Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
PROČ by vlastně kuřáci měli na nekuřáky brát ohled?

protože jejich! aktivita (KOUŘENÍ) druhé omezuje a ohrožuje jejich zdraví!

když jim někdo řekne, aby to típli, poslušně to okamžitě udělat

tohle je NORMÁLNÍ!
br 4. 2. 2010, 14:41
- na koncertech ne.
- jinak jo.
- ovšem podle běžných kuřáků jsem údajně nekuřák
- takže si vyber.
odpověď 4. 2. 2010, 14:41
aran - Tolerance je o tom, jasně dopředu říct: "Ten koncert je nekuřácký, protože pořadatelům to vadí". A netvářite se, že to vadí všem, protože to prostě není pravda. Pak má každý právo olby tam buď jít nebo nejít. A pokud i potom si nějakej kreten zapálí, tak ho prostě z toho klubu vyhodit, protože nerespektuje to, co bylo jasně řečeno a deklarováno. Netolerance je dát někomu pěstí, protože něco má jinak než já.
ještě 4. 2. 2010, 14:39
tarrrův zastánce: Můžu se zeptat - ty kouříš?
Aran uv@silver-rocket.org 4. 2. 2010, 14:36
vasek - Ta debata tady je poněkud posunutá oproti běžné realitě, a to pro to, že sem chodí v drtivé většině nekuřáci a nebo lidi, kteří sice kouří, ale třeba na Sedmičce si zapálí maximálně až po skončení koncertu na baru, ale koncerty a čas před nimi spořádaně sami a bez reptání chodí kouřit ven. Nebudu určitě daleko od pravdy, když pronesu názor, že lidi, kteří si klidně zapálí uprostřed hustého davu, kousek od pódia, kde někdo právě vyflusává plíce, což je bez debaty bezohlednost, se podobných debat VůBEC nezúčastňují. A přesto když se i v místních debatách jakkoli někdo sebemenším slůvkem ozve proti dost nevybíravým výrokům některých militantních nekuřáků, okamžitě je slovně "ukamenovanej". O tom, že jinde ve společnosti, je ta debata úplně na jiným levelu se netřeba bavit. Zásadní otázka, který se všichni tady vyhýbají jak blackmetalista kostelu ovšem je PROČ by vlastně kuřáci měli na nekuřáky brát ohled, když oni sami se tím většinou vůči ostatním neobtěžují. Tipuju, že nejvíc sporů a problémů vzniká právě proto, že většina (čest výjimkám) nekuřáků se v lepším případě tváří, že mají na nezakouřený prostor jakýsi automatický nárok (v horším pak, že jsou cosi víc), zatímco kuřáci by měli držet hubu a krok a když jim někdo řekne, aby to típli, poslušně to okamžitě udělat a hlavně nijak neprotestovat. Trochu mi to připomíná postoj většinové společnosti ke squattingu: "Oni je policajti sebrali? Dobře jim tak, neměli tam lézt, přece vědí, že to je nezákonný..." Normální je zkrátka nekouřit a nesquattovat.
Nebo ještě jinými slovy - ta poznámka o křížovém tažení byla celkem přesná.
tarrrův zastánce 4. 2. 2010, 14:33
fakt nekuřák: Jak má vypadat tolerance nekuřáků ke kuřákům? Že si řeknou: "OK, jsem tolerantní, budu tady v tom smradu, protože nemám na vybranou. Budou mě pálit oči a bolet hlava. Ale jsem tolerantní ke kuřákům."

Rozdíl je ten, že kuřáci MAJÍ MOŽNOST chodit kouřit ven, zatímco nekuřáci jsou odkázaný na jejich ohleduplnost.
Aran uv@silver-rocket.org 4. 2. 2010, 14:26
Aran: To je zvláštní, nepovažuju se ani za strašně hustýho, ani za nad věcí, ani za velkýho pohodáře. Ale ani za Spasitele.
vasek: Toleranci podepíšu kdykoli. Oboustrannou.
fakt nekuřák 4. 2. 2010, 14:00
Akce v klubovně - skvělý!!!!!! Je to výborný místo!!!
jakub.uck 4. 2. 2010, 13:47
Benefit na Elektročas, 6.3. Klubovna Dejvice
Šup s tim do koncertů..
http://c1.ac-images.myspa…
Dej více elektronečas 4. 2. 2010, 13:44
že odbočuju: Jak to zatím vypadá s počtem prodaných lístků na Chokebore? Bude na Sedmě plno? Nebo se mám raději nechat pekvapit?
Dík
Marek zavodskymarek@centrum.cz 4. 2. 2010, 13:29
Podle me je dobre, ze se o tom koureni na koncertech furt mluvi. I kdyz v nejakem klubu se normalne kouri a nikde neni cedule "nekurackej" koncert , tak si myslim, ze kazdej kurak by mel brat ohled a aspon, kdyz se macka s lidma pred podiem a hraje kapela, to tech par minut vydrzet a zapalit si az pak.
vasek 4. 2. 2010, 13:26
Vy jste kluci prostě strašně hustý a nad věcí a fakt velký pohodáři, co to mají celý v piči. Pokračujte v tom, děláte to dobře.
Aran uv@silver-rocket.org 4. 2. 2010, 13:24
tarr: Jo. A nevyrušuj Spravedlivé na jejich Křížovém tažení.
Dehtový Saracén 4. 2. 2010, 13:00
tarrr: Nelíbí se ti to? Vypni to. Bylo to zadarmo.
Aran uv@silver-rocket.org 4. 2. 2010, 12:04
tarrr: Trpělivost vs. netrpělivost. Tenhle mač vyhrává vždycky jen ta jedna. Rozumíme si?
Job honza.krejca@gmail.com 4. 2. 2010, 11:49