle druhý. Jako neni to pro outsidery, chápete? Neříkejte mi, že je moje chyba, že se nevyznám; proto sem chodim čumět. Já to prostě epoznám JAK moc a proč je tohle pecka, moc rád si nechám poradit nebo se nadchnout. Yes. Já bych si vybral dvě akce měsíčně, s velkou radostí vám je zaplatim, ale víc nepoberu, měl bych v palici maglajz. Pak z toho tejden/měsíc žiju.
Podle mě neni žádná scéna neni moc velká na to, aby užila na každim koncertě pár autsajdrů zvenku, jestli mi rozumíte.
- 250 fakt neni moc, naopak, díky! V každym druhy klubu v matičce jsou naprostý blbosti dvakrát dražší.
v t j.h.
10. 12. 2009, 18:14
no jo, meli jste to udelat jako creepy teepee co castecne platil kraj a vsichni byli spokojeny a dostali hodne muziky za malo penez a nikdo to taky neresil. tak to taky nereste.
Ses posral?
dobra rada
10. 12. 2009, 18:02
Já se jen děsím toho, kolik projedeme na New Model Army a jak pak budou všichni překvapný, že zavřeme krám.
10. 12. 2009, 18:00
Já teda naopak kurva řeším, jestli 200 nebo 300, pro mě je to dost dost zásadní rozdíl. A chápu, že vysolit 950 Kč za ty čtyři prosincový koncerty SR, když je kolem ještě hafo dalších akcí, je velkej problém. Jako celý to trochu začíná bejt problém. Je ale důležitý, co psal Töhötöm - pořád věříme, že si scéna pomůže sama. Dáváme tomu poslední šanci: 19. prosince v Matrixu, hehehe...
10. 12. 2009, 17:55
Peklo - to jsou ty uhly pohledu. Kdyby mi bylo o 15 let min, videl bych to asi podobne... Dneska uz nastesti takovy veci jestli 200- nebo 300,- resit nemusim, takze tenhle problem nemam, ale ty lidi chapu.
Job - zcela uprimne - dovedu si celkem bez problemu predstavit, ze bych za urcitych okolnosti vypustil i ty Minutemen...
fst
10. 12. 2009, 17:38
Vstupný samozřejmě.
Hele, teď mi řekdo tvrdil, že prej má bejt jednotný vstupný na všecko na sedmičce 250, tak to chtěj začít některý lidi i cíleně bojkotovat. Mě to ale příjde jako blbost - jednak to vstupný a taky si nedovedu představit to uvažování, že bych nešel na koncert jen proto, že minule byl o stovku levnější.
Peklo pe.klo@centrum.cz
10. 12. 2009, 17:26
"Že to vždycky pořadatel doplácel ze svýho", jsme teda možná pro někoho kokoti, který vysávaj scénu, místo aby to celý zaplatili sami - to jsou teda smutný konce. Asi požádáme o nějakej grant, a rok budou koncerty zadara. Nechci nostalgicky vzpomínat, ale pamatujeme doby, kdy každej koncert byl svátek a kdy člověk radši tejden nechlastal, aby si moh koupit něco od kapely. Vim, že je pořád hodně lidí, který to maj takhle a musej si hodně odříct, aby vůbec mohli na nějakej koncert zajít. Ale vy víte, že držíme ceny dole tak moc, jak to jde. Pořád věříme tomu, že scéna nepotřebuje peníze od Systému, že můžeme dělat to, co máme všichni rádi, sami.
Jinak ad Keelhaul: chápu Adamovy pocity, asi jsme dostatečně nevysvětlili význam týhle kapely - nestává se tak často, že nevěřícně zíráme na chlapy, který NAPROSTO rezonujou s tim, jak to cejtíme my. Tohle je víc než muzika. Kuře říkal po koncertě: "Nejde o to, jestli líbí nebo nelíbí. Tohle je úplně jiná liga. Lidi z jiný planety." Chápete - Kuře řikal tohle. To vystihuje všechno.
Töhötöm uv@silver-rocket.org
10. 12. 2009, 17:26
Počkej, jakože na 007 je drahej chlast nebo co? A co se týká ceny vstupnýho... No jo, stará písnička.
10. 12. 2009, 17:24
Hele upřímně řečeno - spousta kámošů si stěžuje - a to obecně, nejen na akce SRR, že 250 je za lístek na koncert moc. Dokonce řikaj, že je potřeba se podívat po jinejch prostorách, protože sedmičku berou už jako nějakej předraženej lokál. Když jim vysvětluješ, že prostě když chodí málo lidí, tak se to jinak řešit nedá, tak řikaj, že to vždycky pořadatel doplácel ze svýho. Míň chlastu, víc koncertů, to je celá věc.
Peklo pe.klo@centrum.cz
10. 12. 2009, 17:04
hosana fousama: Stárnu, to je celý.
Job honza.krejca@gmail.com
10. 12. 2009, 16:44
voe Job umi i vecne a bez vomacka!
hosana fousama
10. 12. 2009, 16:39