Ano, pořád se tady oháníte tím, že přece stačí poprosit. Někdy ano a někdy ne, jak je vidět z toho, co napsal Jakub. Co má tedy podle vás přijít potom?
Banan xmr.bananax@seznam.cz
4. 2. 2010, 21:18
na
allmusic.com je dnes album of the day NO REST FOR THE WICKED
čo jim jebe?
4. 2. 2010, 21:17
Mě se zdá, že ho slušně poprosil, ale kuřák se na něj klasicky vysral. Takže příště má kuřák dostat přes tlamu a scéna bude spokojenější?
Aran uv@silver-rocket.org
4. 2. 2010, 21:13
"bohužel to zůstalo u klasickýho schématu nekuřák toleruje kuřáka", já nevím, ale zdá se, že si ho netoleroval, alébrž zavřel hubu, držek krok a teď tu pičuješ na foru.
tak!
4. 2. 2010, 21:09
Kuřáci jsou ve většině stejně netolerantní prasata. Mám k tomu teď vlastní čerstvou zkušenost, stál jsem na OM uplně ve předu a vedle mě stálo malý skrčený plešatý hovado (zdalipak to nebyl ten stejnej jako z inkvizice), pro upřesnění měl černou košili a tričko Sunn. Nemilosrdně kouřil jednu za druhou a když se chystal ubalit si pověstnou pátou cigaretu, tak jsem ho poprosil aby se na to vysral a kouřil si až po koncertě. Jediná jeho reakce bylo udivený "Ty nechces abych kouřil," a následnej výsmech jeho kamaráda na moji naivní prosbu. Jediný čeho jsem se dočkal bylo to, že si zapálil asi o tři minuty pozdějc a pak mě svoji nekonečnou balenkou udil až do konce koncertu, i přes přídavek. Přál jsem si v tu chvílí mít tu odvahu a jednu mu natáhnout, ale bohužel to zůstalo u klasickýho schématu nekuřák toleruje kuřáka.
Jinak všichni zastánci a obhájci kouření táhněte do prdele. Reakce zdejších nekuřáků mi nepříjdou ani přehnáný, ani militantní (viz. inkvizice). Militantní mi samo o sobě přijde, že někomu pouštim jed pod nos.
Jakub jakub.fluffwheels@gmail.com
4. 2. 2010, 21:06
Fakt nekuřák: No nevšiml jsem si, že by jsi mě přeargumentoval. ani jsem si nevšiml, že bych vyhrožoval kuřákům obecně. čeho jsem si ale všiml je to, že jsi úplně ignoroval můj poslední příspěvek a zejména pak argument o tom, že já jsem sice napsal jednu hustou větu, ale kuřáci, který kouří v uzavřenej prostorách UBLIŽUJOU LIDEM KOLEM SEBE NAPROSTO REÁLNĚ. Jestli jsi opravdu tak citlivej na téma neubližování, začni prosím tady, vše ostatní je totiž obrana.
Tarr: Ty ses v mém příspěvku někde dočetl, že tě chci napdnout nebo tak? Já jsem jen napsal, že doufám, že budeš mít koule na to za mnou přijít, když píšeš, že jseš připravenej. Já myslel, že bysme si mohli třeba popovídat nebo tak něco. Ale jelikož ti říkaj Tarr, tak to asi neklapne. Škoda.
Janina: Stejně jako jsem to napsal výše, můžeš mi prosím říct, kde jsi vzala, že si o všech kuřácích myslím, že jsou idioti? Já to totiž nikdy nikam nenapsal, takže mi nepodsouvejte něco, co není pravda.
Banan xmr.bananax@seznam.cz
4. 2. 2010, 20:54
...už si to ale nepamatuju
service unavaiable
4. 2. 2010, 20:41
http://img18.imageshack.u…
tak takhle
4. 2. 2010, 19:49
aha...
pro pamětníky
4. 2. 2010, 19:48
<a href="
http://img18.imageshack.u…">fotografie</a>
pro pamětníky
4. 2. 2010, 19:48
karel_p: mas zvlastni asociace. ale ten zaver je pochopitelne spravne. davam ti bod. jinak se omlouvam,pokud sem se vyjadrila prilis ostre,zda se mi, ze to tu jinak nejde.nechapavi asi potrebujou nakopnout.
carla_d
4. 2. 2010, 19:39
Tady jsou všichni tak moudří, tolerantní a empatický, že se mi z toho chce bulit.-(
plakan
4. 2. 2010, 19:35
:-))) :-))): Seš si fakt jistej, že jde o něco jinýho, než o demonstraci Banánůva osobního postoje?!
Job honza.krejca@gmail.com
4. 2. 2010, 19:08
tyvole, carla_d nemohla jinak... nekteri chlapi jsou kuraci + vsichni chlapi jsou vylizani dementi = vsichni kuraci jsou vylizani dementi
http://www.silver-rocket.…
karel_p
4. 2. 2010, 19:01
Hele, o co je horší to, když Banán někomu típne retko mezi voči, než když někdo dostane třeba rakovinu plic, aniž by si ji způsobil vlastním přičiněním? Jako já bejt nekuřák, tak mi v rámci mojí sobecký ochrany vlastního zdraví nebude dělat problém někomu klidně jednu natankovat rovnou do ksichtu. Pochvopitelně pokud by ten někdo nereagoval na předchozí žádost, aby si šel hulit ven, to je jas.
Vikak8nek
4. 2. 2010, 18:26