Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
nesplet si server? tohle neni idnes
obcan 10. 3. 2012, 10:05
Proboha, vždyť ten Smetana je úplnej idiot! Volil komunisty; protestuje proti politické situaci činem hodným osmiletýho fakana; nejdřív mu Langerová nevadí a pak zase jo. Tyc je sice taky kretén, ale ty jeho semafory byly aspoň vtipný...
špatný svědomí 10. 3. 2012, 09:19
bohužel ano. dvakrát v kině, vždycky při závěrečných titulcích. nezvládl jsem nával emocí a svěrač vypověděl poslušnost. to se může stát i staršímu... Dokaž to!
a je mi dobře 9. 3. 2012, 22:18
já slyším altsaxofón Ses posral?
a je mi dobře 9. 3. 2012, 19:39
Občas jsem za podobný střety s realitou rád. Připomínají mi, že bych se neměl divit, že jsme tam kde jsme - v prdeli. Jen mě docela trápí, že to musím číst zrovna tady.
Banan xmr.bananax@seznam.cz 9. 3. 2012, 19:21
venca: kde se to kupuje?
jara z brna 9. 3. 2012, 19:08
A jejda, tak nam tady na drzého autobusáka ještě prasklo, že to je starej komanč. Já bych na něho poslal Mašíny nebo aspoň Jardu Jágra ať ho trefí pukem ty vole!
venca 9. 3. 2012, 18:53
ja bych chtel mit taky nick "jiny pohled"!!!!!!!!! muzu prosim?????? "jiny pohled" je tak tajemny a hezky!!!!!!
tajemnej a hezkej 9. 3. 2012, 18:13
jiný pohled: Nebudeš mi asi věřit, ale pečlivě jsem se v tvejch příspěvcích snažil najít nějakej NÁZOR nebo POSTOJ. Bavilo by mě na to reagovat. Ale bohužel jsem nenašel NIC, jen hezký a jaksi "profesionálně" napsaný věty. Připomíná mi to řadu bezpohlavních hudebních recenzí. "Někdo si možná myslí, že to je takhle, ale může to být i naopak, samozřejmě ale nelze zpochybnit, že oba přístupy mohou fungovat společně." Takže se s radostí připojím k dogmatickýmu a černobílýmu Banánovi. A tvůj pohled na Romana Smetanu mě v tom jen utvrzuje.
Aran uv@silver-rocket.org 9. 3. 2012, 18:12
Banán: Tvůj postoj, k tomu, co jsem napsal mě nepřekvapuje. Ne, nemyslím si, že vše relativizuju a už vůbec si nemyslím, že mám problém pochopit psaný text. Ale chápu, že člověka s tak dogmatickými a černobílými názory jaký ty tady často projevuješ, lidi jako já štvou. A myslím si, že je to tak v pořádku.
John: Naprostý souhlas.
moravak: Tomu říkám zásah do černého. Každého štve něco, ale odmítat kvůli tomu něco a priori globálně mi vždy zavání omezeností.
punkistpop: Já naprosto rozumím tvému pohledu a s principem i souhlasím, ale bohužel myslím, že to není slučitelné s realitou. Nicméně velký respekt k tomu co píšeš. Ovšem zároveň nemůžu nesouhlasit s Johnem - co ti brání jim ukázat, že to zvládneš líp?
Torr: Ne, nebyla to provokace. Samozřejmě, že jde všechno porovnávat. Jsem přesně schopný vyjmenovat, proč je mi Sedmička sympatická a Chapeau ne. Ale myslím, že není potřeba mít tak velkou fantazii pro představu, že jiní to mají třeba obráceně. Jde jen o to, že někdo si to (tu eventualitu) je ochotný připustit a jiný ne.
venca z prahy: Vidíš a mě z toho rozhovoru přijde, že nejvíc vymrdáno v hlavě má tenhle člověk. K Týcovi bych měl jisté výhrady, ale tohle když čtu, tak nevidím žádný rozdíl mezi tím a třeba náckama z Parlamentních listů. Ti viněj ze všeho cikány, on zas všechny ostatní. Je to takové to rozdělování světa na MY (hodní spravedliví, slušní) a ONI (hajzlové). Přičemž my jsme vždycky ti hodní. Tím vůbec neříkám, že tahle společnost je v pořádku - ale na rozdíl od něj si myslím, že za to nemohou nějací imaginární jedinci, kteří odněkud spadli ale právě lidi jako on, kteří se dostali k moci. Příznačný je, že on sám je schopný akorát malovat tykadla, ale po ostatních by chtěl aby něco řešili nebo aby se chovali jinak. Je to typickej chlápek, kterej ví co je špatně, ale běda kdyby po něm někdo chtěl aby řekl, jak to je dobře. Polovina toho, co říká jsou ty nejlacinější fráze, který žvaněj politici, co nemají co říct při volebních kampaních. A to, že s klidem přiznává, že volil ksčm, mi do toho přesně zapadá.
jiný pohled 9. 3. 2012, 17:58
to asi každýmu kdo nemá v hlavě úplně vymrdáno
venca z prahy 9. 3. 2012, 16:06
tenhle clovek je mi vic sympatictejsi nez Tyc
thoma 9. 3. 2012, 15:49
Zajímavej rozhovor:
http://www.antifa.cz/cont…
Banan xmr.bananax@seznam.cz 9. 3. 2012, 14:31
a když hajzlpapír tak zásadně recyklovaný, hrubostí srovnatelným se šmirglem čtyřicítkou
opravdovej drsňák 9. 3. 2012, 12:04
do kazde veganske trenek jednu plenu sohaju
jo 9. 3. 2012, 11:49