Nekuř, cvič a budeš zase chlapík!
Jarka Metelka
4. 2. 2010, 16:45
taky s dovolením přihodím svou trošku do mlýna. jsem kuřák a na koncertech se snažím ostatním svým hulením moc nepřekážet. pokud to jde, tak chodím ven (teď v zimě ale ne, jsem málo tvrdej, abych mrznul v krátkym triku), když tak se koukám uklidit (když se budem bavit o Sedmičce) někam k fotbálku nebo k záchodům, prostě někam bokem. a taky mě štve, když mi někdo během koncertu kouří pod nosem. jen je fakt těžký si tam nezapálit v situaci, kdy přijdu do klubu, ve kterém je deset lidí, a bar a okolní stolky jsou posetý popelníky a do toho si sem tam zapálí i barmani.
chci jen říct, jestli by nestálo za zkoušku sklidit ze sedmičky všechny popelníky, u vchodu a na jeden sloup vyvěsit ceduli Prosíme, nekuřte a v tu chvíli by mi bylo fakt blbý si zapálit, což teď prostě není (kvůli těm popelníkům a kouřícím barmanům). co si pamatuju, tak to jednou takhle udělal efha a vevnitř si zapálilo jen pár trotlů
Radek
4. 2. 2010, 16:45
Aran: nemůžu si pomoct. Nedošly mi argumenty, jen mi došlo, že se s váma (jako s každýma demagogama) nemá cenu hádat. Nemá cenu vysvětlovat fašistovi, že Romové jsou lidi jako my - bude mít spoustu neotřesitelnejch argumentů o zneužívání sociálních dávek, kriminalitě apod. A kdybych ho náhodou přeargumentoval, sáhne k násilí (viď Banáne). Tak ještě jednou: souhlasim s většinou názorů na nutnost ohleduplnosti, neberu vám právo dělat si nekuřácký koncerty a vyhazovat z nich kuřáky, ale naprosto nesouhlasim s vašim hysterickym a agresivním postojem vůči všem lidem, co kouřej. Forma, jakou to prezentujete, je stejná jako o zmiňovaného fašisty. Ať se vám to líbí nebo ne. Taky mi to připomíná drogové války z 90let (Severa, Vacek apod.).
Zdravím Tarrra, Janinu janinu - je příjemné číst tu i názory odlišné od lynčujího davu.
A nakonec: docela by mě tedy zajímal oficiální názor ÚV SSR na Bugrra a Děti deště 8-)
fakt nekuřák
4. 2. 2010, 16:40
Janina: V který svý reakci jsem napsal, že kuřáci jsou idioti? Dokola opakuju to samý: prosím jen o ohleduplnost, nic víc. A budu to opakovat, dokud to bude potřeba. Čas je jen bezvýznamná epizoda.
Aran uv@silver-rocket.org
4. 2. 2010, 16:38
aran: přesně, protože pan Filda je borec, o tom žádná, hehe. šlo mi jenom o to ukázat, že i někteří kuřáci jsou normální lidi a ne idioti a hlavně vaši kamarádi.
Janina
4. 2. 2010, 16:35
carla_d: Ne Carlo, na tuhle stránku choděj samý netradiční lidi, co vedou pouze netradiční životy a šířej netradiční názory...
xzlejx
4. 2. 2010, 16:33
Tarrr: Hehe, jak se Banánovi chlubíš tou svojí internetovou anonymitou, to je skvělý. Příspěvek dne ty vole. Je mi jedno, že ti jsem k smíchu, neznámej náčelníku. Hodně štěstí na tvý cestě tolerance a míru.
janina: No a Filda z DD chodí pravidelně hulit ven a vždycky nám u toho řekne nějakou vtipnou hlášku o "antikuřáckejch fašistech", my se tomu zasmějeme a je to úplná pohoda.
Aran uv@silver-rocket.org
4. 2. 2010, 16:30
Bourek: Mrdej sám sebe! More than pussy...
idiot
4. 2. 2010, 16:29
carla_d: říct apriori, že kuřáci jsou vymazané mozky, to vysloveně uráží ty kuřáky, co toleranci v sobě mají. Myslím tu toleranci, která není specifikovaná jenom apatií k cizímu chování(což se běžně zaměňuje, jak patrno i v této debatě), ale i vlastní snahou a ochotou na sobě něco změnit, abych mohl skutečně tolerovat toho druhého s jeho zájmy.
jkl
4. 2. 2010, 16:27
jako homosexualita?
xtrochuzlejx no offence
4. 2. 2010, 16:27
ja si myslim, ze kuraci jsou proste vazne nemocny lidi, postizeny zavislosti a tim padem ne uplne svepravny a jsou na hodne obtizny ceste, ze ktery neni jednoduchy se vymanit, takze bysme my ostatni meli bejt na ne hodni. neni to neco co se da jednoduse lecit studenou sprchou.
xhodnejx
4. 2. 2010, 16:24
janina: mi nic prehnanyho neprijde, dekovat nepotrebuju (i tak dik arane). ale nechapu proc tu vubec nekdo kuraky obhajuje? a ze je nekdo na neco zvyklej, tak to jako ma byt pravidlo? jakoze delalo se to tak, tak se to tak bude delat porad? tohle je zivot tradicni a ten myslim patri nekam jinam. nebo sem si spletla stranku? chvilkama fakt nevim.
carla_d
4. 2. 2010, 16:22
bonus: štymt
bxbx
4. 2. 2010, 16:21
no myslim, že je úplně absurdní, že jsme se tady dostali k tomu, že vůbec někdo napíše že to musíme ZAKÁZAT atd. to mi příde jako úplný psycho, když se celou dobu snažíme říct: uvědomte si, že nejste na světě sami a že svym plezírem otravujete jinem lidem život. nechci nikomu nic zakazovat, ale asi nemám potřebu ztrácet čas s bezohlednejma kreténama. a kdokoliv, kdo je ještě navíc schopnej zastávat se sobeckýho a ofenzivního jednání, tady nemá podle mě co dělat. nekupujte si naše desky, nelezte sem, nechoďte na naše koncerty. nejsou pro vás. silver rocket neni žádná posraná firma, neni to biznys. mrdám vaše prachy. děláme to všechno, protože to milujeme a chceme dělat a nevim proč bychom to měli dávat idiotům. je jedno jestli jste bezohledný kuřáci nebo jejich advokáti, náckové, nebo mlátíte svoje holky. jde o princip. hardcore is more than music.
jestli tohle nejste schopný pochopit, palte do piče.
Bourek uv@silver-rocket.org
4. 2. 2010, 16:15
tarrr: to si jeste nezazil mou hysterii ohledne koureni. o kuracich si myslim, ze sou to vymazany mozky a chudinky co nenasli/y jinou zalibu, nebo se toho chytaji jako posledniho co je. je to jako jakykoliv jiny drogy a jiny sracky co si do sebe lidi cpou. ty lidi co tu obhajuji koureni,nebo maji jakykoliv jiny nazor nez ten, ze na koncertech nekourit,bych zavrela do jedne nevetrane mistnosti. dala jim tisice cigaret a nechala bych je tam alespon tyden. treba by se vylecili/y. a jeste dotaz: nestaci vam ta hudba? to u toho musite kourit (a pit) ??
carla_d
4. 2. 2010, 16:15