Aran a Banán: Dost často kouřícím člověkem na koncertě je Bugrr, rozbiješ mu Banáne držku a típneš mu cigáro do ksichtu? Budeme děkovat carle_d za názor, že Ti co kouří na koncertech "sou vymazany mozky a kazdopadne nemaji neco v hlave ok"? Máte pravdu v tom, že je to možná nepsaný pravidlo, ale když se neodstraní popelníky a každýmu do ksichtu neřeknete, že tahle konkrétní akce je nekuřácká, tak prostě tohle nepsaný pravidlo každej kuřák poruší, protože je od 14ti let co chodí na koncerty zvyklej u poslechu kapely chlastat a kouřit. Děti deště komplet celá kapela kouří, zapálí si na podiu při zvukovce i při koncertě a já jako divák si nemám zapálit, protože je to nepsaný pravidlo SR a mohla bych je tím nasrat a mohl by přijít Banán s pěsťovkou? Já nevim, přijdou mi ty vaše reakce jenom hrozně přehnaný, o nic jinýho mi nejde. Upozorňuju, že jsem sama kouřit přestala.
Janina janina.apo@seznam.cz
4. 2. 2010, 16:11
Banán: Cywe, už se bojím... vždyť ani netušíš, jestli kouřím nebo ne, případně, jakej je ohledně tohohle můj názor ? Ani netušíš kolikrát už si měl tu FtF příležitost... kluci trochu s nadhledem... jseš militant, promiň, jen mi ta tvoje inkvizice přišla ubohá no, tedy oproti předchozím, u kterejch jsem se kolikrát fakt zasmál, teď jsem se nesmál, co na tom, jen můj názor, myslel jsem, že proto tu, mimo jiný, tenhle vzkazník je, nebo se pletu? Jo a řikám si Tarrr!
Aran: To ti nikdo nebere, jen tě tu několik lidí upozornilo na tvoji hysterii ohledně tohohle problému a jeho řešení (ten je myslim jasnej a neoddiskutovatelnej). Ty tvoje reakce jsou místama dost k smíchu, a tohle níže jsou tvoje reakce, mistře! Hele, ale jestli to přežiješ, ty dny, tejdny, měsíce a roky, budeš náčelníkem!
Tarrr
4. 2. 2010, 16:07
lidi, který tuhle muziku poslouchaj, si snad nezapalujou na koncertech protože jsou bezohledný. spíš jim to v tu chvíli nedojde, aspoň doufám. takže se taky přimlouvám za cedule a případný připomenutí těm obzvlášť nechápavejm. tohle snad musí stačit, pokud lidi nejsou úplný idioti. já jen nechci, aby mi koncerty oblíbenejch kapel kazilo štípání očí, zakouřenej vzduch v plicích a nepříjemnej smrad. to přece není žádná křížová výprava proti kuřákům, sakra.
zelená příšera
4. 2. 2010, 16:05
je stará pravda že ve Vídni se kouří jak sádrový ježci
Bruce Wayne
4. 2. 2010, 15:55
honza: Hehe, Om z toho vídeňskýho koncertu byli fakt vyděšený, nekecám.
Aran uv@silver-rocket.org
4. 2. 2010, 15:53
a dodatek: je vtipny, ze tam stal jeden blbec placenej klubem a pro nej se nic nedelo. proc by si pridelaval praci. este ze v ty arse to alespon NEKDY resi..
honza. xhu.dbax@gmail.com
4. 2. 2010, 15:50
jakub.uck: jsem taky pro cedule, ale byl sem min. tejden v Arene ve Vidni a bylo tam kazdymu ocividne uplne jedno, ze sou tam ty cedule. Myslim, ze v cechach by to tak bylo taky. Jakypak omezovani se. Zapali si jeden a ostatni zavetri, ze to vlastne jde a zapali si taky..
honza. xhu.dbax@gmail.com
4. 2. 2010, 15:48
už je to fakt pičovina - někde se kouří mě to vadí, nejdu tam, někde se nekouří, mě to vadí (což si moc nedovedu představit), nejdu tam. co se vo tom dá říct víc?
Peklo pe.klo@centrum.cz
4. 2. 2010, 15:48
fakt nekuřák: Mě víc serou pseudohumanistický kecy.
Jinak, co se týká toho vámi tolik démonizovaného násilí, myslím, že je zcela neoddiskutovatelný fakt, že kuřáci ubližujou v reálu opravdu hodně. A o to tady právě jde.
Banan xmr.bananax@seznam.cz
4. 2. 2010, 15:44
tarrův zastánce, co neni tarr: A když ti to teda vadí, děláš proti tomu něco?
carla_d: Ani nevíš, jak je potěšující to číst.
marek: Teď je prodáno cca 100 lístků, takže cca 100 je ještě k dispozici, díky.
Aran uv@silver-rocket.org
4. 2. 2010, 15:41
tarrův zastánce, co neni tarr: to se jako mame ridit podle davu? ze ted se jako kouri nebo jako nekouri,tak se to bude delat nebo nebude? to mi nejak nedosla ta veta. podle me, je vsechno co skodi zdravi zbytecny. a nechapu proc kdyz to vim, to delat, nebo si to nechat delat? pokud to nekdo nevi, a nebo si umyslne skodi, tak me to sere taky, protoze nemocny a nasrany lidi kolem sebe nepotrebuju. to je asi to hlubsi, nad kterym by se meli kuraci zamyslet a ne se tu rozcilovat. a pokud toto nekdo nechape, jak je to mozny, ze si dovede koupit listek a jit na koncert?
carla_d
4. 2. 2010, 15:38
Já sice nesnášim takový ty televizní kampaně, kde ukazujou, že kuřáci jsou asociální dementi a chudáčkové, což mi vadí, ale tady se opravdu řeší otázka OHLEDUPLNOSTI a to je něco úplně jinýho. Jenže některejm lidem to prostě nedochází. I mně se stalo, že některý kamarádi si na koncertě zapálili, i když jsem jim předtim říkal, že je tu jistý nepsaný pravidlo vzájemný ohleduplnosti. Jenže ono pak stačí, aby si JEDEN ČLOVĚK, kterej o tom třeba ani neví, to cigáro zapálil a pro ostatní je to už prostě signál "hurá, povoleno!" - když to jeden odstartoval, tak už můžeme všichni. TAKHLE TO VÁŽNĚ FUNGUJE. Proto řikám, VĚTŠÍ CEDULI "nekuřáckej koncert" - ale nejen u vchodu, ale klidně i uvnitř. Některý lidi to prostě potřebujou vidět napsaný VELKEJMA ČERVENEJMA PÍSMENKAMA, je to asi holt nějakej totalitaristickej geneticky zakódovanej přežitek ve stylu "co neni jasně napsaný jako zakázaný, je povolený", ale jinak to některejm zkrátka nedojde, nebudou to brát vážně, budou to považovat jen za kec, kterej navíc neni pravdivej, protože "támhle vo kus dál si nějakej chlápek taky zapálil" ... je to debilní, ale je to vážně tak. (Na závěr dodávám, že si čas od času cigaretu taky dám, abych nebyl obviněn z jednostrannýho pohledu).
jakub.uck
4. 2. 2010, 15:36
Jen sem chtěl říct, že když tady sou takový tupci kerý nedokážou pochopit co tu říkáte tak nemá cenu se s nima dál hádat. Čim víc budete moralizovat tak to stejnak k ničemu nebude. Rači budu řešit svatýho Valentýna nebo já nevim co ale tohl emi připadá fakt padlý na hlavu z vobou stran. Sory...
Dejtesi pohovužne?
4. 2. 2010, 15:35
Aran: trochu to asi zapadlo, ale mě vážně docela zajímá jak Vám jde předprodej na Chokebore. Fakt se těším, tak snad bude plno! Dík
marek zavodskymarek@centrum.cz
4. 2. 2010, 15:32
asi by me to uz nebavilo porad psat a rikat dokola,at nekouri kokoti na koncertech (vicemene i kdekoliv jinde),ale jde videt,ze se toho aspon pokazdy nekdo chyti,a pokud se tu nekdo hada na foru,tak to treba posle dal a bude se o tom bavit i jinde a tak se to bude rozsirovat dal a dal a treba to bude mit nejaky efekt. kazdopadne bych se toho nepoustela a tem lidem to porad cpala. jinak co me jeste tak napadlo, je to, ze ti co na koncertech kouri (nebo kdekoliv jinde) sou vymazany mozky a kazdopadne nemaji neco v hlave ok, protoze delat neco, co druhymu nedela dobre, je takovej naschval, ze to muze delat jen cloveku, kteryho si nevazi apod. tzn. ze lidi, co kouri na techto koncertech (a kdekoliv jinde) sou zahledeni do sebe a nezajima je okoli. prijde mi to, ze takovi lidi nemuzou mit radi srr. a jdou sami proti sobe.
carla_d
4. 2. 2010, 15:31