Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
Peklo: Si zahráváš s ohněm.
Radim radim.solc@gmail.com 11. 12. 2009, 16:15
Aran: Podlě mě na tom novym webu chybí jedna věc z toho starýho - jak tam byly u jednotlivejch rubrik data poslední aktualizace a to písmo bylo vždyck vytučněný, pak jsem otevřel web a hned na mě koukalo, že je něco novýho v novinkách atp. Takle to musim řešit RSS čtečkou. To jen takovej detail.
Peklo pe.klo@centrum.cz 11. 12. 2009, 15:54
Martin: Hele, jestli je jedna věc, v který víme, že už neumíme přidat, tak je to promo. Jednak nebudeme spolupracovat s médiama, o kterejch nemáme valný mínění (přestože víme, že mají velkej dosah), jednak si myslíme, že s nezávislejma webzinama spolupracujeme úplně maximálně. Fakt to nejde víc.

Scott Kelly a New Model Army rozhodně finanční náplast nepřinesou... přáli bysme si, aby to tak bylo, ale to je bez šance. A co se týká propagace koncertu New Model Army tady viseli na hlavní stránce asi tři dny nahoře, teď jsou jen o trochu níž, protože už to překryly nový věci. Asi jsi to jen přehlídnul: http://www.silver-rocket.…
Aran uv@silver-rocket.org 11. 12. 2009, 15:29
Cau. Nema nahodou nekdo v planu prijet do Prahy autem ze Zlina mezi 16-21.12? Kdyby ano, prosim dejte vedet na mediacide@gmail.com. Diky moc!
Torr uv@silver-rocket.org 11. 12. 2009, 15:23
dav: to je dobrý z mrtvých vstání. sem si řikal, že helms alee tuhle kapelu nadobro ukončili.
pw 11. 12. 2009, 14:24
a moje babička mi právě vaří oběd a já jí k tomu pouštim melvins a ona říká že je jí z tý hudby ňáky horko a svlíká si bombarďáky
koks 11. 12. 2009, 14:20
udelal jsem tam moc dlouhy mezery? omlouvam se
Abuch uv@silver-rocket.org 11. 12. 2009, 14:18
yoh!
mf 11. 12. 2009, 13:43
jo a můj rok a půl starý synovec mi právě tancuje po pokoji na Wollongongy, vždycky když dohraje písnička, dívá se na mě nasraně a řve, když začne hrát další tak zas poskakuje jak šílený.
crack 11. 12. 2009, 13:41
dav: kurva, jak ty to jenom děláš, kluku ušatá, že cokoliv tu dáš, tak to je naprostá bomba. Harkonen, název jak piča ale hraje to parádně!!!!
crack 11. 12. 2009, 13:22
http://www.myspace.com/ha…
na silvestra vole
dav 11. 12. 2009, 12:59
ondrej: souhlas, net dělá obecně iluzi pospolitosti
majty 11. 12. 2009, 12:58
no a internet, ten dela hodne peknou iluzi, ze jsou vsichni pospolu, sedis na tom celej den, vidis myspace, last a ja nevim co facebook, posilas pozvanky, delas plakatky, pekne se to na to netu zobrazuje, a mas hned dojem, ze v tom vsichni jedou s tebou, ze delas velky veci, no a pak des vecer do klubu a mohs to klidne udelat u sebe v obyvaku a bylo by to taky fajn
ondrej, klangundkrach 11. 12. 2009, 12:22
jo, je to neodhadnutelny, nahodny - mozna proto to clovek dela porad dal... my sme meli v zacatcich stesti na hokej a na fotbal, byly to akovy nasi verni druzi:), sightings (load rec.), o nich sme si mysleli to co kingbook o black elk - tak provar neni dodneska splaceny (uz je to pres rok a pul), asi taky vsichni potrebovali zrovna videt zapas.. i lidi co prisli, nervozne posedavali, a ptali sme barmana na sedmicce, jestli tam nema v kumbalu televizi a jak to vypada... v pohode, chapu, je to napinavy - vlastne sem chtel rict jen, ze to je neodhadnutelny,a ze uz sme si docela zvykly
ondrej, klangundkrach 11. 12. 2009, 12:15
to Radim : přesně tak.Nechceme si ale v zadnym pripade stezovat.Jsme radi, ze v Hradci muzeme udelat kapelu, kterou mame radi a nemusime na ni jezdit do Prahy.Navic se o ty "nase" kapely muzeme podelit se znamejma a kamosema, ktery by se k takovyhle muzice normalne nedostali a to je na tom uplne to nejlepsi.
Jirka B. 11. 12. 2009, 11:15